Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sport kiállítás 2006

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
319 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

akkor mi az üzleti terv? ingyen bringát mindenkinek? mert kb. ez lenne egálban azzal, hogy megjelen(tek)nek mo. egyetlen kerékpáros kiállításán. :rolleyes:

Ezt ugye te sem gondoltad komolyan??mert akkor nagyot csalódnék..

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás

Hogy a nagykerek nem képesek kifizetni 4,5m ft-ot?
Kíváncs lennék, hogy ki dobná ki ennek akár a felét is az ablakon? Mert sajnos mérhetõen csak bámuló, és nem potenciális vevõk jöttek ki tavaly sem a kiállításra...
Ennyi pénzbõl sokkal több embert lehet hatékonyabb módszerekkel megismertetni a bringázással.
Nem hinném, hogy valaki a bringára szánt pénzbõl inkább használt motort venne, mert sajna a vevõk 9%-a vásárol 400 ezer ft-nál drágább montit...a nagytöbbség, kb 70% a 60-150 ezer ft-os kerékpárokat keresi...ebbõl még egy Simson sem jön ki, nem hogy egy Quad...

Arról a nagyker tehet, hogy nem tudja ezt az összeget kigazdálkodni. Minden márkának megvan a saját kizárólagos forgalmazója, tehát még kis sem kerülheti az ember õket, ha vesz valamit, ha egyáltalán tud venni valamit. Pl. a helyi boltos mondta, hogy ne is gondolkodjunk xy által forgalmazott dolgok közül, mert teljesen ki vannak ürülve. (céget nem írok, de nem is volt kint a kiállításon). Hát ilyen hatékonysággal nem csodálkozom, hogy nem futja kiállításra.
Aki meg 150-et szán biciglire, az 400-at motorra. Ennyiért kintrõl elég jó rombológépet lehet behozni konténerben.
Én személyszerint kíváncsi lettem volna a 2006-os Shimano cuccaira és pár apróságot vettem is volna, de nem rajtam múlott. Szerinted hány kilátogató volt ugyanígy?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Nem, a velo a magyar pentagon :D

Thommey, mar bocs, de valami fele reklamrol van szo. Ha reklamot csinalsz egy reklamnak, akkor az csak jo, legalabbis eddig igy tudtam ;)

Mivel nem én vagyok a marketinges ezért nem én leszek az, aki ezt a nagynyilvánosság elé terjeszti...:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
akkor mi az üzleti terv? ingyen bringát mindenkinek? mert kb. ez lenne egálban azzal, hogy megjelen(tek)nek mo. egyetlen kerékpáros kiállításán. :rolleyes:

a hungexpo üzleti terveit nem tudom ,merthogy nem ott dolgozom ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nem, a velo a magyar pentagon :D

Thommey, mar bocs, de valami fele reklamrol van szo. Ha reklamot csinalsz egy reklamnak, akkor az csak jo, legalabbis eddig igy tudtam ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Endroo:gondolom te sem beszéled ki a nyilvánosság felé a Hungexpo jövõbeni üzleti terveit:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
thy: te a nasa-nak dolgozol, hogy semmirõl nem lehet beszélni? :D

és hogy nem jöttek el a nagykerek, csak a nagykereket lehet szídni, senki mást. gondolom a hungexpo nem adta drágábban a helyet NEKTEK mint pl. az authornak ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Csak nem DH versenyeket akartok szponzoralni? :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Azért érdekes mekkora király lett a faktor, hogy most kiment...eddig hol volt?
Nem tudom másoknak miért éri meg kimenni...azt tudom, hogy nekünk miért nem..
Példát nem írnék, mert nem lehet...de könnyen ki lehet találni, ha találékony az ember:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Ennyi pénzbõl sokkal több embert lehet hatékonyabb módszerekkel megismertetni a bringázással.

példát ...
olyan emberek meggyõzésésrõl, akiknél a kerékpár a vidéki nagyi parasztbiciklijét jelenti. nem jár versenyekre, nem jár kerékpáros boltokba, sport1-en is csak a fociközvetítést nézi.

vole: bazzeg, pacsit :) csak te gyorsabb voltál

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mondj legyszi par peldat, hogy a nagykozonseggel hol akarjatok megismeretetni a bringazast ami sokkal hatekonyabb?

Az elozo evekben minek ment ki a velo ha sokkal hatekonyabb modszereket ismer?

