Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mára kicsit sok esõt írnak. Asszem viszek egy váltócipõt is, mert csakazértis bringával megyek.

Azért fura az a bowden vezetés, mert beleakadhat bármibe, és mint ilyen bele is fog akadni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

A Canyon-on nagyon furcsa a hátsó váltó átvezetés a monoblokk alatt. Amúgy szép lenne, de ez a 650 mánia...
Ja, a Scott-on is furi.

Tényleg fura, de nem zavar, nem ér le vagy ilyesmi. A láncvillán meg van gyári védõ, plusz még raktam rá szép belsõt is. :)

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Evolúciós zsákutcák járnak be ide; lehúzza a 114-es sorszámot, meglátja a kijelzõn, hogy "114 - 17", de a 14-es pultot keresi!!!! Minek az ilyennek villany vagy gáz, ennyi aggyal lakhatna barlangban is. És simán boldogulna is.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
itt meg 650es boxxerek :)
Hmmmmmmmm - World Championships Bikes and Gear 2013 - Mountain Biking Pictures - Vital MTB

Aleskával tinédzserkorunkban még jártunk is egy kicsit. Mer KOMLÓI ám :D Akkoriban még balettozott, és ezt jól is használja mostanság.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Megjöttünk, nem tûntem el.Mindenhol voltunk, szép helyeken jártunk, ennyi fagyit életemben nem ettem, mint ebben a 10napban! Király fíling reggelente fasza kávét inni a parton! Meg tudnám szokni! Makarska szép, de nem annyira mint mondják!:o

Magoo dilemma kemény! Jó az a garis csere!

Holnap tekerés, olyan 10körül?:)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Posted Image
Innen e: http://instagram.com/p/dhlVqEO1B3/#
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Kata azt üzeni, hogy rohadj meg! :D
A Lacetti kb. feleannyit megy el ennyivel...

hát ha látná az utóbbi szervízajánlatot (több mint 700ezer), akkor lehet megenyhülne :-)

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

Nézz át a Salgótarjáni topikba, tettem fel egy kis filmecskét a hétvégi XCO versenyrõl, technikás köves gyökeresen is odavernek a 29-esek, csak a nagyon szûk csiki-csukikban van hátrányuk, már kellene nekem is pedig nagyon nem szimpatizáltam velük, de mióta teszteltem... :)

Hát ez alapján mondjuk nem vagyok meggyõzve. Ezen a szakaszon egy ügyesebb BMX-es is elverné a mezõny nagy részét, pedig az csak 20":)

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Ezek is...

GT World Champs Bike Build Up - World Championships Bikes and Gear 2013 - Mountain Biking Pictures - Vital MTB[/url]

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mert biztosan tyüttyögtél csak vele a nagy nyári nihilben:D!

Ezek kisbringával indulnak a DH VB-n:
GT World Champs Bike Build Up - World Championships Bikes and Gear 2013 - Mountain Biking Pictures - Vital MTB

Posted Image

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kata azt üzeni, hogy rohadj meg! :D
A Lacetti kb. feleannyit megy el ennyivel...

Nekem a szûretlen, a gold, meg az a zöld címkés is bejött. A mézes, meg a tequilás se rossz, de azok inkább a veszélyes könnyen bebaszós kategória tényleg ;)

Ez annyira vicces:
http://www.pinkbike.com/video/328486/
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jjja. és vettem a lidlibe 4 féle argus sört, mer egy ideje különbözõ fajta sör eksön van ott. és bazze épp a mézeset iszom, és nagyon jó. ráadásul 5,7%-os, nem ilyen lónyál mint a citromosak, ettõl könnyû bebaszni, itatja magát ;)

1024km-re tankoltam 48.6 litert. pedig ebben van némi klíma is. elég komoly. ha nem látnám a szervíz számlákat, akár magamnak is rákívánnék!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
annyit beszéltek errõl a 650rõl, hogy most már kipróbálnék egyet.

merida szétbontva, egy darabig most nem lesz bringám...azaz, hogy a városi polarx lesz, mozgáshiány kielégítésére jobb híján az is megteszi..viszont furcsán szar érzés, hogy nincs mivel csapatni, olyan érzés mintha hajléktalan lennék :-/ :-)

azt hittem letrafiztak ma, olyan egy mocsok sunyi helyre álltak. aztán visszamentem megkérdezni, és nem találtak el. nyeehehe!

Posted Image

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Ez nem 650es,de huuhhhh:

Posted Image

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A Canyon-on nagyon furcsa a hátsó váltó átvezetés a monoblokk alatt. Amúgy szép lenne, de ez a 650 mánia...
Ja, a Scott-on is furi.

Ha Jared-nek jó a 26x2.5 enduróra, akkor jó lesz az másnak is, csak legalább olyan erõsnek kell lenni ;) Jared Graves - Rider Journal - EWS 6 - Val d'Isere - Pinkbike
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ez se rossz:

http://www.evanscycl...untain-bike.jpg

:)

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Ezzel megy a Fabien Barel Az Enduro World Seriesben egy Fox 34-gyel! Amúgyilag!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
ez mondjuk pont kurvára tetszik:
Canyon Spectral AL 9.0 EX - Eurobike 2013 by mikelevy - Pinkbike

Tomi ne nézd meg, 650-es méret..

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Nézz át a Salgótarjáni topikba, tettem fel egy kis filmecskét a hétvégi XCO versenyrõl, technikás köves gyökeresen is odavernek a 29-esek, csak a nagyon szûk csiki-csukikban van hátrányuk, már kellene nekem is pedig nagyon nem szimpatizáltam velük, de mióta teszteltem... :)

nem mindegy, hogy kinek vernek oda :) a maraton mezõny nagy részét egy rollerrel is agyonvernénk. lefelé.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Valaki tekerés du?

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien: