privi nenta router lehet érdekelne
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2009. február 16. - 09:46

Írta 2009. február 15. - 12:39

Írta 2009. február 13. - 13:41

fölös szgépes cuccaim: új: q-tech ház, Bigfan tápegység, Netgear wireless router, mem 256MB 400ddr elixir és egy noname 256MB 266ddr) ha valakinek kell valami szóljon.
Írta 2009. február 13. - 12:12

hát csak idegesít,mert én szeretem tudni mennyivel megyek,meg mennyit...
hát mindegy most már nem keresem tovább,kmóra nélkül vágok neki...

hát mindegy most már nem keresem tovább,kmóra nélkül vágok neki...
Írta 2009. február 13. - 11:46

Én a hátsó villogókkal szokok így járni, van valahol olyan, amit még nem is használtam, csak eltettem vhová, hogy ne vesszen el....
Írta 2009. február 13. - 11:26

hát ilyen nincs...ebben a lakásban minden eltûnik...elõször a pedál szívódott fel,most meg a kmórámat nem találom,pedig a polcon kéne lennie,és már mindenhol megnéztem...
a bicómon se hagytam...:mad:
a bicómon se hagytam...:mad:
Írta 2009. február 13. - 10:30

Írta 2009. február 11. - 21:07

Írta 2009. február 11. - 20:23

én személy szerint órûn vagyok 13 15 ig. azaz meglépek majd kicsit hamarabb de kettõ elõtt tuti nem tudok elindulni, szal utána becsatlakozom ha ugy jo. mondjuk nekem mind1 éppen mert felmegyek egyedül is csakhát az nem olyan

Írta 2009. február 11. - 18:21

pénteki kitekeréskor mikor és hol találkozzunk?idõpont szerintem lehet fél2-nél hamarabb.vélemény?
cuccot visz valaki fel közületek kocsival aki nem teker?egy táskával beszállnék hozzá
cuccot visz valaki fel közületek kocsival aki nem teker?egy táskával beszállnék hozzá
Írta 2009. február 11. - 08:59

srácok a pénteki kitekerés kilõve helyette szombat. ki jön velem szombaton a talira?
Írta 2009. február 10. - 13:37

Raj, meg- e van- e még a kis Marzo Z2, vagy rég lemaradtam már róla?
Ha megvan még, és jó a válla, akkor most kéne.
Ha nincs meg, akkor nem.
Ha nem jó a válla, akkor sem.
Ha megvan még, és jó a válla, akkor most kéne.
Ha nincs meg, akkor nem.
Ha nem jó a válla, akkor sem.
Írta 2009. február 09. - 09:40

engem nem az út hossza agaszt hanem a merdeksége 
na berki megvette a váltópapucsot? Az enyém úgy ahogy jó lett talán kibírja a feltekerést.
valaki tud ISCG-s terelõt?

na berki megvette a váltópapucsot? Az enyém úgy ahogy jó lett talán kibírja a feltekerést.
valaki tud ISCG-s terelõt?
Írta 2009. február 08. - 19:35

most nem azért srácok, de 2 és fél óra alatt Egerbe böven át lehet érni
lassú, cammogó, cuccot cipelõ, tempóban is lazán felértek Répásra még világosba ha 2 kor indultok el a városból. szerencsére már egyre késöbb sötétedik. 4:30 kor most még Hámorba voltam világosba! már megyünk ki a mocsok télbõl...
BBerki: keress majd meg ma msn en !! akarok mutatni neked vmit!
csatlakozom.
nem egyszer tekertem már át cuccossal Miskócra s vissza,nulla kondival, de volt, hogy félpiásan is, nem nagy kunszt, télen sem.
cseppet szar az út trákányból fölfelé, de annyi.
lilla táblától kb 20 km lehet, mert egertõl 32km asszem...
Írta 2009. február 06. - 20:50

oks lila jnekem jó...
koca:hát mivel nem tudom,hogy régebben mennyi idõ alatt értünk ki addig,meg még saccolni se tudok,ezért írtam annyit....bár most eszembe jutott amikor tekertünk a tavalyira,meg cipõért vityának egerbe...nem volt az se több 3 óránál...legalább is odafele:)
koca:hát mivel nem tudom,hogy régebben mennyi idõ alatt értünk ki addig,meg még saccolni se tudok,ezért írtam annyit....bár most eszembe jutott amikor tekertünk a tavalyira,meg cipõért vityának egerbe...nem volt az se több 3 óránál...legalább is odafele:)
Írta 2009. február 06. - 20:34

hát sztem 3óra alatt fel tudunk jutni répásra,de az már más tészta hogy bírjuk-e majd:)
fél2es indulás nekem megfelel...
és am b+ fele megyünk,vagy lilafele?
Ja, nálad ez így megy, az tökmind1, h bírod-e, megcsinálod.

Én Lillát javasolnám.
Írta 2009. február 06. - 18:35

most nem azért srácok, de 2 és fél óra alatt Egerbe böven át lehet érni
lassú, cammogó, cuccot cipelõ, tempóban is lazán felértek Répásra még világosba ha 2 kor indultok el a városból. szerencsére már egyre késöbb sötétedik. 4:30 kor most még Hámorba voltam világosba! már megyünk ki a mocsok télbõl...

Írta 2009. február 06. - 17:17

hát sztem 3óra alatt fel tudunk jutni répásra,de az már más tészta hogy bírjuk-e majd:)
Írta 2009. február 06. - 16:45

Szerintem kollektíven nem bírunk tekerni. Bár Bence nevében nem beszélek, róla nem tudok. 
Vásárlással meg részemrõl nem fogjuk tölteni az idõt, már nem bízom a véletlenre, h mit tolok az arcomba. Tavaly azért erõs volt, 1 kenyér, meg 1 kenõmájas volt a menüm...
Fél2 az teljesen korrekt, talán még hamar is, de semmiképp se lépj le hamarabb szerintem.

Vásárlással meg részemrõl nem fogjuk tölteni az idõt, már nem bízom a véletlenre, h mit tolok az arcomba. Tavaly azért erõs volt, 1 kenyér, meg 1 kenõmájas volt a menüm...
Fél2 az teljesen korrekt, talán még hamar is, de semmiképp se lépj le hamarabb szerintem.
Írta 2009. február 06. - 09:55

én fél 2 kor már menetkész leszek. (ha kell hamarabb lelépek) a VH tér megfelel találkozóhelynek?
kb 30 km.
http://maps.google.c...12&ie=UTF8&z=12
tavaly azzal ment el egy halom idõ, hogy boltozgattunk, mindenki vásároljon be, ne menjen az idõ vele.
Még mindig hamar sötétedik, mivel én sem bírok tekerni stem sötétben érünk oda.
kb 30 km.
http://maps.google.c...12&ie=UTF8&z=12
tavaly azzal ment el egy halom idõ, hogy boltozgattunk, mindenki vásároljon be, ne menjen az idõ vele.
Még mindig hamar sötétedik, mivel én sem bírok tekerni stem sötétben érünk oda.