Ezt ugye te sem gondoltad komolyan??mert akkor nagyot csalódnék..akkor mi az üzleti terv? ingyen bringát mindenkinek? mert kb. ez lenne egálban azzal, hogy megjelen(tek)nek mo. egyetlen kerékpáros kiállításán.
Jelentkezz be Regisztrálj

Sport kiállítás 2006
Írta 2006. március 07. - 11:36

Írta 2006. március 07. - 11:35

Hogy a nagykerek nem képesek kifizetni 4,5m ft-ot?
Kíváncs lennék, hogy ki dobná ki ennek akár a felét is az ablakon? Mert sajnos mérhetõen csak bámuló, és nem potenciális vevõk jöttek ki tavaly sem a kiállításra...
Ennyi pénzbõl sokkal több embert lehet hatékonyabb módszerekkel megismertetni a bringázással.
Nem hinném, hogy valaki a bringára szánt pénzbõl inkább használt motort venne, mert sajna a vevõk 9%-a vásárol 400 ezer ft-nál drágább montit...a nagytöbbség, kb 70% a 60-150 ezer ft-os kerékpárokat keresi...ebbõl még egy Simson sem jön ki, nem hogy egy Quad...
Arról a nagyker tehet, hogy nem tudja ezt az összeget kigazdálkodni. Minden márkának megvan a saját kizárólagos forgalmazója, tehát még kis sem kerülheti az ember õket, ha vesz valamit, ha egyáltalán tud venni valamit. Pl. a helyi boltos mondta, hogy ne is gondolkodjunk xy által forgalmazott dolgok közül, mert teljesen ki vannak ürülve. (céget nem írok, de nem is volt kint a kiállításon). Hát ilyen hatékonysággal nem csodálkozom, hogy nem futja kiállításra.
Aki meg 150-et szán biciglire, az 400-at motorra. Ennyiért kintrõl elég jó rombológépet lehet behozni konténerben.
Én személyszerint kíváncsi lettem volna a 2006-os Shimano cuccaira és pár apróságot vettem is volna, de nem rajtam múlott. Szerinted hány kilátogató volt ugyanígy?
Írta 2006. március 07. - 11:35

Mivel nem én vagyok a marketinges ezért nem én leszek az, aki ezt a nagynyilvánosság elé terjeszti...Nem, a velo a magyar pentagon
Thommey, mar bocs, de valami fele reklamrol van szo. Ha reklamot csinalsz egy reklamnak, akkor az csak jo, legalabbis eddig igy tudtam

Írta 2006. március 07. - 11:31

a hungexpo üzleti terveit nem tudom ,merthogy nem ott dolgozom

Írta 2006. március 07. - 11:28

Thommey, mar bocs, de valami fele reklamrol van szo. Ha reklamot csinalsz egy reklamnak, akkor az csak jo, legalabbis eddig igy tudtam

I`m as fast as nobody!
Írta 2006. március 07. - 11:28

Írta 2006. március 07. - 11:27

és hogy nem jöttek el a nagykerek, csak a nagykereket lehet szídni, senki mást. gondolom a hungexpo nem adta drágábban a helyet NEKTEK mint pl. az authornak

Írta 2006. március 07. - 11:24

I`m as fast as nobody!
Írta 2006. március 07. - 11:11

Nem tudom másoknak miért éri meg kimenni...azt tudom, hogy nekünk miért nem..
Példát nem írnék, mert nem lehet...de könnyen ki lehet találni, ha találékony az ember:)
Írta 2006. március 07. - 10:58

példát ...Ennyi pénzbõl sokkal több embert lehet hatékonyabb módszerekkel megismertetni a bringázással.
olyan emberek meggyõzésésrõl, akiknél a kerékpár a vidéki nagyi parasztbiciklijét jelenti. nem jár versenyekre, nem jár kerékpáros boltokba, sport1-en is csak a fociközvetítést nézi.
vole: bazzeg, pacsit

