Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sport kiállítás 2006

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
319 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Pár napja ahogy olvasgattam a hsz-eket már lelkiekben felkészültem, hogy nem lesz valami nagy szám, de amit tegnap tapasztaltam, az minden várakozást felülmúlt. Ha csak a körülményeket nézzük, 15 év alatt nem hogy fejlõdött, romlottak az állapotok az expó területén. 1.800 belépõért + 600 parkolódíjért az ember bokáig tocsoghatott a sárban, latyakban. Szégyen! Kerékpáros szemmel csak annyit, jobban jártam volna, ha meglátogatok egy-két pesti kerékpárboltot. 5-6 évvel ezelõtt ehhez képest kánaán volt a kiállítás. Fényképezõt elõ sem vettem, minek. Hanyatlik a kerékpár kereskedelem magyarországon vagy mi van? Pedig igencsak fejlõdés alatt van a kerékpáripar napjainkban. Régebben az Interwheel-rõl szoktam le, most errõl...

Biztos, hogy nem hanyatlik mivel amikor 2 hete átvettem a salamanderemet a pasi megemlítette, hogy virágzik az üzlet mióta rájöttek,(Magyarországon is) hogy a kerékpározás egészséges.

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Hi megint leszerepeltt Magyarország.Csak így tovább Európa:)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
A látogatottsággal nincs semmi gond, és érdekes módon jópáran meg tudták fizetni a kiállítási díjakat akik eddig nem voltak kint. Szerintem akik nem állítottak ki egyedük magukkal szúrtak ki, de hát õk tudják hogy szeretik.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az a baj, hogy a forgalmazok meg nem jottek ra, hogy beleptunk az unioba, es ezert szamtalan lehetoseg nyilt meg a vevok elott. Valtoztatniuk kellett volna, de eddig meg nem tettek, es lehet hogy hamarosan mar keso lesz...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
Pár napja ahogy olvasgattam a hsz-eket már lelkiekben felkészültem, hogy nem lesz valami nagy szám, de amit tegnap tapasztaltam, az minden várakozást felülmúlt. Ha csak a körülményeket nézzük, 15 év alatt nem hogy fejlõdött, romlottak az állapotok az expó területén. 1.800 belépõért + 600 parkolódíjért az ember bokáig tocsoghatott a sárban, latyakban. Szégyen! Kerékpáros szemmel csak annyit, jobban jártam volna, ha meglátogatok egy-két pesti kerékpárboltot. 5-6 évvel ezelõtt ehhez képest kánaán volt a kiállítás. Fényképezõt elõ sem vettem, minek. Hanyatlik a kerékpár kereskedelem magyarországon vagy mi van? Pedig igencsak fejlõdés alatt van a kerékpáripar napjainkban. Régebben az Interwheel-rõl szoktam le, most errõl...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
az interwheel erõsen átcsúszott motor kiállításba, szóval abban ne reménykedj.

varioknak meg nem rossz az árazásuk ahogy nézegettem, de azért nem mondanám hogy nincs jobb. és a 18,9-re miért kell verni? azért az nem akkora szám, pláne egyforgáspontos váztól amin csak az átütõtengely az egyetlen kuriózum. ha picit megfeszülnék én is össze tudnám hozni 19 alá. :rolleyes: marketing rulez

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Mi is kint voltunk egy haverommal, mi ugy mentünk ki hogy azt hittük lessz minden, mert nem olvastunk...
Egy szánalom volt az egész.
Most akkor hol fogom megnézni a bringákat? Lessz campona kiállítás?
Hallotam valami intervill nevü dologról, az micsoda? Hol lessz? Mikor lessz?és Hogy írják?

Mert az égvilágon semmit nem találtam a google-ben

Azért nem találtál semmit mert Interwheel-nek irják,de ez inkább motorkiállitásról szól mint kerékpárosról :scared:

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Mi is kint voltunk egy haverommal, mi ugy mentünk ki hogy azt hittük lessz minden, mert nem olvastunk...
Egy szánalom volt az egész.
Most akkor hol fogom megnézni a bringákat? Lessz campona kiállítás?
Hallotam valami intervill nevü dologról, az micsoda? Hol lessz? Mikor lessz?és Hogy írják?

Mert az égvilágon semmit nem találtam a google-ben

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Gagyenkov, mar bocs, de nezegettem a Vario bringakat, es ez a Harissa lenne kb. az utolso amit vennek ;)
Meg a Konakban is tobb innovaciot latok :)

De ha olcso akkor biztos lesz ra vevo, annyira azert nem rosszak.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
megyek gengelni:D nekem csak egy kisbicóm lesz hétfõn, de az sajááát:D és nem kõ eladnom egy ideig:D

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

még egy márka elkövette ezt az öngyilkosságot?100as mono

Te pancser:D Hétfõtõl nyomorgászhatom meg nézegethetem mert mind nállam van:p
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
még egy márka elkövette ezt az öngyilkosságot?:D 100as mono:D:D

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
A kiállítás tényleg kevés vólt, de azért szerintem a Harissa most ver minden DH bringát kis hazánkban a 18.9 kg jával és a 100mm-es középcsapágy szélességével:)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

geeb

geeb

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Sport kiállítás 2006? Szerintem vicces volt :D megalol
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"egy ratyi volt"

Furcsa hogy ezt mondod, mert pont a bikemag standdal szemben volt egy ratyi :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Padlizsán

Padlizsán

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
egy ratyi volt az egész, az egyetlen + h. láttam közelröl a 2006 os agangot ami télleg szép;)

huligan67

huligan67

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Depresszió??

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
En megneztem a hajokat is, azok szepek voltak.
Foleg a Princess V42, kar hogy 120 milla....
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Egyszóval ku*va kevés volt a bicikli a kiállításon és nem érte meg azért belépõt fizetni:(

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.565 hozzászólás
Sajnos azt kell mondjam, hogy a saját egészsége érdekében senki ne látogassa a Sport Kiállítást abban az esetben, ha a kerékpárokért tenné ezt (Polar óram kiakadt volna a pulzusomtól).
Biztosan megint alacsonyak voltak a kiállítói díjak…..
Egy a lényeg, hogy ebben is sikerült visszafejlõdni. Tavaly ha jól emlékszem, kis hazánkhoz mérten egész jó volt a felhozatal. Ha minden igaz még az Orbea is kint volt egy remek standdal. Azért csak nõtt a kereslet a bringák iránt, egyre több a kereskedõ, márka, de mégsem tudnak kijutni egy kiállításra. Na mindegy csak hangosan gondolkoztam…..