Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Írta 2009. március 25. - 01:37
Én a Decathlonban vettem Shimano MT31-es dzsúzót, igaz még õsszel 13-ért asszem. SZéjjle köl nézni ezeknél a bótoknál is ha van rá alkalom. Vki nem látott vmi nagyon Best-buy telót a környéken? õsszel volt egy FFD-s Relic a bombában 52 körül. marikooban meg van egy psylo csak embertelen áron...
Írta 2009. március 24. - 23:15
koca boxold!!! :-)
amúgy tényleg nagyon jó vétel volt nekem is az a fekete fûzõs adidas. ~10k körül volt anno. igaz h nehéz mint a kõ, de legalább birja a strapát.
egyébként nekem már a polcon áll az utódja: egy northwave lizard sks.
http://www.wiggle.co...lizard-zoom.jpg
(természetes a legfelsõ full feka szinû )
és persze Boldog Névnapot Gabi bácsi :cheers:
hogy állsz tekerésügyileg? én 7végente már rakom a fennsíkot. (Bánkút, nagymezõ, lusta völgy) szólj ha pirítasz erre!
Írta 2009. március 24. - 22:50
tavaly a névnapi ajándékom az volt, hogy babánk lesz.
pzs: kellemes a gép. nem keskeny a 75ös kormány.
Írta 2009. március 24. - 22:31
akkor eltérõek a vélemények, speckóról jókat olvastam
adidas elmoroban gondolkodom, de cimbi mondta, az is 20 kröl van sajna
shimano?
mondjuk nekem ez a plasztik/müanyag csat meg anyámvalaga vonal nem gyere be
inkább textil/bõr kéne, ezek meg ugy látom, alacsonyabb kategóriájú shimanok...
kezdem sajnálni a legehedt adidasom...
koca boxold!!! :-)
Írta 2009. március 24. - 22:25
Írta 2009. március 24. - 22:14
amúgy én is pont ilyen dilemmában vaok, hogy milyen spd kellene. az a baj hogy nincs nagy választék. talán megint diadora kéne, a mostani már 5 éves
a speckonak sincs köze a cipõhöz, csak a márkanévhez. az ou.-i cipõm már kétszer volt ragasztva, egyszerûen levállik a talpa. inkább sidi, csak ahhoz meg gempa kéne
Írta 2009. március 24. - 22:07
ha vki kruzol a városban miskolcon, szétleshetne nekem spd cipõûgyileg
mi
hol
mennyiért
méret 44kb.
olyan 15 rugót szánnék a projektre, de ha "jó vétel" vmi akkor egy-két rugó feljebb
különösebb kivánság nincs, nembaj, ha fûzõs, sõt
itt egerben speckót/chaint találtam egyenlõre
az egyik huzós árban nekem, a másiknak meg nem sok köze van a cipõhöz, szvsz, naon "kínai" hangulata van :-L
Írta 2009. március 24. - 19:51
Hát én úgy tom, hogy szeptembertõl megint indul a MÁV-nál gyakornoki program, ami annyit jelent hogy ott van munka. 66 embert vesznek fel, de Miskolcra csak a Pályásokhoz (asse rossz). Ha érdekel, akkor menj el szerdán az egyetemi állásbörzére és ott bõvebb információt kaphtasz.
Ha fizetés, munkakörülmények illetve a felvétel menetérõl érdekel vmi, akkor írj PM-t.
Én a Gépészetnél vagyok, annyira nem rossz, sõt néha jó is tud lenni. Túlóra sosincs! Nyelv nem kell, csak ami a szádban van, meg némi magyar tudás.
bazze, tesó...
lor, váltasz, vagy váltatnak?
Írta 2009. március 24. - 19:06
Volna 2 db eladó No Fear rövidnacim! Elvileg M-es a mérete de rám baromira nagy lett...szal kb olyan L-XL körüli lehet. Krémszínû (trendi áutdóros jelzõvel élve homokszín), két patentos oldal és farzseb valamint 2 normál zseb található rajta. Gyári vadonás új és pukimentes! Ha valakit érdekel akkor keressen meg, próbálja fel, vegye meg ócsóért és használja egészséggel! Ára darabonként 1500 MKF! Ha kellek akkor mail vagy PM!
Üdv
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. március 23. - 17:39
munkat keresek
ha valaki tud valamit vagy hall valamit hajra
gepeszmernok vagyok
technikusi vegzettseggel
melle par szakmaval
Hát én úgy tom, hogy szeptembertõl megint indul a MÁV-nál gyakornoki program, ami annyit jelent hogy ott van munka. 66 embert vesznek fel, de Miskolcra csak a Pályásokhoz (asse rossz). Ha érdekel, akkor menj el szerdán az egyetemi állásbörzére és ott bõvebb információt kaphtasz.
Ha fizetés, munkakörülmények illetve a felvétel menetérõl érdekel vmi, akkor írj PM-t.
Én a Gépészetnél vagyok, annyira nem rossz, sõt néha jó is tud lenni. Túlóra sosincs! Nyelv nem kell, csak ami a szádban van, meg némi magyar tudás.
Írta 2009. március 23. - 17:18
ha valaki tud valamit vagy hall valamit hajra
gepeszmernok vagyok
technikusi vegzettseggel
melle par szakmaval
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. március 23. - 16:34
http://www-peterdh-h.../album/Spec-P3/
Írta 2009. március 17. - 22:14
repasibalint: szeretem a rally-t is, csak ritkán jutok ki. Pedig szívesen fotóznék többet.
Remélem tévednek az idõjósok és csütörtökön is faja idõ lesz és lehet menni tekerni.
Szép ST-t mindenkinek!
Írta 2009. március 17. - 20:25
Írta 2009. március 17. - 14:46
N_Vitya, neked meg gondolkodok a megoldáson.
(1ébként szokom nézni a fórumot, csak ritkán lépek be, akkor meg ugye nem mutassa)
Írta 2009. március 16. - 21:05
És köszönöm az elismerõ szavakat!
Az enyémban már nincs túl sok levegõ, használtan vettem Nyenyeg-tõl. Meglássuk mennyi köll bele.
Írta 2009. március 16. - 19:42
Néztem az oldalad, nagyon fájn képeket csináltál, fõleg a rovarportrék tetszettek. Grat!:clap:
Írta 2009. március 16. - 18:57
Holnap kerékpár mûtét lesz! Kap a kedves egy "új" telót. az lenne a kérdésem hogy az RST levegõs telóihoz milyen pumpa kell? És hogy an-e valakinek.... Remélem van benne elég levegõ. De mi van ha nem!
Szóval ha valaki kûzdött már RST Aerosa vagy hasonló telóval és/vagy képben van a levegõutánpótlás kérdésében akkor kérem jelezze! Itt a YO idõ menni kéne tekerni...meg már lassan bringázni is