Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
Gabiknak Boldogot!

Én a Decathlonban vettem Shimano MT31-es dzsúzót, igaz még õsszel 13-ért asszem. SZéjjle köl nézni ezeknél a bótoknál is ha van rá alkalom. Vki nem látott vmi nagyon Best-buy telót a környéken? õsszel volt egy FFD-s Relic a bombában 52 körül. marikooban meg van egy psylo csak embertelen áron...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

koca boxold!!! :-)

:D
amúgy tényleg nagyon jó vétel volt nekem is az a fekete fûzõs adidas. ~10k körül volt anno. igaz h nehéz mint a kõ, de legalább birja a strapát.
egyébként nekem már a polcon áll az utódja: egy northwave lizard sks.

http://www.wiggle.co...lizard-zoom.jpg
(természetes a legfelsõ full feka szinû :))

és persze Boldog Névnapot Gabi bácsi :cheers:
hogy állsz tekerésügyileg? én 7végente már rakom a fennsíkot. (Bánkút, nagymezõ, lusta völgy) szólj ha pirítasz erre!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
tényleg, boldogot savanyu.
tavaly a névnapi ajándékom az volt, hogy babánk lesz.

pzs: kellemes a gép. nem keskeny a 75ös kormány. :)
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kösz pecsesek

akkor eltérõek a vélemények, speckóról jókat olvastam
adidas elmoroban gondolkodom, de cimbi mondta, az is 20 kröl van sajna
shimano?
mondjuk nekem ez a plasztik/müanyag csat meg anyámvalaga vonal nem gyere be
inkább textil/bõr kéne, ezek meg ugy látom, alacsonyabb kategóriájú shimanok...
kezdem sajnálni a legehedt adidasom...

koca boxold!!! :-)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Télleg, Boldogot
"Minden hülyeség" by Tomidny

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
boldog névnapot bátya!

amúgy én is pont ilyen dilemmában vaok, hogy milyen spd kellene. az a baj hogy nincs nagy választék. talán megint diadora kéne, a mostani már 5 éves ;)

a speckonak sincs köze a cipõhöz, csak a márkanévhez. az ou.-i cipõm már kétszer volt ragasztva, egyszerûen levállik a talpa. inkább sidi, csak ahhoz meg gempa kéne

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
pecerók

ha vki kruzol a városban miskolcon, szétleshetne nekem spd cipõûgyileg
mi
hol
mennyiért
méret 44kb.
olyan 15 rugót szánnék a projektre, de ha "jó vétel" vmi akkor egy-két rugó feljebb
különösebb kivánság nincs, nembaj, ha fûzõs, sõt
itt egerben speckót/chaint találtam egyenlõre
az egyik huzós árban nekem, a másiknak meg nem sok köze van a cipõhöz, szvsz, naon "kínai" hangulata van :-L

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Hát én úgy tom, hogy szeptembertõl megint indul a MÁV-nál gyakornoki program, ami annyit jelent hogy ott van munka. 66 embert vesznek fel, de Miskolcra csak a Pályásokhoz (asse rossz). Ha érdekel, akkor menj el szerdán az egyetemi állásbörzére és ott bõvebb információt kaphtasz.

Ha fizetés, munkakörülmények illetve a felvétel menetérõl érdekel vmi, akkor írj PM-t.

Én a Gépészetnél vagyok, annyira nem rossz, sõt néha jó is tud lenni. Túlóra sosincs! Nyelv nem kell, csak ami a szádban van, meg némi magyar tudás.

bazze, tesó...
lor, váltasz, vagy váltatnak?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!
Volna 2 db eladó No Fear rövidnacim! Elvileg M-es a mérete de rám baromira nagy lett...szal kb olyan L-XL körüli lehet. Krémszínû (trendi áutdóros jelzõvel élve homokszín), két patentos oldal és farzseb valamint 2 normál zseb található rajta. Gyári vadonás új és pukimentes! :D Ha valakit érdekel akkor keressen meg, próbálja fel, vegye meg ócsóért és használja egészséggel! Ára darabonként 1500 MKF! Ha kellek akkor mail vagy PM!
Üdv