Az Authornak miert eri meg kimenni? Hajdueknak miert eri meg kimenni? Es meg sorolhatnam...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hogy a nagykerek nem képesek kifizetni 4,5m ft-ot?
Kíváncs lennék, hogy ki dobná ki ennek akár a felét is az ablakon? Mert sajnos mérhetõen csak bámuló, és nem potenciális vevõk jöttek ki tavaly sem a kiállításra...
Nem hinném, hogy valaki a bringára szánt pénzbõl inkább használt motort venne, mert sajna a vevõk 9%-a vásárol 400 ezer ft-nál drágább montit...a nagytöbbség, kb 70% a 60-150 ezer ft-os kerékpárokat keresi...ebbõl még egy Simson sem jön ki, nem hogy egy Quad...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Óriási öngólt lõttek a távolmaradók...
"In idem flumen bis non descendimus"

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
Hát igen, az elmúlt pár évben megfigyelhetõ a magyar kerékpár(nagy)kereskedelem hanyatlása. És ez itt a kiállításon meg is mutatkozott. Gondoljunk csak bele, van egy tizenéves fiatal, aki kerékpározásban gondolkodik és elmegy a kiállításra megnézni mi a pálya kerékpárok terén és azt tapasztalja halódik az egész. Átmegy a motoros részleghez és látja itt aztán van élet. És emiatt nem a kerékpározás mellett dönt, hanem a kerékpárra szánt pénzbõl vesz egy használt krosszmotort/quadot.
Továbbá egyre gyakrabban tapasztalom/hallom, hogy sok dolgot nehéz vagy lehetetlen beszerezni. Érdekes, pedig tömegcikk mind. A nagykerek meg hivatkoznak mindenféle kifogásra. És akkor még csodálkoznak, hogy sokan külföldrõl szerzik be kerékpárjukat/alkatrészüket, meg a szomszédos országok márkáik élnek és virulnak, mert õk odafigyelnek a marketingjükre. Pl. melyik nagy autómárka engedhetné meg magának, hogy ne képviselje magát a genfi kiállításon?

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás

a dema-t az x-factor forgalmazza. ;)

2005 majusban a dema kiallitasa volt lathato a zalaszentgroti PMS futam kereteben a satorban. Akkor meg nem volt forgalmazoja Magyarorszagon. Ettol fuggetlenul lehet hogy az x-favctor forgalmazza azota, nekem ez az infom volt/van rola. A lenygen ez nem valtoztat, a hazai nagykerek megtettek azt a "szivesseget" hogy jovore sok kerekparos nem fog kimenni az idei "szereplesuk" vegett, koztuk en se.

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

2., dema - szlovakiaban a legnagyobb kerekparoshalozat - nekik van penzunk kiallitani itt is. a mieinknek ugylaccik nem volt erdekuk.

a dema-t az x-factor forgalmazza. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

A látogatottsággal Szerintem akik nem állítottak ki egyedük magukkal szúrtak ki, de hát õk tudják hogy szeretik.

kb ez a legnagyobb igazság...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

par evvel ezelott 1 egesz pavilon volt a mienk. jovore kapunk biztos 1 kerekparut nyomtavot.

Ez nyilván csakis attól függ, mennyien akarnak kiállítani. Ha jövõre csak egy cég jön, kap egy külön bódét az udvaron oszt jolvan.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
vegigolvastam a hozzaszolasokat, erre par reak.

1., szerencsere meghivott voltam ezert en se fizettem volna belepot. 5perc alatt vegigertem a kiallitas azon reszen ami erdekelt volna.
2., dema - szlovakiaban a legnagyobb kerekparoshalozat - nekik van penzunk kiallitani itt is. a mieinknek ugylaccik nem volt erdekuk.
3., probapalya??? - hm hanyagoljuk, dolgoztak rajta de legkozelebb inkabb ilyen ne legyen. par evvel ezelott 1 egesz pavilon volt a mienk. jovore kapunk biztos 1 kerekparut nyomtavot.
4., utazas: legalabb tudom hova megyek iden montizni, mert ezekbol boven volt ajanlat a masik pavilonokba. nah es persze a tour.
5., bikeMAG: szep volt yasec bmx + az adler - koszi bali. ezeken legalabb lehetett csemegezni.

remelem jovore azert a tobbi marka is kiallit, addig marad az eurobike nekem azt hiszem.

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
OFF:
köhöm köhöm

azért nem megy jól!az biztos !

ON!
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.