HA akartak volna... HA érdekelte volna... HA...
és pont....
THy: a factor eddig is király volt

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
A magyar kereskedõk (én is az vagyok) szemében általában csak az a mûködõképes politika, ami azonnal pénzt hoz. Egy kiállítás meg nem ilyen.
errõl nekem privátban infot thx.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Na, ebbõl lesz ám a "ki-mit-tud"...(...)Ugyan nem nekem irtad, de szeritnem meg neked kene tanulnod meg egy kicsit ezekrol a dolgokrol.
Szerinted vilagszerte miert vannak a kiallitasok?
(...)
Ennyit jelent a bringa és nem igazán érdekli, hogy mi van a kiállításon, mert teljesen elég az amit a boltban lát. És nem hiszem, hogy egy motor kedvéért bárki feláldozná a bankbetétet, már ha van egyáltalán, és a számlák kifizetése után marad bármi is. A fórumozók többsége gondolom jobb anyagi helyzetbe van, de akinek még internete sincs, az valószínûleg nem egy krõzus. Az átlag kerékpárvásárlónak meg kb. 5 százaléka nézi meg, hogy mi van a kiállításon, vagy még annyi sem. Bringát nem csak 16 és 26 év közöttiek vesznek, és nem jár mindenki a freeride-olni, meg maratonozni.Szerintem az ÁTLAG magyar fiatal azért költ biciglire mondjuk 60-at, mert neki ennyit jelent a bicigli, a többi a bankba marad. Ha már motoron gondolkodik apuci bepótol vagy hitelhez nyúl, az csak komolyabb dolog.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Akkor uccsó záró hozzászólásomként a kiállítás témához:
Neked még azt hiszem sokat kellene tanulnod a kerékpáriparról...
A nem tudja, és a nem akarja kigazdálkodni szó között nagy különbség van...
Nem a 4 misivel van a gond, hanem azzal, hogy "ablakon kidobott" pénz. Ami lehet ésszerûbb helyre költeni, és elhiheted az elmaradt cégek nagy része fog is!
Ezt a kizárólagos forgalmazást ugye nem mondod komolyan? Ha akarsz vehetsz Konát kintrõl olcsóbban, ugyanígy speckót, vagy bármit...
Aki 150-et szán bringára, annak 150 ezre van, és nem 300...
Üdv:Thommey
errõl nekem privátban infot thx.Akik a HVG-ben hirdetõ fejvadász cégek álláshirdetéseit figyelmesen olvassák tudják: újabb nagyon durva "nehéztüzérség" készül letelepedni...)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Szerinted tényleg így van? Igen, névjegykártyákon, céges webszájtokon jól mutatnak ezek a "kizárólagos forgalmazó" feliratok - csak egyre kevesebb jelentõsége van.Arról a nagyker tehet, hogy nem tudja ezt az összeget kigazdálkodni. Minden márkának megvan a saját kizárólagos forgalmazója, tehát még kis sem kerülheti az ember õket, ha vesz valamit, ha egyáltalán tud venni valamit.(...)
Aki nem volt kint, annak egy kis képes beszámoló itt:
http://www.kep.tar.hu/hapi/50238996#2
Ááá...összesen 2 képet csináltam az Xtr-es Kelly's-rõl. Nekem ennyi volt a "nem mindennapos". Sajnos.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Akkor uccsó záró hozzászólásomként a kiállítás témához:Arról a nagyker tehet, hogy nem tudja ezt az összeget kigazdálkodni. Minden márkának megvan a saját kizárólagos forgalmazója, tehát még kis sem kerülheti az ember õket, ha vesz valamit, ha egyáltalán tud venni valamit. Pl. a helyi boltos mondta, hogy ne is gondolkodjunk xy által forgalmazott dolgok közül, mert teljesen ki vannak ürülve. (céget nem írok, de nem is volt kint a kiállításon). Hát ilyen hatékonysággal nem csodálkozom, hogy nem futja kiállításra.
Aki meg 150-et szán biciglire, az 400-at motorra. Ennyiért kintrõl elég jó rombológépet lehet behozni konténerben.
Én személyszerint kíváncsi lettem volna a 2006-os Shimano cuccaira és pár apróságot vettem is volna, de nem rajtam múlott. Szerinted hány kilátogató volt ugyanígy?
szia
fotóztál is esetleg vmit?
Én voltam kint idén is és tavaly is. Mint kerékpáros elszomorító volt látni, hogy milyen kevés kerékpáros kiállító volt kint, hogy ennyire nem érdekli a forgalmazókat a hazai kerékpáros élet. Aki kiállított annak min. a 50%-át a bevásárlóközpontok bringáihoz tudnám hasonlítani, bár talán ezek még jobbak voltak egy fokkal. Ezt kell megismertetni a nagyközönséggel. Apuci majd ezek után vesz a gyerköcnek valamelyik hipermarketben bringát amivel a lurkó jól összetöri magát és az egész család kedve elmegy a kerékpározástól....Mert sajnos mérhetõen csak bámuló, és nem potenciális vevõk jöttek ki tavaly sem a kiállításra...
Ennyi pénzbõl sokkal több embert lehet hatékonyabb módszerekkel megismertetni a bringázással....
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
sziaÉn személyszerint kíváncsi lettem volna a 2006-os Shimano cuccaira és pár apróságot vettem is volna, de nem rajtam múlott. Szerinted hány kilátogató volt ugyanígy?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy