Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
n/a at n/a in Chilliwack, British Columbia, Canada - photo by mikelevy - Pinkbike ez meg mi ez?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Fura, hogy mióta swamp thing van hátul, sokkal gyakrabban kell belepumpálnom, a high rollerrel kb havonta ha toltam bele, most meg hetente kell és nem keveset. Pedig elvileg ugyanolyan drótperemes, ugyanolyan vastag az oldalfala, ugyanúgy 60ply vagy mi, stb... Sõt kétszer is felütöttem már, ami hátul még nem fordult elõ... Nem értem, de baszok bele ájert most már minden alkalommal.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Mamák jók ha egymást akarják felülmúlni!
:-)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!
7:00 körül 12°C volt errefelé...

És ma van a szüretünk elsõ napja! Let them come...

Ma jó lenne valami kis sport, valszeg futás lesz, vagy kis kondi... Holnap viszont mtb!!! Hadd égjenek a combok...
Aztán vasárnap valami délelõtti országút. Hétfõn meglátás, kedden Pest.

Hazai Tesco vezér meg egy igazi laza british arc... Jól nyomja...

VB-re nagyon kíváncsi vagyok, de azt hiszen otthon nézem, úgyis akkor alszanak a srácok reményeink szerint...

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
akkor a kedvedért még legyûrök egy adag bifszteket és utána talán egy almásrácsos, vagy egy kis szülinapi marcipános torta is jöhet. de jajj.. elfogyott a salvus víz! innom kell egy pálinkát is. kecsapod van-e Márió? :D

amúgy itt meg az a szürreál, hogy csak úgy étkezhet az ember, hogy zabálva, amíg a köldökén is kolbászzsír folyik. rozmaringos tepsis krumpli, meg a vaddisznósült áfonyával, meg a sültnyuszi, meg a rakott zõccségeshúsok, meg a rozék és a testes vörösök.. borzasztó. és holnap is tatárbifsztek a reggeli. és a nagymamának nevezett ipari süteménygyár facility-rõl ne is beszéljek. merhogy kettõ van belõlük(szerencsére:)), és elég fasza receptekkel operálnak. szóval habzsidõzsi.

jameg izé: KodályKözpont fasza, kedvelem. nem rossz hely ahhoz, hogy az ember elõször találkozzon a komolyzenével. Snétbergerhez meg már kétszer is volt szerencsém, wasn't that bad.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Igazatok van, ust kilõve..

Vasárnapot támogatom!!!!!!!:)

voltam ma hangversenyen kodályba, jó volt .) most meg itt ülök ingbe,makkosba aztán mirelit pidzát majszolok meg multheti rozét a hûttõbõ' kicsit szürreális :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Feltöltött kép

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Vasárnap lesz DH VB, amit természetesen lehet megint nálunk nézni ;)
Délután 2tõl kezdõdik a közvetítés...

Szerintem rakd össze, használd, aztán tavasszal majd újra átgondolod a dolgot. A Canyon-nál nyár közepétõl akciósak általában a bringák, szóval akkor még olcsóbban is megúszhatod a vásárlást, ha úgy döntesz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nagyon tetszik ez a váz. És nagyon tetszik a canyon bringa. Úgyhogy a faszom.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Új váznak örülünk! Végre fogyasztóbarát hozzáállás!!!!

Torony pálya nem megy sokadjára se, de a vízmosás meg a katlan az beszarás! Tempó, tempó, tempó!!!! Király volt!!!!:D

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát végülis ha mégegyszer elrepeszti, akkor megint ki fogják cserélni neki, szóval szerintem opció lehet a megtartás. Bár a Canyon ugye sokkal jobb lenne, de hát a macera, meg minden... ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
UST csak profiknak való szerintem,mert drága,kezelni kell és érzékeny dolog!
Kereket endúróra csak gyári fûzésût!
Jól be kell lõni a nyomást,és a gumma választást!!+Korrekt kicsi belsõ!!Ez az én véleményem...bár én nem tekerek sokat!!:confused:
Mért mindig a horror cuccokba gondolkodsz Mária??Aztán meg 3 hét múlva úgy is eladod,vagy elcseréled két szarra amit semmire nem lehet használni!!??:P

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
akkor így mégsem adod el?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
aszondja hogy: egy Fox Float CTD BV SV taggal kaptam a vázat...és 5 év gari! le vagyok nyûgözve

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Itt meg árulnak egy ideit (Cube 27,5"):

2013 Cube Full Carbon Enduro 27,5 (bolti ár:1.1 M) « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Itten az elektronyos Cube, nagykerék, kutyafa*za...
Cube 2014 Mountain Bikes ? Eurobike 2013 - BikeRadar

És mi kezdõdik ott 2:45-néél?
http://www.vitalmtb....paign=spotlight

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Na itt a Kanyon e:

180mm-t mozgó freeride álom :) Ha a legjobb kell... « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása

Igaz, hogy L-es.... de elég akciós, nem?

Meg kéne venni!

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
521! 321 illesztett felni,egy idõ után szétnyílik!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen ez a másik opció..vagy 321 vagy 521

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
mavic en521? elég fasza felni, jó súlyban. és akkor nem kell kisebb vagyont elköltened.