Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
buak arcsi utolag is

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
buek arcsiba

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Holnap márc 15 munkaszüneti nap über alles, rendeltem napsütést, meg meleget is, és ha így lészen, akkor 6 óra múlva lássak ám bringásokat minimum Görömböly-Lilla között :))) (apropó Lilla...nemsemmi, ami eszembe jut e nõi névrõl :DD )
Jó tekerést :)
"B*szd elõ a térképet!" :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
rajmiek voltak bringazni
de elvileg nem arra mentek /vagyis nem volt tervben/

koca holnap du keresni foglak.
ha fel birok kelni elmegyunk klaraval lenyomni a nepek tavaszat
osz majd utana zaklatlak, hogy jo-e a tali.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
leledzik itt olyan ember aki járt ma bicajjal a Lusta Völgybe?
mert meglepetésemre 4 bicajossal is találkoztam, annak ellenére hogy nagy részén még összefüggõ hó takarja az utat :)
nyáron eleve az is ritka ha bicajost látok ott.

exit69

exit69

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás

tapasztalom:)
értem, köszi!
am erre van az alátét, kicsit segít.

Én az egysebin szintereztettem a lánctányért a vasgyári temetõ melett (remélem nem reklám) az ára 2100ft volt, amibõl 2000 a pót díj, mivel 5nm alatti darabról volt szó. egyébként még a lánc se szedte le a festést, elég tartós, bár nekem kicsit érdekes maga a felület.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

akik egyetemre járnak és nagyobb összegû bringával nyomulnak, azok hol miként hagyják a bringát illetve erre kell-e vkitõl engedélyt kérni? mert láttam bent egy LRS meridát a rácsos fölött a gépelemek elõtt a "lépcsõkerítéshez" lakatolva. iletve a kémi tanszék környékén is szokott állni hasonló módon egy országúti meg egy monti.

Én az egyetemre a kis összegû városi montimmal járok, ha megnézed a képét, lehet ismerõs lesz a galériás korlát mellõl. Tologattam már mindenfelé, sose szólt még senki, tanárok max poénkodtak, amikor a másikat bevittem az elõadóba.

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
:D:D Én is a zrinyibe jártam hatalmas iskola de a tanárok hogy utáltak

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

akik egyetemre járnak és nagyobb összegû bringával nyomulnak, azok hol miként hagyják a bringát illetve erre kell-e vkitõl engedélyt kérni? mert láttam bent egy LRS meridát a rácsos fölött a gépelemek elõtt a "lépcsõkerítéshez" lakatolva. iletve a kémi tanszék környékén is szokott állni hasonló módon egy országúti meg egy monti.

Semmilyen engedély nem kell hozzá, hajdanán egyetemista koromban én is sokszor bevittem a tanszékekre a bringámat. Senki nem szólt érte egy szót sem. Bárhova kikötheted, csak bátran. Sõt ha Gáti Attila esetleg a tanárod vagy lesz, akkor ajánlom hogy azzal menj vizsgázni, +2 jegy :DDDD

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
nálunk a zrínyiben van szerintem a legjobban megoldva:be lehet vinni,és a lépcsõ alatti/melletti részen ott lehet hagyni lakatolás nélkül.legjobb az aulában farolgatni:D

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

bikernorbi

bikernorbi

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
kösziköszi, azért ha a jávori aszfaltra, vagy Nagymezõre vetõdtök holnapig, írjátok meg mire lehet számítani. a bánkúti webcamet néztem, de hát az egy északi lejtõ, gondolom azért Jávor felé ahhoz képest sivatag van

A hosszú élet a sorstól függ. A teljes élet csak tõled! Ride hard, live free!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
1 hete terep árnyékos része még tiszta hó volt, de ma néztem a sevesvizre felvezetõ dózert, már hó nincs rajta. régi Bánkúti út árnyékos része még hó+jég. (be is néztem ma h erre mentem slickkel :D)
konkrétan Bánkúton is biztos h van még hó.
de a fõbb aszfalt utakat tekerve már lehet abszolválni.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
most allitolag esett 10cm ho bankuton

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

bikernorbi

bikernorbi

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Sziasztok!

Hétvégén megyünk haza Miskócra. Milyen álllapotban vannak a fennsík aszfaltjai (Jávor-Nagymezõ-Olaszkapu), érdemes vinnem a bringát, vagy még inkább sznóbordozzak? :)

A hosszú élet a sorstól függ. A teljes élet csak tõled! Ride hard, live free!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
ha minden jól megy megyek pestre szombaton. ha valamit/valakit kell hozni vagy vinni...
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
nem tom vitya nem hallottalak, de arra sem emlékszem hogy hol jártam 2 napja... :D

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

a szintert szoktak porfestesnek is hivni.
eleg tartos
ahogy szinte mindenkinek beugrik mirol van szo az a buszkapaszkodo /egybe kell irni?/
ilyen helyeken eloszeretettel hasznaljak.

anya alatt nem sokaig marad
-tekintelyes nyomas alatt van a bevonat /lehet ezt nem birja/
-anya esetleg szep lassan leforgacsolja

tapasztalom:)
értem, köszi!
am erre van az alátét, kicsit segít.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a szintert szoktak porfestesnek is hivni.
eleg tartos
ahogy szinte mindenkinek beugrik mirol van szo az a buszkapaszkodo /egybe kell irni?/
ilyen helyeken eloszeretettel hasznaljak.

anya alatt nem sokaig marad
-tekintelyes nyomas alatt van a bevonat /lehet ezt nem birja/
-anya esetleg szep lassan leforgacsolja

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

egy kemenceben egy szin fujhato
es mivel nem valoszinu, hogy egy vaz miatt szivesen felfutik a kemencet jol jon ha mas is olyan szinu, mint a vaz

egy muanyag port elektrosztatikusan feltoltenek.
a bevonando elemet szinten feltoltenek de ellenkezo toltessel.
ez, mint a ellenpolusu magnes vonza egymast.
ratapad majd az egeszet rasutik

annyit megkérdezhetek, hogy az ilyen módon készült bevonat hány évig marad a vázon?
ill, ha az ilyen eljárással bevont papucsra ráhúzom istenesen az anyát, attól fémig lejön a réteg?

fixim vázán szimpla porfesték van ráégetve, csak a hátsó papucson jött eddig le a festék de az is teljesen a vázig, nyílván mert nincs ehez ekkora ellenállása. viszont egy havas-savas-sós 3 hónapos téli városi romboláson már túl van, és egy helyen sincs festék leverõdés, kissebb karcokat leszámítva.