Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
windows felismeri, sigmatel usb infra hardverkulcs, de a telefonom csak nem látja...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
xp, usb es telcsihez kell neki
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Redsnake
http://forum.termina...fe09a8067e3d10e

Ha telefonos tema
http://forum.sg.hu/l...a&id=1066653812

Deha nem jok akkor ott a Google , tessek keresni.
Ugyis tetudod jobban hogy milyen rendszered van COM -os USB-s alaplapi portos, meghogy mire kell geposszekapcsolashoz, telefonhoz.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

torolj te is random sorokat a registrybol hatha :D

oké :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
torolj te is random sorokat a registrybol hatha :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
akkor arra is találhatnánk valamit, hogy az infrát mostanában nem látja a gépem. csak ugy kedvtelésbõl....
driver fennvan, meg minden ugy ahogy eddig volt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Majd ha sikerult egyutt orulhetunk

akkor orulj velem :) megvan

sot, eddig volt egy olyan bajom is, hogy minden egyes inditaskor a billentyuzetet ki kellett huzni es visszadugni, hogy mukodjon. barmelyik usb-t hasznaltad. de most ez is megoldodott :)

univerzal.

utalom a szamitogepeket.

RAUH-Welt
B E G R I F F

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Bocsánat, a DVD-kel kapcsolatban csak annyit, hogy jelenleg nincs megoldva a biztonságos adattárolás. És ez alól a nem Tesco-s DVD-k sem kivételek.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
atom jó cikk :)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Majd ha sikerult egyutt orulhetunk, mar csak ezert is ->
http://index.hu/tech...dver/vinyo0804/
Mar megint mit keres itt Chuck??? :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
PPG: akartam mondani, hogy koszi a fix -et amit talaltal nekem. meg nem probaltam, de ugy tunik jo lesz :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Rogzits merevlemezre, nem sokkal dragabb es azon (meg) nincs jogdijj :)
Hiradastechnikai berendezeseket ugysem erdemes venni, mert ugy tervezik oket hogy par even belul tonkremennek. Ez most igy persze ebben a formaban nem igaz ,mert ez alol vannak kivetelek csak birjad pizzel. Illetve most meg nem olyan kicsik a PC-k hogy sokfunkciosak legyenek a lakasban helyettesitve pl. a DVD lejatszot) En igyis utalnam ha kiloszam allnanak a lemezek otthon, mellesleg kornyezetszennyezoek is.

Az artisjusrol meg a tobbirol csak annyit hogy gratula nekik ilyen jo bizniszt kevesen csinalnak mint ok. Gyakorlatilag a semmiert lehuznak penzzel ,mikozben ugyanugy megbuntethetnek az illegalis tartalomert a lemezen. Csak a postom cimeben levo lopott, de igaz kis okossagot ismetelhetnem.

Az olcso(es nem csak az olcso) lemezekkel vigyazni kell, mert sok kozottuk nem eri meg az 5 eves kort (legalabbis ami a tartalmat illeti)
Amirol konkretan tudok az egy regebbi szerias Philips illetve a Tesco tomeges Fujitsu Siemens volt. De a DVD-k kozt is van par pl Retek o ize Ritec vagymi. ;)
De meg a Verbatim is kuka volt amit hamisitottak.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ezért veszek ukrán/szlovák/román/f*szomsetudjahonnanvaló dvd-t hengerben 90ft/db áron. meg cd-ket is, szintén 90-ért slimtokban (dvd: tdk, cd: phillips)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://prohardver.hu...mod=10&id=19990
http://it.news.hu/c.php?mod=20&id=1227

kezdem unni

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Itt egy "vicces" megoldas a problemadra. Remelem neked is megoldja, mint ennek a csokanak :)
http://pressf1.pcwor...hp/t-24608.html

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

hello

olyan bajom van,. hogy nem latja a windows az optikai meghajtoimat. kellene lennie egy dvd-nek, meg egy virtualisnak. de egyik naprol a masikra eltuntek.

se intezoben, se commanderben nem mutatkoznak.

egy sima windows ujrainstallalas segithet, vagy lehet hogy az alaplappal van baj?

edit:

everestre raneztem, az latja a dvd-t.

erositsetek meg hitemben, hogy uj windozzal menni fog

edit2:

vezpult hardwer hozzaadasa varazslo ilyet ir, hogy

A Windows sikeresen betöltötte a hardvereszközhöz az illesztõprogramot, de nem találja a hardvereszközt. (Kód: 41)

ezt irtam hwsw-n, de ide is irok, hogy hatha hamarabb jon segitseg

koszi

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a cdex egy baromi egyszerû és tök jó progi, ha az enyém lenne, már milliókat kaszáltam volna vele :)

Babooo

Babooo

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
CDex például. http://gnuwin.epfl.c...ll/cdex_151.exe
Erre rákattansz és logikus.
Feltöltött kép

az mp3-al felvevett hangokat hogy tudom elmenteni mp3-ba? semmilyen program nem nyitja meg. valamilyen wav formatum

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
az mp3-al felvevett hangokat hogy tudom elmenteni mp3-ba? semmilyen program nem nyitja meg. valamilyen wav formatum

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
na meg van a mumus szerintem: a tápra ha csak a 220at is rá dugom ( nincs bekapcsolva a gép ) akkor is sípoló hangot hallatt vmiért...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.