Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2009. március 11. - 19:09

egy kemenceben egy szin fujhato
es mivel nem valoszinu, hogy egy vaz miatt szivesen felfutik a kemencet jol jon ha mas is olyan szinu, mint a vaz
egy muanyag port elektrosztatikusan feltoltenek.
a bevonando elemet szinten feltoltenek de ellenkezo toltessel.
ez, mint a ellenpolusu magnes vonza egymast.
ratapad majd az egeszet rasutik
es mivel nem valoszinu, hogy egy vaz miatt szivesen felfutik a kemencet jol jon ha mas is olyan szinu, mint a vaz
egy muanyag port elektrosztatikusan feltoltenek.
a bevonando elemet szinten feltoltenek de ellenkezo toltessel.
ez, mint a ellenpolusu magnes vonza egymast.
ratapad majd az egeszet rasutik
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. március 11. - 18:49

vazat homokszoroval lezuzni /kb 2000ft/
majd szerintem szinterezes /kb 1-2000ft/
kemeny muanyag bevonat
homokolni tudok ceget eppen szinterre is csak legyen mas is olyan szinu, mint a vaz
majd szerintem szinterezes /kb 1-2000ft/
kemeny muanyag bevonat
homokolni tudok ceget eppen szinterre is csak legyen mas is olyan szinu, mint a vaz
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. március 11. - 18:44

Köszi, gumisok.
Pézsé: Tegnapelõtt este 8 elõtt kicsivel, melletted mehettem el gyalog a Szinvaparkkal átlós sarkon? Egy pillanatra néztem oda, és siettem, tehát egy gyors, és eredménytelen "Pézsééé" megszólítás után haladtam tovább.
Következõ kínom: Miskolcon, vagy környékén hol lehet és milyen technikával festetni vázat? Egyszínû kéne, viszonylag tartós, technikákat nem ismerem.
Ja, és mennyibe kerül?
Pézsé: Tegnapelõtt este 8 elõtt kicsivel, melletted mehettem el gyalog a Szinvaparkkal átlós sarkon? Egy pillanatra néztem oda, és siettem, tehát egy gyors, és eredménytelen "Pézsééé" megszólítás után haladtam tovább.
Következõ kínom: Miskolcon, vagy környékén hol lehet és milyen technikával festetni vázat? Egyszínû kéne, viszonylag tartós, technikákat nem ismerem.
Ja, és mennyibe kerül?
Írta 2009. március 11. - 10:39

vitya gumit néztem, de nincs a méreted.
volt korábban szó a miskolciak ide topiktaliról.
sokszor hívtalak már benenteket péterre, sikertelenül.
http://peterdh.hu/co...omment.news.190
Péntek esti program ha unatkoztok, gyertek el. kb 20 fõ-ig elférünk a mozimivanban
volt korábban szó a miskolciak ide topiktaliról.
sokszor hívtalak már benenteket péterre, sikertelenül.
http://peterdh.hu/co...omment.news.190
Péntek esti program ha unatkoztok, gyertek el. kb 20 fõ-ig elférünk a mozimivanban

Írta 2009. március 10. - 19:58

az ilyen e-maileket szeretem:)excelsior:megrendelt nyereg megérkezett
w-bike:race face kormány,kormányszár és fogaskeréksor megérkezett
holnapi pirosbetûs ünnepnap lesz :)remélem megérte,hogy kihagytam ezek miatt 2 túrát
w-bike:race face kormány,kormányszár és fogaskeréksor megérkezett
holnapi pirosbetûs ünnepnap lesz :)remélem megérte,hogy kihagytam ezek miatt 2 túrát
Írta 2009. március 10. - 16:27

Írta 2009. március 09. - 21:22

Írta 2009. március 09. - 21:12

van egy elfekvõ-fölösleges 40 gigás maxtor fireball 3 winyom.
akit érdekl szóljon. aprópénzért elvihetõ.
továbbra is keresek telópumpát
akit érdekl szóljon. aprópénzért elvihetõ.
továbbra is keresek telópumpát

Írta 2009. március 09. - 21:04

@kulluz:
pl lillafured fele
http://maps.google.c...86,0.30899&z=12
varga hegyes bukkszentlaszlo fele
pl lillafured fele
varga hegyes bukkszentlaszlo fele
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. március 09. - 20:27

