Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sport kiállítás 2006

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
319 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Katt valamelyik képre, ott vannak azok is csak nem linkelte õket.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Na de,Endroo,nem szégyelled Magad?:D

xc v fully xc képeket is kérnék :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Köszi.
A többiek nevében is!
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ezeket meg nem ismerem, tud róluk valaki valamit? :D
Posted Image

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Posted Image
Posted Image
Posted Image

képek

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Hát én kimentem (anélkül, hogy elõtte tájékozódtam volna, hogy nem lesznek kerékpárok) Szánalmas volt a sport kiállítás része. De a motorok meg azok a "nénik" a motorokon.....

Esetleg egy pár képet,ha felnyomnál valahová,ha készültek?
A szegény (vizuálisan)éhezõk megsegítésére.
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Hát én kimentem (anélkül, hogy elõtte tájékozódtam volna, hogy nem lesznek kerékpárok) Szánalmas volt a sport kiállítás része. De a motorok meg azok a "nénik" a motorokon.....

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
az mi a pöcs az a dema? pf eléggé behirdette itt..:D

edit: közben megtaláltam a fakktor honlapján...
:D
Van állásom...:bananadan

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
véleményem a sport kiállításról: :cry:

nem is csinálok fényképeket, mert minek?

kb 20-30 m2-es standokon látható:
  • author - szokásos színvonallal, gondolom én teljes palettával
  • kelly's - hasonló jelleggel mint az authornál
  • faktor - picit színvonalasabb stand, pár alkatrész, néhány bringa
  • vario - érdekes, egész színvonalas bicók, de nem sok
  • bikemag - :chin:
  • még valami nekem semmitmondó márka, valami dema :D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi,, én az ,,eldugott vidék" nevében szeretnék lázadni.. A mégis milyen kiállítás lesz ez? Sport?- az egyiklegnagyobb tömegbázisú sport majdhogynem ki lett hagyva- mi mint kerékpár szerelmesek nem utazunk fel a ,,csak "-ért.. Akkor mi marad most majd nekünk??? Milyen más fórum ami hazai-és elég nagy?Nem azért mert szívesen nézném a ktm csajokat-de az nem érdekel..
De ha jól olvastam lesz fegyver... na az minek? ott van a FEHOVA, a C+D stb..
Azért remélem a hazai sakkszövetség képviselteti magát , és lessz oriási fitness-labda, és ugrálókötél vásár.. Nekem marad a rossz hangulat, és az uatazás-szervezés visszafordítása INF;SUPhazai unalom.
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
NEm, nem huligan67 depressziós, hanem a magyar valóság! hátha még többet tudnánk róla... Persze szebben meg lehet fogalmazni, de az nem sok mindenen változtat, mert cáfolhatatlanok a felvetett problémák, ha pld. nem is minden autós agresszív, önzõ. (de: pld. a Városligetben úgy közlekednek mint akárhol máshol, holott behajtani tilos, órákig járatják a motort, adnak a környezetvédelemnek, +még mindig olcsó a benzin)

tocsa

tocsa

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
MKKSZ = Magyar Kerékpáripari és Kereskedelmi Szövetség
vagy
Magyar Kajak-Kenu Szövetség

MKSZ = Magyar Kerékpársportok Szövetsége
MKSZSZ = Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség

Bemagolom!
--
tocsa

tocsa

tocsa

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Olvasom Hungexpo Zrt Magyaroszág közleményét (http://bikemag.hu/ko...ast_ert_vadakra) és mint kajakos, örömmel tapasztalom, hogy a Kajak-Kenu sport igen szorosan összefügg a kerékpározással.
Vagy lehet, hogy azért volt kevesebb kiállító mert az MKKSZ-el tárgyaltak? Bár végül is nem rossz, mert mondjuk ha Rozsnyói Kati néniék poroszosan el kezdenek edzeni egy tehetséges kerékpáros csapatot, valószínûleg olimpiai érmesek lesznek! :D

MKKSZ = Magyar Kajak-Kenu Szövetség
http://www.mkksz.hu
:D

Viccet félretéve: már sokszor én is félreolvastam az MKKSZ-t meg az MKSZSZ-t!
--
tocsa

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Egyébként nekünk, akik már eleve tekernek sokkal érdekesebb lehet az Utazás kiállítás. Különbözõ országokból nagyon jó helyeket kínálnak montisoknak.

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

Gyerekek, kis hazánkban a kerékpársportnál csak a a foci szánalmasabb!
Nincs normális kiállításunk, botrányosak versenyeink(van kivétel),letólnak az útról a kcsög autósok, a MAV és BKV csak elméletben bicó barát, a rendõrök leginkább csak bgatnak és ritkán segítenek! Ennél a Balkán is jobb, ott legalább rácsodálkoznak a vándorra. Sajnos a sokszor lesajnált szomszédaink is ellõttünk tartanak. Szégyellek itt élni! Ja és a bicóutak, az egy röhely.

Nem vagy te egy kicsit depressziós? Szerintem azt is észre kellene venni, hogy ebbe a "nem kerékpár barát" órszágban egyre több bringa márka van pl:vario,dema,univega,stb. És akármilyen lassan is de épülnek a kerékpár utak is! Abból meg, hogy a hazai kerékpár kereskedõk nagyrésze nem állit ki a sporton nem kell levonni semmit, legfeljebb azt, hogy õk más fórumokon mutatják be az idei újdonságaikat:) Különbenis nekem a sport kiállitás mindig a tavaszt jelzi!! Nem sokára lehet menni a SZÁRAZ erdõbe, ahol nem szoritanak le a "köcsög" autósok:p
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
para: én még új vagyok itt a fórumon és te olyan hozzáértõnek tûnsz. nem tudod lesz-e a sport kiállításon kona kerékpár? vagy dema kerékpár? vagy rudy project napszemüveg? :P marketing rulez

huligan67

huligan67

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Gyerekek, kis hazánkban a kerékpársportnál csak a a foci szánalmasabb!
Nincs normális kiállításunk, botrányosak versenyeink(van kivétel),letólnak az útról a kcsög autósok, a MAV és BKV csak elméletben bicó barát, a rendõrök leginkább csak bgatnak és ritkán segítenek! Ennél a Balkán is jobb, ott legalább rácsodálkoznak a vándorra. Sajnos a sokszor lesajnált szomszédaink is ellõttünk tartanak. Szégyellek itt élni! Ja és a bicóutak, az egy röhely.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és esetleg ez a pálya használható is lesz? vagy csak nézni?;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Sziasztok!

Most értem haza az építkezésrõl, és septiben beírom, hátha "mégis" kinéztek majd:

az F2 pavilon V. hajójában épül egy elég nagy és három ágú (1.: 1,5méter magasra emelkedõ 30°-os fordítós 2.: 1,2méter magasban vízszintesen libikókás 3.: kereszt lécek nélküli zéró méterre le-majd vissza 1,2méterre ágak) north shore pálya, ahol többek közt Junior és Cheek fog ugrálni, valamint a KONA és DEMA kerékpáros teszt zóna, ahol mehettek pár kerékpárral.

Mindemellett a pályák mellett felépített bambusz házból filmeket fogunk vetíteni folyamatosan.

:)

péef

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Miért utálja mindenki Magyarországon a bringázást?

Gondolom mert kikapcsolódás a sok agybutító valóságsót,mónikabalázssót,borosbocskorantibiciklistahót nézõ-hallgató embernek utálni minket ...:/