Szeretnék néhány évtizedet visszamenni az idõben, mikor még a gentleman aggrement tökéletesen elég volt, és mûködött.A fizetési morált felesleges macerálni, mert azzal gyakorlatilag csak alkalmazkodnak az itthon -_minden szinten_!!- tapasztalható szokásokhoz.
Egyszerûbben fogalmava: itt mindent lehet és õk meg is teszik.
Ha azt mondom, hogy a fizetési kondícióik, illetve ezen felül a fizetési moráljuk is finoman szólva kívánnivalót hagy maga után, akkor alig mondtam valamit.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
ezt nem írom mert nem céloztam semmire sem vele!Vagy ha te tudnád;)
Egyébként akármekkora árréssel dolgoznak, még mindig _sokkal_ olcsóbb mint az itthoni cuccok.
azt te csak hiszed:) ha tudnád milyen árrésekkel dolgoznak a fórumos importõrjeink...
Mondtam: NEM pro vagy kontra. Mi is érezzük.Ezzel az ellenségképpel nem feltétlenül tudok egyetérteni.
Ha azt mondom, hogy a fizetési kondícióik, illetve ezen felül a fizetési moráljuk is finoman szólva kívánnivalót hagy maga után, akkor alig mondtam valamit.
És be ne írd nekem, hogy akkor nem kell nekik szállítani!
Ezzel az ellenségképpel nem feltétlenül tudok egyetérteni.Ja tényleg: jön a WalMart is...
Sokan valamiféle "ellenségképet" igyekeznek keresni és találni ezekben az áruházláncokban és mindenkiben, akik nem úúúúúúútálják õket.
És vannak olyanok is, akik jól átgondolt koncepcióval játszanak és hosszútávú stratégiájuk van. Õk nem csak azt tudják, mit NEM akarnak, hanem azt is, hogy mi az amit IGEN: túlélni a következõ egy-két évet.
Ez nem pro vagy kontra kérdése, ezek tények. ("A tényeket pedig nehéz korrumpálni".)
zOrg mást modnottA világ legnagyobb hipermarket láncolata. Segítek egy picit: amerikai és W-vel kezdõdik.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.