nemáá
nyugodtan vegyél
ha nem látja mégsem, akkor sem ördöngõsség
pölö: http://maxtor.custhe...li=&p_topview=1
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Indította
lor
, 2006. január 12. 06:46
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 04. - 10:31
Írta 2006. augusztus 04. - 10:29
Ezt sejtettem... Ez egy cirka 2 éves gép, mindennemû tuning nélkül (soha nem volt rá szükségem;, nem játszom) egy Asus P4P800-E Deluxe lappal - BIOS-t most hadd ne nézzem meg... Természetesen NTFS fájlrendszer.
Pöcsölés (patch-elés) és egyéb nem-officiál varázslatok nélkül merjek venni egy >300GB HDD-t bele? (Ne mondjatok BIOS frissítést, soha nem csináltam, fogalmam sincs hogyan-merre.)
Pöcsölés (patch-elés) és egyéb nem-officiál varázslatok nélkül merjek venni egy >300GB HDD-t bele? (Ne mondjatok BIOS frissítést, soha nem csináltam, fogalmam sincs hogyan-merre.)
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2006. augusztus 04. - 10:27
voltak itt már áran, akiknek a friss telepitésõ sp1 nem ismerte fel 137-nél többnek a winchestert.
nekem pölö felismeri a 160-ast egybõl a gyári sp1 telepítõm.
tommas: táp vagy melegedés. ventik forognak?
nekem pölö felismeri a 160-ast egybõl a gyári sp1 telepítõm.
tommas: táp vagy melegedés. ventik forognak?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. augusztus 04. - 10:24
A Windows alapvetõen a biosból szedi az adatot, tehát amit az felismer, azt tudja kezelni.
Amúgy nem oprendszer, hanem fájlrendszer függõ. Pl. NTFS esetén 4 terra a limit
de találtam egy táblázatot is:
http://www.windowsit...playTab=Article
Amúgy nem oprendszer, hanem fájlrendszer függõ. Pl. NTFS esetén 4 terra a limit
de találtam egy táblázatot is:
http://www.windowsit...playTab=Article
When the day is through, all I want to do is slow down...
Írta 2006. augusztus 04. - 10:23
???limit 137 mb
Ezt nem értem. Most 250GB-os HDD-k vannak a gépemben fõképp, de kellene vennem egy drabálisabbat.
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 04. - 10:20
If the BIOS uses 28 bit Logical Block Addressing
(LBA) then it is limited to 137 GB.
bios update
hdd manufacturer's patch
XP + SP1 + Patch
XP + SP2
XP SP2 slipstream
(LBA) then it is limited to 137 GB.
bios update
hdd manufacturer's patch
XP + SP1 + Patch
XP + SP2
XP SP2 slipstream
Írta 2006. augusztus 04. - 10:15
WindowsXP SP1 max. mekkora winchestert képes kezelni?
Hallottam egy 300GB korlátról. True?
Esetleg mi másnak a függvénye lehet?
(Bocs, de most nagyon lusta vagyok fórumokon utánatúrni...)
Hallottam egy 300GB korlátról. True?
Esetleg mi másnak a függvénye lehet?
(Bocs, de most nagyon lusta vagyok fórumokon utánatúrni...)
Írta 2006. augusztus 04. - 10:02
Sziasztok,
mai rejtély: bekapcsolom a gépet erre kikapcsol..3szor egymás után random idõben, legelõször már bejött az xp meg minden, 2szer nem...most megy..vajon mi lehet?
hardver lehet nem? táp? vagy micsoda tippeket kérek
mai rejtély: bekapcsolom a gépet erre kikapcsol..3szor egymás után random idõben, legelõször már bejött az xp meg minden, 2szer nem...most megy..vajon mi lehet?
hardver lehet nem? táp? vagy micsoda tippeket kérek
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. augusztus 04. - 09:51
A legjobb, ha nem adod meg senkinek az emailcímed;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2006. augusztus 04. - 00:03
Írta 2006. augusztus 03. - 20:50
gmail
és csinálj egy külön fiókot a különbözõ szemét helyeken regeléshez, a fõ címedet meg csak az ismerõseidnek add meg.