Írta 2006. március 07. - 10:58

Az elozo evekben minek ment ki a velo ha sokkal hatekonyabb modszereket ismer?
Az Authornak miert eri meg kimenni? Hajdueknak miert eri meg kimenni? Es meg sorolhatnam...
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. március 07. - 10:53

Kíváncs lennék, hogy ki dobná ki ennek akár a felét is az ablakon? Mert sajnos mérhetõen csak bámuló, és nem potenciális vevõk jöttek ki tavaly sem a kiállításra...
Ennyi pénzbõl sokkal több embert lehet hatékonyabb módszerekkel megismertetni a bringázással.
Nem hinném, hogy valaki a bringára szánt pénzbõl inkább használt motort venne, mert sajna a vevõk 9%-a vásárol 400 ezer ft-nál drágább montit...a nagytöbbség, kb 70% a 60-150 ezer ft-os kerékpárokat keresi...ebbõl még egy Simson sem jön ki, nem hogy egy Quad...
Írta 2006. március 07. - 10:17

Írta 2006. március 07. - 09:54

Továbbá egyre gyakrabban tapasztalom/hallom, hogy sok dolgot nehéz vagy lehetetlen beszerezni. Érdekes, pedig tömegcikk mind. A nagykerek meg hivatkoznak mindenféle kifogásra. És akkor még csodálkoznak, hogy sokan külföldrõl szerzik be kerékpárjukat/alkatrészüket, meg a szomszédos országok márkáik élnek és virulnak, mert õk odafigyelnek a marketingjükre. Pl. melyik nagy autómárka engedhetné meg magának, hogy ne képviselje magát a genfi kiállításon?
Írta 2006. március 07. - 07:01

a dema-t az x-factor forgalmazza.
2005 majusban a dema kiallitasa volt lathato a zalaszentgroti PMS futam kereteben a satorban. Akkor meg nem volt forgalmazoja Magyarorszagon. Ettol fuggetlenul lehet hogy az x-favctor forgalmazza azota, nekem ez az infom volt/van rola. A lenygen ez nem valtoztat, a hazai nagykerek megtettek azt a "szivesseget" hogy jovore sok kerekparos nem fog kimenni az idei "szereplesuk" vegett, koztuk en se.
Leon
Írta 2006. március 06. - 20:12

a dema-t az x-factor forgalmazza.2., dema - szlovakiaban a legnagyobb kerekparoshalozat - nekik van penzunk kiallitani itt is. a mieinknek ugylaccik nem volt erdekuk.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. március 06. - 19:48

A látogatottsággal Szerintem akik nem állítottak ki egyedük magukkal szúrtak ki, de hát õk tudják hogy szeretik.
kb ez a legnagyobb igazság...
Írta 2006. március 06. - 19:04

par evvel ezelott 1 egesz pavilon volt a mienk. jovore kapunk biztos 1 kerekparut nyomtavot.
Ez nyilván csakis attól függ, mennyien akarnak kiállítani. Ha jövõre csak egy cég jön, kap egy külön bódét az udvaron oszt jolvan.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. március 06. - 18:28

1., szerencsere meghivott voltam ezert en se fizettem volna belepot. 5perc alatt vegigertem a kiallitas azon reszen ami erdekelt volna.
2., dema - szlovakiaban a legnagyobb kerekparoshalozat - nekik van penzunk kiallitani itt is. a mieinknek ugylaccik nem volt erdekuk.
3., probapalya??? - hm hanyagoljuk, dolgoztak rajta de legkozelebb inkabb ilyen ne legyen. par evvel ezelott 1 egesz pavilon volt a mienk. jovore kapunk biztos 1 kerekparut nyomtavot.
4., utazas: legalabb tudom hova megyek iden montizni, mert ezekbol boven volt ajanlat a masik pavilonokba. nah es persze a tour.
5., bikeMAG: szep volt yasec bmx + az adler - koszi bali. ezeken legalabb lehetett csemegezni.
remelem jovore azert a tobbi marka is kiallit, addig marad az eurobike nekem azt hiszem.
Leon
Írta 2006. március 06. - 18:09

köhöm köhöm
azért nem megy jól!az biztos !
ON!
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.