Jelentkezz be Regisztrálj

miskolciak ide
Írta 2009. március 25. - 01:37

Én a Decathlonban vettem Shimano MT31-es dzsúzót, igaz még õsszel 13-ért asszem. SZéjjle köl nézni ezeknél a bótoknál is ha van rá alkalom. Vki nem látott vmi nagyon Best-buy telót a környéken? õsszel volt egy FFD-s Relic a bombában 52 körül. marikooban meg van egy psylo csak embertelen áron...
Írta 2009. március 24. - 23:15

koca boxold!!! :-)

amúgy tényleg nagyon jó vétel volt nekem is az a fekete fûzõs adidas. ~10k körül volt anno. igaz h nehéz mint a kõ, de legalább birja a strapát.
egyébként nekem már a polcon áll az utódja: egy northwave lizard sks.
http://www.wiggle.co...lizard-zoom.jpg
(természetes a legfelsõ full feka szinû

és persze Boldog Névnapot Gabi bácsi :cheers:
hogy állsz tekerésügyileg? én 7végente már rakom a fennsíkot. (Bánkút, nagymezõ, lusta völgy) szólj ha pirítasz erre!
Írta 2009. március 24. - 22:50

tavaly a névnapi ajándékom az volt, hogy babánk lesz.
pzs: kellemes a gép. nem keskeny a 75ös kormány.

Írta 2009. március 24. - 22:31

akkor eltérõek a vélemények, speckóról jókat olvastam
adidas elmoroban gondolkodom, de cimbi mondta, az is 20 kröl van sajna
shimano?
mondjuk nekem ez a plasztik/müanyag csat meg anyámvalaga vonal nem gyere be
inkább textil/bõr kéne, ezek meg ugy látom, alacsonyabb kategóriájú shimanok...
kezdem sajnálni a legehedt adidasom...
koca boxold!!! :-)
Írta 2009. március 24. - 22:25

Írta 2009. március 24. - 22:14

amúgy én is pont ilyen dilemmában vaok, hogy milyen spd kellene. az a baj hogy nincs nagy választék. talán megint diadora kéne, a mostani már 5 éves

a speckonak sincs köze a cipõhöz, csak a márkanévhez. az ou.-i cipõm már kétszer volt ragasztva, egyszerûen levállik a talpa. inkább sidi, csak ahhoz meg gempa kéne
Írta 2009. március 24. - 22:07

ha vki kruzol a városban miskolcon, szétleshetne nekem spd cipõûgyileg
mi
hol
mennyiért
méret 44kb.
olyan 15 rugót szánnék a projektre, de ha "jó vétel" vmi akkor egy-két rugó feljebb
különösebb kivánság nincs, nembaj, ha fûzõs, sõt
itt egerben speckót/chaint találtam egyenlõre
az egyik huzós árban nekem, a másiknak meg nem sok köze van a cipõhöz, szvsz, naon "kínai" hangulata van :-L
Írta 2009. március 24. - 19:51

Hát én úgy tom, hogy szeptembertõl megint indul a MÁV-nál gyakornoki program, ami annyit jelent hogy ott van munka. 66 embert vesznek fel, de Miskolcra csak a Pályásokhoz (asse rossz). Ha érdekel, akkor menj el szerdán az egyetemi állásbörzére és ott bõvebb információt kaphtasz.
Ha fizetés, munkakörülmények illetve a felvétel menetérõl érdekel vmi, akkor írj PM-t.
Én a Gépészetnél vagyok, annyira nem rossz, sõt néha jó is tud lenni. Túlóra sosincs! Nyelv nem kell, csak ami a szádban van, meg némi magyar tudás.
bazze, tesó...
lor, váltasz, vagy váltatnak?
Írta 2009. március 24. - 19:06

Volna 2 db eladó No Fear rövidnacim! Elvileg M-es a mérete de rám baromira nagy lett...szal kb olyan L-XL körüli lehet. Krémszínû (trendi áutdóros jelzõvel élve homokszín), két patentos oldal és farzseb valamint 2 normál zseb található rajta. Gyári vadonás új és pukimentes!

Üdv
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2009. március 23. - 17:39

munkat keresek
ha valaki tud valamit vagy hall valamit hajra
gepeszmernok vagyok
technikusi vegzettseggel
melle par szakmaval
Hát én úgy tom, hogy szeptembertõl megint indul a MÁV-nál gyakornoki program, ami annyit jelent hogy ott van munka. 66 embert vesznek fel, de Miskolcra csak a Pályásokhoz (asse rossz). Ha érdekel, akkor menj el szerdán az egyetemi állásbörzére és ott bõvebb információt kaphtasz.
Ha fizetés, munkakörülmények illetve a felvétel menetérõl érdekel vmi, akkor írj PM-t.
Én a Gépészetnél vagyok, annyira nem rossz, sõt néha jó is tud lenni. Túlóra sosincs! Nyelv nem kell, csak ami a szádban van, meg némi magyar tudás.
Írta 2009. március 23. - 17:18

ha valaki tud valamit vagy hall valamit hajra
gepeszmernok vagyok
technikusi vegzettseggel
melle par szakmaval
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. március 23. - 16:34

http://www-peterdh-h.../album/Spec-P3/
Írta 2009. március 17. - 22:14

repasibalint: szeretem a rally-t is, csak ritkán jutok ki. Pedig szívesen fotóznék többet.
Remélem tévednek az idõjósok és csütörtökön is faja idõ lesz és lehet menni tekerni.
Szép ST-t mindenkinek!
Írta 2009. március 17. - 20:25

Írta 2009. március 17. - 14:46

N_Vitya, neked meg gondolkodok a megoldáson.
(1ébként szokom nézni a fórumot, csak ritkán lépek be, akkor meg ugye nem mutassa)
Írta 2009. március 16. - 21:05

És köszönöm az elismerõ szavakat!
Az enyémban már nincs túl sok levegõ, használtan vettem Nyenyeg-tõl. Meglássuk mennyi köll bele.
Írta 2009. március 16. - 19:42

Néztem az oldalad, nagyon fájn képeket csináltál, fõleg a rovarportrék tetszettek. Grat!:clap:
Írta 2009. március 16. - 18:57

Holnap kerékpár mûtét lesz! Kap a kedves egy "új" telót. az lenne a kérdésem hogy az RST levegõs telóihoz milyen pumpa kell? És hogy an-e valakinek.... Remélem van benne elég levegõ. De mi van ha nem!
Szóval ha valaki kûzdött már RST Aerosa vagy hasonló telóval és/vagy képben van a levegõutánpótlás kérdésében akkor kérem jelezze! Itt a YO idõ menni kéne tekerni...meg már lassan bringázni is
Írta 2009. március 16. - 15:26

Írta 2009. március 16. - 10:25