és csinálj egy külön fiókot a különbözõ szemét helyeken regeléshez, a fõ címedet meg csak az ismerõseidnek add meg.
Aktuális civil
Írta 2006. augusztus 03. - 20:30
szervert, mailcímet, stb. hiába feketelistázol, mivel fél kína (meg a fél világ fertõzött zombikról) spamet küld nagyüzemben nem kevés IPrõl egyrészt, másrészt meg a feladó a protokollnak hála tetszõlegesen kitölthetõ...
Írta 2006. augusztus 03. - 20:10
A freemailben ingyenesen lehet a Szûrõk menüpont alatt, letilthatsz bizonyos címrõl vagy szerverrõl érkezõ leveleket. A forrás címet használd, ne azt amit egybõl kiir mert az csak a látszat. Ez az elmélet, nekem le volt tiltva 26 szerver, de még mindig jöttek, ekkor megszüntettem a freemailt. GO 4 YAHOO:nospam:
Sei, soku Si.
Írta 2006. augusztus 03. - 19:32
Spamek ellen ingyenes szolgáltatásokon csak akkor van védelem, ha a szolgáltató rendes és ad neked ilyet. Vagy pénzért elõfizetsz rá, pl. freemailen asszem van ilyen. Én azt csinálom, hogy a freemailes címem át van irányítva az egyetemire, ahol van szûrés, így a szemét nem jön át.
Azt is csinálhatod még, hogy a levelezõkliensedre veszel egy kliens oldali spamszûrõt és az majd kiszûri amit tud. (ilyen pl. az iHateSpam nevû) Vagy üzemeltetsz saját mailszervert, amin megy spamszûrés és oda lövöd át, azt ingyen is meg tudod csinálni
Azt is csinálhatod még, hogy a levelezõkliensedre veszel egy kliens oldali spamszûrõt és az majd kiszûri amit tud. (ilyen pl. az iHateSpam nevû) Vagy üzemeltetsz saját mailszervert, amin megy spamszûrés és oda lövöd át, azt ingyen is meg tudod csinálni
Írta 2006. augusztus 03. - 18:08
hogy tudok freemail-en védekezni a spamok elöl? mert nekem is jön egy csomó mail hogy: szeretne-e 25centis f%!"+t de én nem akarok rövidebbet :afro:
na de komolyan, hogy?
na de komolyan, hogy?
Írta 2006. augusztus 03. - 17:36
Mac cd-képfájl. Win alatt nem nagyon megy. Mountolni sem nagyon lehet esetleg macdrive segíthet http://www.mediafour...6/freetrial.asp
Ha mac-ed van, akkor írd ki. Linux meg engedi bemountolni.
Ha mac-ed van, akkor írd ki. Linux meg engedi bemountolni.
Írta 2006. augusztus 03. - 16:29
.toast fájlt mivel lehet megnyitni, esetleg kitömöríteni?
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 03. - 14:54
Végre láttam msn-en érkezõ vírust is.
Aszongya felvett valami viagrás csávó az ismerõsei közé.
:-)
Aszongya felvett valami viagrás csávó az ismerõsei közé.
:-)
Írta 2006. augusztus 03. - 14:26
tegyél fel linuxot, azt nem szeretik a vírusok, meg az idõt is jól el lehet ütni vele...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2006. augusztus 03. - 01:37
na mindegy, ugyis tervbe volt egy formatcekettospont, megorjit a surfsidekick
meg a masik 50 virus ami lakik nalam
csak a modemem nem szereti ujratelepiteni magat, mindig egy orat szuttyog mire megtalalja a kapcsolatot a zinternettel.
meg a masik 50 virus ami lakik nalam
csak a modemem nem szereti ujratelepiteni magat, mindig egy orat szuttyog mire megtalalja a kapcsolatot a zinternettel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F