Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sztem montival beadható
cimbi volt nagymezõn-bánkuton-mályinkán 7végén havasjegescsúszós, de járható, ha bejön a póverszlájd

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Hát én most néztem hójelentést 40cm havat ír bánkútra

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Sziasztok.
Debrecenbõl kérdeznék. Régi bánkúti úton járt mostanában valaki? Letaposták már valamennyire? Mennénk egy kicsit tekerni holnap és az útviszonyokról érdeklõdnék. Köszi elõre is.

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás

Vitrin látom szép fényes. :P

Egyszer már véletlenül sáros lett :D:D

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

Hát én nem tuom, sajnálnám kivinni szegény kecskémet ebbe a hóba meg hidegbe, még ha kicsit vizes az út esõ után akkor se viszem ki nemhogy hóba

Vitrin látom szép fényes. :P

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hajaj.
le tudok menni dolgozni 6km-re 1.1es slicckel elsõ fékkel egy eséssel.
tegnapõ voltam muttinál /eger-putnok-eger/ szintén ezzel a kombóval, dédesnél a tópartot nem élveztem annyira...4x borultam vaz.

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Mi tegnap voltunk kint bringázni Tiborommal. Bulgárföldrõl dózeron fel Fehérkõre.Hideg az vót.Elején full tükörjég, néhol sár, néhol hó.Hágóvas kellett volna. Feljebb már jó fagyott hó volt ami nem csúszott annyira, a ház elõtti részen kezdett már más állagba átmenni a porcukor. Forralt bor és házi cipó vásárlását követõen vissza.Ohh....Vadas Jenõn le.Ok érrrdekes volt na, ezt még gyakorolnom kell kicsit.Esés kelés ahogy kell.Keskeny kis, épphogy kijárt út, fa sok kidõlve. Lejjebb járhatatlan, mert volt egy irtás.Fák szana szerte, bringacipelés háton, aztán amit a teherautók szétnyomtak sarat, az fagyott gombócok formájában, még járhatatlanabbá tette az utat.Onnantól már jó lett volna ha a fékem normálisan fogta vón kerekem, fagyott az idõ na. De mindenkinek ajánlom használja ki a havat mert jó buli nagyon. :cool2:

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Hát én nem tuom, sajnálnám kivinni szegény kecskémet ebbe a hóba meg hidegbe, még ha kicsit vizes az út esõ után akkor se viszem ki nemhogy hóba

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
csak kívácsni lennék hogy ha nap mint nap ebben a moslék hóba kéne tekerni terepen kb másfél órákat nem csak túrázósan akkor is élveznétek e? :chin:
nekem pl tegnap is befagyott a sár az elsõváltómhoz és olyan helyen ami amúgy kistányéros kénytelen voltam középen felrángatni. :wallbange
kurvára teknika gyilkoló ez az idõ :(

tudom aszflaton kell járni ilyenkor. ott járok én is, de tegnap már nem bírtam ki így montira ültem :D

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Imeeeee basszus vetté vóna egy egész tsirkét oszt sütötted volna meg ottnon, és nem is az utcán kellett volna megennned. :P

hát jobban jártam volna...

én nem tudtam menni a bicós cuccosra

hóba a legjobb tekerni,meg jól lehet fejleszteni a technikát is;)
ráadásul nyáron a sárban is jól jöhetnek a havas tapasztalatok....

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
régen én is mentem dhzni teli kerékkel, v fékkel :D de jó volt.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
a hó nem tántorít meg, ma is szakad a hó erre, és direkt kimentem tekerni, még mindig a tali hatása alatt vagyok.

Olvastam a boon.hu-n, hogy a DAM-nak vége, elengednek 1000 munkást. a BC-rõl nem is beszélve. máshol se jobb a helyzet, de a térségben nagy kakiban ülünk! Nálunk 4 napos munkahetet vezetnek be, ez csak az edzésben lesz jó nekem :).

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Máté,hóban is lehet tekerni :)lásd másfél héttel ezelõtti fórumtali.mókás volt mikor a hóban eltünt az elsõtengely...:D:D

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Áhhh minek esik a hó? Biciklizni akarokk!!!!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
tavaly mi még kinéztünk vettünk pár kocsonyát.
idén inkább megkértünk az õsöket kocsonyaügyben. ég és föld a kettõ.
kenyeret meg cirkuszt. a kenyér kevés így csinálnak cirkuszt.

nyári kintalvásra jelentkezem.

tegnap megnézetm ezt: http://port.hu/pls/f...i_film_id=10173
fõszerepben a csurgói vadászház.
akkor még voltak havak.

milyen tavasz? esik a hó. szerencsére. :)

ha valakinek van zöldkártyás ismerõse vagy tud olyan zöldkártyást aki "felhasználóbarát" kérem jelezze. nem tuning, a rendszerbe akarok kicsit belenézni.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

kinnalvás mindig lészen
nálatok is nálunk is.
szalonnasütõs,bebaszós, hanyattfekvõs,csillagtologatós

nálam is lehet a kertben fetrengeni :D van nagy szalonnasütõ ifafelni is :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Vannak sokkal érdekesebb rendezvények azokra kell elmenni a hangulatért, vagy tartani egy jó kis házipartyt. :bananadan :cheers:
Önkéntesek jelentkezését várjuk akik szíves öhömest tartanának ilyet, ígérjük megjelenésünkkel emelni fogjuk az est színvonalát. :P

kinnalvás mindig lészen
nálatok is nálunk is.
szalonnasütõs,bebaszós, hanyattfekvõs,csillagtologatós

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Én örülök neki, hogy vannak már olyan dolgok, amik kicsit feldobják ezt a várost. Kocsonyát valahogy nem láttam, Békafesztivállá változott a rendezvény. Meghallgattam, amire igényem volt, ittam 1-2 forralt bort, meg vittem magammal szendvicset. :D A bringás haverok meg ugye megunhatatlanok.
Nem értem, mi folyik manapság az emberekben, mindenki arra panaszkodott, hogy hideg van.
Mondjátok már el, hogy mi a jó a Belgában!

Máté85: Üdv neked.

Orsi: Voltál végül a tóksón? Nem láttalak. Más innen?

Egyébként nem történt semmi különleges, csak a szokásos. Elvakult érvek a bringa mellett, valamint 1-2 autós érvei az autó mellett. Ja, meg Novák nem volt ott.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
tipikusan annak a varosi embernek szol ez aki egesz nap a panelba rohad, oszt akkor megy csak ki ha megy dogozoba vagy a hipermarketbe....

neki ez kikapcsolodas h kicsit nezelodik, elhannya a penzet, es nezi a koncertet....
megvan ennek az elonye is....en bicajjal vegig gurultam meg penteken, elbameszkodtam es annyi volt....
de van aki szereti az ilyet, akinek nem inge ne vegye gatyara :)

es mindjart itt a tavasz :)

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

üdv a fórumon:)

Hát nekem leesett az állam amikor grillcsirkét ettem,ki van írva hogy 500 forint,kinéztem egy szépet ,megyek fizetni,készítem a 600forintot...2100forint lesz...mint kiderült utólag 500forint csak 10deka volt...ez el is vette a kedvem az egésztõl...
nagyon hiddeg van,nem bírtam a fagyoskodást,most laánybenyét kihagytam...

Imeeeee basszus vetté vóna egy egész tsirkét oszt sütötted volna meg ottnon, és nem is az utcán kellett volna megennned. :P