Erõt, egészséget!
Elnézést hogy bé' pofátlankodok, segítséget szeretnék kérni, gondolom ti elég jól ismeritek Miskolcot, nem tudtok valami nagyon rövid utat hogy
juthatnék a 3sz. fõútról Miskolcon keresztül Répáshuta felé vezetõ útra?
igazság szerint útvonalterv.hu-n tervezem mindig az utaim, de Miskolcon egy területen utcza neveket nem találtam, kicsit furcsáltam..
egy éve kezdtem el járni-kelni az országot országútival, azért kérdezem a fentit, mert most nyáron debrecen-balaton túrát tervezek az északi hegységeken keresztül.
igazából nemtudom mióta országútizok, eleinte debreczen-hortobágy néha tiszafüred pár órás tekeréseket toltam, aztán múlt nyáron jöttek a több napos túráim, pl. félnap alatt feltekertem debrecenbõl felsõtárkányba, aztán másnap vissza stb...
de ezeket úgyérzem mára már kinõttem...
elõre is köszönöm!
Üdv!
Sikuvszki Szparafucsíni.
Elnézést hogy bé' pofátlankodok, segítséget szeretnék kérni, gondolom ti elég jól ismeritek Miskolcot, nem tudtok valami nagyon rövid utat hogy
juthatnék a 3sz. fõútról Miskolcon keresztül Répáshuta felé vezetõ útra?
igazság szerint útvonalterv.hu-n tervezem mindig az utaim, de Miskolcon egy területen utcza neveket nem találtam, kicsit furcsáltam..
egy éve kezdtem el járni-kelni az országot országútival, azért kérdezem a fentit, mert most nyáron debrecen-balaton túrát tervezek az északi hegységeken keresztül.
igazából nemtudom mióta országútizok, eleinte debreczen-hortobágy néha tiszafüred pár órás tekeréseket toltam, aztán múlt nyáron jöttek a több napos túráim, pl. félnap alatt feltekertem debrecenbõl felsõtárkányba, aztán másnap vissza stb...
de ezeket úgyérzem mára már kinõttem...
elõre is köszönöm!
Üdv!
Sikuvszki Szparafucsíni.
Írta 2009. március 09. - 19:33

Na bakker most olvasom csak mit írtál...fene -_-"
Akkó nem szótam .
Akkó nem szótam .

Írta 2009. március 09. - 19:10

Valakinek van otthon nem túl kopott, 1,9-2,1 száraz terepre való pár bütykös külsõje jutányos áron?
Most szeretném váltani a semi-slick-eket vmi használhatóra, és egyáltalán nem vagyok képben a gumikkal kapcsolatban.
Félterepre erõsen ajánlanám neked a Schwalbe Land Cruiser-t, jó kis ballonos, középen folyamtos éllel. Igen jó gumi, csak kicsit nehéz. De a te pehelysúlyodhoz nem számít sztem semmit.
A másik pedig amit én is használok, és egyszer már ültél is a bicómon (csak akkor nem figyeltél erre) a Continental Traffic. Nem tudnék különbséget tenni köztük, de ez kapható 2,1"-ben is, és ezzel elég kellemes gurulni. Van már belõle 2009-es széria is, újabb mintázattal, azt nemtom milyen lehet.
Lényeg, hogy mind2 jó választás, nem csak szerintem: Traffic (14 vélemény alapján) , LC (28 vélemény alapján).
Egyszer még mondjuk a Schwalbe Smart Sam-et akarom kipróbálni. Az talán mindkettõt veri, csak drágább sajna.
Írta 2009. március 09. - 15:13

Kajak poén, hogy fórumilag sose szoktunk találkozni kollektíven Miskolciak. Tehát sörben én is benne vagyok.
Valakinek van otthon nem túl kopott, 1,9-2,1 száraz terepre való pár bütykös külsõje jutányos áron?
Most szeretném váltani a semi-slick-eket vmi használhatóra, és egyáltalán nem vagyok képben a gumikkal kapcsolatban.

Írta 2009. március 08. - 08:17

Írta 2009. március 08. - 01:17

amennyiben van vkinek fölösleges, elfekvõ telópumpája az kérem jelezze! igényt tartanék rá, ropogós fos magyar forint ellenében

Írta 2009. március 07. - 16:16

lehet hogy valamelyik láncszemed meg van szorulva.
Kamisama:én mindenképpen örülök neked,mert nem tudtam még rólad
Kamisama:én mindenképpen örülök neked,mert nem tudtam még rólad

Írta 2009. március 07. - 14:10

Lattalak mar parszor, de aszittem Lori festette mar megint az a vazat. De megbeszelhetnenk majd egy idot, aztan ha mindekinek jo akkor a Compiba egy sörözést megejthetnénk
Részemrõl okés, írjátok meg mikor, nekem jó minden este
Írta 2009. március 07. - 12:59

Hát nemgazán csak ha valami írtó gagyi hajtómûved van. Bár szerintem még akkor sem. Mindhárom tányéron ezt csinálja? Nincs elgörbült, vagy esetleg hiányzó fog valamelyiken? Elég feszes a lánc?
Írta 2009. március 07. - 12:43

Írta 2009. március 07. - 12:42

Olyan mintha hirtelen leesne a lánc de nem esik le, tekerem a pedált de nem kapja be a fogaskerésk a láncot persze ez csak egy pillanatig tart. Ezáltal meg majdnem leesek a biciklirõl elõre fele