Holnapot talájuk ki iõdben .)
ls Zsoltitetkója van

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Holnapi terv: valami Panoráma-féle délután... Vasárnap délelõtt országút...
Nekem 1,5-ös a fejcsövem, a villám taper... nekem az FSa-nak a montis fejcsapágya van... ezerféle modellbõl lehetett kiválogatni a CRC-n, hogy melyik a jó. Úgy látom, hogy most a Nukeproof-nak van ilyenje... Nem kell adapter, egyszerûen összeválogatod a fejcsapágyat. Jah, és igen, a Hope-ak is van...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Elvileg 5 puttonyos, és eddig hordóban volt. Ízre nagyon rendben van. Kíváncsi leszek milyen lesz az aszúban áztatott mazsolás muffinKicsit fura színû azaz aszúúú!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Ilyen kell? Hope Tapered 1.5" Reducer Crown | Chain Reaction Cycles Ez meg lehet, hogy csak felülre jó, de fasztudja.bazze, ilyen taperes adapter létezik egyáltalán? sehogy sem találom, olyan dolgok jönnek ki a googleba, aminek köze nincs a bringázáshoz.
Magoo szerintem add el azt a Meridát, mert azzal így kell kerékpározni, és ez nem csak hogy nehéz, de még veszélyes is!