Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Megmondom õszintén, nincs is mit csodálkozni ezen az egészen, hogy bárkivel találkoztam az ismerõsök közül mindenkinek hasonló véleménye van a dologról.Igazándiból ez nem a "magunkfajta" embereknek szól.Ezt a jó értelmében mondom, nem érzem felsõbbrendûnek a bandát, egyszerûen csak másnak.Más az értékrend, az érdeklõdés, más a fontos, mást szeretünk.
Azokról az emberekrõl akik pedig benyalják, és élvezik ezt, mindenkinek legyen meg a saját véleménye. Mindenki magának köszönheti ha le tudják húzni. Mi is lementünk koncertekre, én is végigsétáltam a sorok között, megnéztük, ott vótunk, pont annyit amennyit ért az egész.
Vannak sokkal érdekesebb rendezvények azokra kell elmenni a hangulatért, vagy tartani egy jó kis házipartyt. :bananadan :cheers:
Önkéntesek jelentkezését várjuk akik szíves öhömest tartanának ilyet, ígérjük megjelenésünkkel emelni fogjuk az est színvonalát. :P

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

....inkább nagyívben kikerülöm.

mióta van ez a dolog, én azóta ezt csinálom :o

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
tegnap voltunk mi is sétáltatni babát. nem hittem el mekkora tömeg volt. villanyól fölmentünk a városháztérig /közben találkoztunk úszónénivel/, vissza inkább körbe jöttünk, kikerülve a tömeget. még szerencse hogy lezárták a villamos forgalmat, amúgy nem lehetett volna megomozdulni.
én többet csak nagyon indokolt esetben megyek. inkább nagyívben kikerülöm.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Sziasztok srácok és persze a hölgyeknek is Most találtam rá a forumnak erre a részére. Nagyon örülök

üdv a fórumon:)

Hát nekem leesett az állam amikor grillcsirkét ettem,ki van írva hogy 500 forint,kinéztem egy szépet ,megyek fizetni,készítem a 600forintot...2100forint lesz...mint kiderült utólag 500forint csak 10deka volt...ez el is vette a kedvem az egésztõl...
nagyon hiddeg van,nem bírtam a fagyoskodást,most laánybenyét kihagytam...

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Én tegnap voltam,lehúzás az tényleg van.de láthatóan megéri az árusoknak idejönni.Belga koncertre mentünk volna,de fél óra ácsorgás után úgy döntöttem h el kéne érni az utolsó buszomat.nem volt jó.bicajos sátrat is kerestem,de nem leltem.merre van/volt?

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Hááát lehet hogy csak bennem van a hiba, de ez a kocsonyafeszt egy rémálom.Ma vállalkoztam arra hogy végigjárom, hiba volt, a lehúzás az megy nagyon keményen, az ostoba emberek pedig veszik a sok szemetetet.Van egy két normális dolog, de ez elenyészõ a szarhoz képest. Csak azt nem értem hogy a nagy gazdasági válságban hogyan van minderre pénz??
Ladánybene sajnos vonzó nekem, arra még benevezek, meglátjuk meddig bírom.
Én mindenkinek csak azt ajánlom hogy jól gondolja meg.......

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Sziasztok srácok és persze a hölgyeknek is Most találtam rá a forumnak erre a részére. Nagyon örülök

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
én kiabáltam nekik, h takarodj, de nem mentek. :(
"Minden hülyeség" by Tomidny

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

belga nagy volt :)

ja,csak kár hogy 45percel késõbb kezdõdött....

a kovalski meg 45percen keresztül búcsúzkodott mondván,hogy utolsó szám..

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
belga nagy volt :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
elvileg belgán én is ott leszek.

MÁS: speed-way.hu-ról valaki rendel miskolcról valamit?lenne egy 7000Ft-os rendelésem,postaköltség csökkentése céljából beszálhat

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
ma belgára jön valaki?

hát úgy néz ki én meg barátnõm csak gyalogosan fogunk cikkázni a kocsonyán:)

Mosoly-lány

Mosoly-lány

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Holnap fehérkõn töltöm az egész napot! Csak ÉN! az aljába automatába kapcsolok és megsem állok a sziklás részig ;,/

Lefelé már úgy fogok jönni hogy új életet kezdek :(

Jó éjt Nektek !:)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

...pedig kiakarok tekerni a világból!!!!!!!!!!!Ki és még annál is továbbb!

ilyenkor irány fel izomból Kõlápa vagy Gulicska esetleg Jávorkút. mással nem kell törõdni csak azzal hogy felérj és fent megpihenj. mindent kizársz. csak te vagy és a természet.

alig várom már hogy jöjjön a jóidõ :slonko: és szárazon montizhassak a Bükkbe ill. hajóba üljek a tavon....

Hajós András sztem jó gyerek. Bicajozni tényleg szokott.

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
:clap:Kerékpáros tóksó: :clap:
Idõpötty:febr.22. 15:00
Hova orientálodjál:Mûvészetek Háza Uráni terem.
Annak a rezgõs kajának, jaj mongyad má.....ja ja kocsonya.Szóval a Rezgõs bigyó kocsonya feszt keretein belül rendezik, meghívott vendégek Novák Péter és Hajós András, merthogy környezetvédõk és kerékpárosok, hmmm majd kiderül.
Azé lesz, hogy népszerûsítve legyen a kerékpáros közlekedés,érted.
Én megyek....gyertek tik is. Na mongyuk azt nem értem mié egy matrózt hívnak na mindegy, András döntse má el hajós vagy bringás hej. :)

Mosoly-lány

Mosoly-lány

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
De jó nektek,nekem most lett vége az 5 éves kapcsolatomnak...ebbe a hóba még bringázni sem took kimenni ,pedig kiakarok tekerni a világból!!!!!!!!!!!Ki és még annál is továbbb!

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
mi is megyünk barátnõmmel,de csak szombat meg/vagy vasárnap,mert pénteken meló...
de mi lehet gyalog megyünk,majd még elválik..

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
mi is tervezzük szomabt du babasétáltatással egybekötve.
merre lesz a sátratok?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
én is tervezem a kimenetel, merre lelni meg majd benneteket?

Úszónéni

Úszónéni

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Kocsonyafeszt lesz ugyibár a hétvégén miskóczon a városnak belében.Belga, Ladánybene Péterfy Bory bla bla bla...borralt forr....kaja...stb. Mi bringával kimegyünk, meg elvileg én vagyok bringás sátorban vagy hol mit tom én.....szóval csatlakozó vállalkozó kedvûek......jösztök éééé.Aki még nem vot, tömegnyomorra lehet számítani de jó buli egynek. Arról nem is beszélve ho bringával lehet utat törni frankón.