Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ennek a lánynak nem elég hogy olyna külseje van hogy folyamat kissebbségi komplexusom lenne,de még olyan V alakú "baszóizma" is aminek én is örülnék magamon.. :D

Holnapot talájuk ki iõdben .)

ls Zsoltitetkója van :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Holnap tekerés játszik!:cool2:

Panoráma játszhat....

Ma tekerés esõ után kicsit kalandos volt,csúsztak a kövek...volt perec,meg katlanbana lefordult külsõ
és felnin csúszás...!:cool2:

"Régen jól mentem,de már nem..."--Öreg vagyok!:confused:

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Muszáj innom még egy sört! Elég buzin néz ki a hûtõben egymagában az üdítõk mellett!:P
Szifonnyavan Maarci!!
Feltöltött kép

Gabesz meg nem tud kerékpározni, csak bugdácsol, meg lefordítja a külsõjét! Bezzeg, ha sörözni kell...:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én is akarok venni egy lánctányért, de a Narrow Wide kicsit drága és nincs raktáron normális színben, E13, vagy Renthal lehet jó lenne. De fasz tudja. Mondjuk most a CRC-rõl a E13 arany eddig a befutó, de a bikecomponents-en kicsit olcsóbb a Renthal. Egy ilyen kis baszon is annyit lehet agyalni...

Mindjá iszok még kis furmint.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
For tonight:

Feltöltött kép

Holnap este meg izé'kodás nálunk! Don't forget!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Holnapi terv: valami Panoráma-féle délután... Vasárnap délelõtt országút...

Nekem 1,5-ös a fejcsövem, a villám taper... nekem az FSa-nak a montis fejcsapágya van... ezerféle modellbõl lehetett kiválogatni a CRC-n, hogy melyik a jó. Úgy látom, hogy most a Nukeproof-nak van ilyenje... Nem kell adapter, egyszerûen összeválogatod a fejcsapágyat. Jah, és igen, a Hope-ak is van...

jah értem, van olyan csapágy, ami taperes vázba és 1 1/8 nyakra jó.

ok, szólok ha crc lesz, de még mindig minden bizonytalan :-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
gáz hogy én szeretem az édes borokat? :D fõleg amiket mostanában fedeztem fel a poclon,hogy van alapból rozéfröccs üvegben .)
ellenben a csinosban a Varga-féle "Ház bora" kb ihatataln, két pohártól olyan fejfájással ébredtem mint ezer éve sem..

Holnapi kör mehet!!

M.ha crc zel írj kell pár dolog

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Kicsit fura színû azaz aszúúú!

Elvileg 5 puttonyos, és eddig hordóban volt. Ízre nagyon rendben van. Kíváncsi leszek milyen lesz az aszúban áztatott mazsolás muffin ;)
Csak át kéne tölteni rendes üvegbe, vagy gyorsan meg kéne inni. Ahhoz meg azért édes :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Holnapi terv: valami Panoráma-féle délután... Vasárnap délelõtt országút...

Nekem 1,5-ös a fejcsövem, a villám taper... nekem az FSa-nak a montis fejcsapágya van... ezerféle modellbõl lehetett kiválogatni a CRC-n, hogy melyik a jó. Úgy látom, hogy most a Nukeproof-nak van ilyenje... Nem kell adapter, egyszerûen összeválogatod a fejcsapágyat. Jah, és igen, a Hope-ak is van...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
az én telóm 1 1/8 az új váz meg taperes, és nézegetem, hogy egyáltalán mik a lehetõségek. de ha ez az adapterezés ilyen félig gány megoldás, akkor eldõlt a kérdés

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Atusnak volt taper- 1 1/8 os átalakítója, ha jól emlékszem. Azzal használta a foxos-bighitet...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Milyen taper-es adapter???

Kicsit fura színû azaz aszúúú!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

bazze, ilyen taperes adapter létezik egyáltalán? sehogy sem találom, olyan dolgok jönnek ki a googleba, aminek köze nincs a bringázáshoz.

Ilyen kell? Hope Tapered 1.5" Reducer Crown | Chain Reaction Cycles Ez meg lehet, hogy csak felülre jó, de fasztudja.
Vagy vegyél egy pl. egy ilyet: Nukeproof Warhead 44IETS Headset 2013 | Chain Reaction Cycles Bár erre panaszkodnak, szóval inkább valami hasonlót ;)
Az a baj, hogy ez a tapered nyak jó ötlet, de nincs hozzá semmi...
Kb. mint a 27.5"...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Raider | D A R T M O O R ha meg ocsó felni ezt találtam..
bár ez illesztett,ha jól látom..bár szeirntem a mostani syncros meg a singletrack is az..mégis megvan vagy 5éve

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
bazze, ilyen taperes adapter létezik egyáltalán? sehogy sem találom, olyan dolgok jönnek ki a googleba, aminek köze nincs a bringázáshoz.

Magoo szerintem add el azt a Meridát, mert azzal így kell kerékpározni, és ez nem csak hogy nehéz, de még veszélyes is!

:-)

mivel ez gyári vid, azért bíztató, hogy nem lehet olyan gyengusz

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
köszönöm amindenre kitérõl választ :D:D

hétévégn vlami kerékpáros megmoccanás?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Magoo szerintem add el azt a Meridát, mert azzal így kell kerékpározni, és ez nem csak hogy nehéz, de még veszélyes is!

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És úgy ugorja át vele a sziklakertet, hogy beszarás :D
Ja, és 26os DH bringa, nem kisgép 27.5ös kerekekkel...

Van nálam 6 üveg tokaji bor, köztük egy mûanyag palackban aszú, mert folyóborként mérték :D
De be tudnék itt baszni és az asztal alá esni :D
Feltöltött kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Ez a Mick Hannah dél-afrikai vb gépe. Tekerõs pálya, semmi nagy ratata, ezért Deemax keréken kis(2,3) gumi, sokbütyökkel, mert nulla esõ lesz, könnyû XTR váltóval, mert abból van már ilyen rövid kanalas is... stb...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mi a kérdés? Miért van csak ennyi fokozat? Lefelé fog csak tekerni, de fontos, hogy az ideális pedálfordulatszám környékén tudjon tekerni, ezért nem elég az egysebesség...
Vagy mi ez a rövid kanalas XTR? Vagy a szingószelep? Vagy miért ennyire sárga?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök