Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs
"sima" jófféle felni + ust átalakító? én most a fulcrum red metaljaimmal megpróbálkozom. tömítõ szalag 4000, lötyi 5000, 2 új TL-Ready gumma 16000. nem UST, de állítólag jó. nekem mondjuk nem kellett felnit cserélnem, lehet akkor én is ust-ben gondolkoznék, mert arról tuttira nem fordul le. just to be sure.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát én nem dhzom,szóval gondolkodok most rajta erõssen. ó nem tudom, árban ennyi különbség van a nem meg az ust gumi között? max pumptracken fordulok úgy hogy leforduljon,de erre így az elmúlt pár évem visszagondolva kicsi az esély :)

felni meg már régóta esedékes lenne..nincs semmi ötletem hogy mit vegyek amúgy..vagy kéne rászánni pénzt és venni egy gyári fûzött szettett,de mivel a saint agyak-fék-váltó köt eléggé, így gondoltam inkább vennék valami jobfajta felnit

ezt a vázat NEM akartam látni .) ...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Fuuu ez a vaz nagyon szep!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Itt az SX Trail, amit említettem korábban:
2012 Specialized SX Trail Freeride Bike Frame New Medium M Fox DHX RC4 Shock | eBay

Nem hiszem, hogy valaha is 50 ropiért vennék felnit magamnak...

Igen, a 4 kg nagyon sok. Le kell fogynod!

Ma hosszú nap, szóval megint hazamegyek aludni! De hétvégén tekerni kell, mert nincs mese!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Kicsit több mint 4kg a mostani vázam, taggal, bilinccsel és kcsapágy csészékkel. Kicsit sok az nem?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csapatni nem vállalnám be soha!
Leogangban volt is vele bajom, mert kicsit elgurult a gyógyszer lefelé és az egyik döntöttkanyarban olyat fordultam, hogy egy pillanatra lefordult és köpött ki tejet, aztán kellett 3 pumpálás, mire megjavította magát.
De tekerni nagyon jó!
Szóval ilyen cc/maraton/enduro vonalra ajánlani tudom, mert van sok elõnye és jobb a gördülési ellenállása (a tököm se gondolta, hogy a külsõ-belsõ mennyit surlódik), de dh-ra semmiképp.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Ust dolog nagyon húzós, egy profi versenyzõnek lehet megéri, de nekünk nem igen. Amúgy eladó lesz a kore kerékszettem, ami ust ready

Szépeket perecelnek a skacok

Ma fehérvárra megyek, ha már ott vagyok, elugrom a vázért veszprémbe. Holnap meg hévíz-zalaegerszeg faszom

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
elszórnál kb 70et felnire, gumira és fûzésre..? háát.. szerintem balgaság:) akkor inkább vegyél superstar kerékszettet, hogy boldog lehess.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
FELNI EX823 012 DISC BLACK 36H UST

ez jó ez, müködik ez az ust dolog? kezd lassan csereérett lenni ez a két felni, gumi is kéne aztán akkor már belsõ nélküli cumót vennék..

nagyon fura újra pécsen...sztendre mennyire jó..bár macskakõ miatt azt hittem kihullik a fogam a 6,5 báron..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs
Vótmá? Érdemes megnézni a többi videjóját jól tojja.

Kozi001

Kozi001

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Üdv all!

A segítségetekre lenne szükségem. Valaki ismeri Vörös Vincét? Illetve vásárolt-e már tõle? Itt árul/árult bikemagon. Vásároltam tõle, múlthéten szerdán egy fulcrum 7-es hátsó kerékszetett (15000), elutaltam az összeget, elsõbbségivel ajánlva adta fel a csomagot (elvileg) és még ma sem jött meg. Na már most, e-mailekre már abszolúte nem reagál, telefonját nem veszi fel.

Kérlek benneteket, ha valaki ismeri, vagy tud segíteni, szóljon.

Elõre is köszönöm!

u.i. : remélem nem dobtam ki 15ezret feleslegesen az ablakon, és még kerekezni sem tudok...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Rocsi, azért küldhetnétek vmi oldscool fotót a mûvésznõrõl :P

á, akkoriban még nem voltak fotós mobilok. talán mobilok sem, annyira régen volt :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
és lesz aaz új vázhoz rugóstag! ez egy iszonyat pozitív csalódás gari ügyintézés terén. elõször azt hittem adnak egy elsõ háromszöget, aztán írták az idei vázat, gondoltam biztos tök csupasz lesz, az meg csak pinában jó. szóval így már csak hátsó agy kell, talán elsõ váltó és egy telónyak adapter. így már meggondolandó. bárcsak minden cég így állna hozzá, és nem csak a bringára gondolok.

a speci enduron is alul van a bovden vezetve, Mettyúén legalábbis feltûnt.

Rocsi, azért küldhetnétek vmi oldscool fotót a mûvésznõrõl :P

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
:):):)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na az Eurobike-on már van elkúrtromos rossz kántri bringa. Már varom mikor fogják a komlóiak dicsérni a sajátjukat, hogy mennyivel könnyebb vele feltekerni a Zengõre ;) :D

Amúgy ennek a cikknek a végén van 1-2 érdekes mondat, hogy miért is van esélye a 650b-nek: Eurobike 2013

Bár az utókor feladata lesz megmagyarázni, hogy mitõl volt ez a kétszeres elbizonytalanodás az MTB kerékméret terén, kétségtelen, hogy a 650b nem szenved attól az 1-2 zavaró hátránytól, amit a 29-esek okoznak, és nem utolsósorban az ázsiai piacon is kelendõbb, ahol alig van olyan kerékpáros, aki testmagasságban passzol a 29-es mérethez!

Márpedig az ázsiai piac kurvára nem pici...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Gondoltam már rá, hogy mindent felveszek goproval, de annyira általában nem izgalmas az utam befelé, hogy megérné. Persze 1-2 alkalommal jól jönne, de elõtte évekig nem volt, szóval kibírom. Meg aztán KURVASOK anyagot tudnék így generálni :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Legközelebb ha szûk áthaladási pont mellett látsz nyuggert álldogálni, elõtte pattintsd fel a goprót :)

2 éve nyáron mi is lefilmeztük Mariák úr és a nevkó seriffjének majdnem tettlegességig fajuló interaktusát (önnön utólagos szórakoztatásunkra)

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát végülis abból a szempontból okos megoldás, hogy minél jobban bemozdul a bringa, és a monoblokk egyre közelebb lesz a talajhoz, annál feszesebb lesz a bowdenház. De akkor is hülyeség.

Munkába jövet megakasztott a Széchenyi téren a 15 új busz, és köztük egy öntudatos öreg, akit próbáltam megkérni, hogy álljon kicsit odébb, hogy átférjek a 2 busz között, erre elkezdett pampogni, hogy menjek át rajta nyugodtan, ne érdekeljem, meg bla-bla. Pedig megálltam, vártam hogy történjen valami, és miután láttam, hogy nem hajlandó megmozdulni, akkor kértem meg - szerintem - szépen. Na sebaj, megvolt neki ma a mérgelõdése, otthon a mamának majd tud mesélni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
A gloryn is így mennek a kábelek. Eleinte féltem tõle, de eddig még nem akadt bele semmi. Jobban fosok a felverõdõ kövektõl, mert ott az alsócsövön van vezetve minden.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
A nagytányér lejjebb van, elõször az érne le. Ahogy pedig bemozog a hátulja, úgy feszül a bowden is, de kinézetre tényleg fura.

35. oldal: http://assets.scott-...E_genius_en.pdf