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

munkat keresek
ha valaki tud valamit vagy hall valamit hajra

gepeszmernok vagyok
technikusi vegzettseggel
melle par szakmaval

Hát én úgy tom, hogy szeptembertõl megint indul a MÁV-nál gyakornoki program, ami annyit jelent hogy ott van munka. 66 embert vesznek fel, de Miskolcra csak a Pályásokhoz (asse rossz). Ha érdekel, akkor menj el szerdán az egyetemi állásbörzére és ott bõvebb információt kaphtasz.

Ha fizetés, munkakörülmények illetve a felvétel menetérõl érdekel vmi, akkor írj PM-t.

Én a Gépészetnél vagyok, annyira nem rossz, sõt néha jó is tud lenni. Túlóra sosincs! Nyelv nem kell, csak ami a szádban van, meg némi magyar tudás.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
munkat keresek
ha valaki tud valamit vagy hall valamit hajra

gepeszmernok vagyok
technikusi vegzettseggel
melle par szakmaval

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
az én szekerem is összeállt naggyából. megkapta a 750-es kormányt, meg a váltót-terelõt.
http://www-peterdh-h.../album/Spec-P3/

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Az "új" vella a bicóban!:cool2: Már a tesztkör is kész. Nyomtam este egy hejõcsaba kört. A tüdõm majdnem kiszakadt de jó volt végre bringán ülni. Nagyon jó! A régi teló ment a kukába gyakorlatilag.
repasibalint: szeretem a rally-t is, csak ritkán jutok ki. Pedig szívesen fotóznék többet.

Remélem tévednek az idõjósok és csütörtökön is faja idõ lesz és lehet menni tekerni.
Szép ST-t mindenkinek!

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
cindercone,én is néztem az oldaladat.bicózol,rallyt is szereted...kell még valami?:)

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
'szt a régi telóval micsinálsz?

N_Vitya, neked meg gondolkodok a megoldáson.
(1ébként szokom nézni a fórumot, csak ritkán lépek be, akkor meg ugye nem mutassa)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Szega! köszi a lehetõséget és a választ! Élni fogok a lehetõséggel!
És köszönöm az elismerõ szavakat!
Az enyémban már nincs túl sok levegõ, használtan vettem Nyenyeg-tõl. Meglássuk mennyi köll bele.

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Szerintem a legtöbb esetben keményre fújják a levegõsöket. Az enyémbõl is inkább csak engedtem mint fújtam bele. (Bár nekem Rock Shox van:)) Ha autószelepes lesz, akkor odatom adni neked a beállítás erejéig (bocs hogy ilyen dög vagyok), mert aztán úgyse nagyon lesz rá szükséged sztem. De persze ez csak az én véleményem.

Néztem az oldalad, nagyon fájn képeket csináltál, fõleg a rovarportrék tetszettek. Grat!:clap:

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Voltunk a Népek Tavasza túrán. :) Nagyon faja idõnk volt! Még Lor-t és Orsit is megcsodálhattuk amint a Herman Ottó ojjjektum elõtt vadul gyakorolják a kerékcserét (mindjárt kezdõdik az F1 szezon). Jó, Lor-t nem volt nehéz észrevenni, legalább 2,5 négyzetméternyi neonzöld volt a felsõtestén :)
Holnap kerékpár mûtét lesz! Kap a kedves egy "új" telót. az lenne a kérdésem hogy az RST levegõs telóihoz milyen pumpa kell? És hogy an-e valakinek.... Remélem van benne elég levegõ. De mi van ha nem!
Szóval ha valaki kûzdött már RST Aerosa vagy hasonló telóval és/vagy képben van a levegõutánpótlás kérdésében akkor kérem jelezze! Itt a YO idõ menni kéne tekerni...meg már lassan bringázni is

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
boldogot
"Minden hülyeség" by Tomidny

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás