Üdv Mindenkinek!
Rég jártam itt...
Kuckuc: Ki az a morcos kis ûrhajós? Nem is mondtad hogy gyereked van 
télleg régen jártál akkor erre :S már a középiskolát is kijárta a gyerek

jaja terem van, már egy kedves fórumos lány jelentkezett is

Nem bírom ki meg kell osztanom valakivel:
Tegnap kimentem a tanyabájkkal sprintelni egyet, kerekeket kõkeményre fújni, aztán irány ki a kanyargós városi ösvény. mifelénk a beton járdák úgy vannak felfagyva (vagy szét), hogy a felsõ finom réteg elporaldt, és a víz kimosta, ami megmaradt az a sóderben levõ diónál nagyobb kavicsok, ami elég nagyok ahhoz hogy leérjenek a szilárd rétegbe.
Szóval itt gyalog az ember bokája kitörik. Itt csapattam 30-al legalább és gépen minden csörgött

az egész pattogott, ugrált.
ezután jötek a kagyarok - ahol ugyanilyen a járda - gyorsítottam még, és beledûtöttem a gépet

vááá akkor a mennyekbe kerültem, megindult a bringa eleje és a fara egyszerre, a szabaduló pályán pattogott a betonfal felé!
átmentem a kanyaron, olyan hidegvérrel hogy ettõl megilyedtem

elöntött az adrenalin, és végiggondoltam mivolt a szitu. tudatosan felfogtam hogy megindult a gép, de mégis úgy éreztem, uralom a bringát, és a pattogás nem jelnti azt h irányíthatatlan. ezen elmélkedtem percekig, amikor eszembejutott hogy én régebben Dh-ztam

vazz de hülye vagy, hisz a versenyeknen a keményre fújt gumi, és a pattogás természetes volt.
Lassan egy éve nem versenyzem, mégis a tudatalattimban bennevan hogyan kell menni. Lehet ezt sem lehet elfelejteni, mint a hagyományos biciglizést?
errõl egy régi cikk:
http://peterdh.uw.hu....php?article.20