Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2006. augusztus 15. - 21:28
Írta 2006. augusztus 15. - 21:22
nem beszélsz butaságot, nekem is volt már ilyen és igen, szedd le szépen õket (eltávolítás). Aztán persze ha akarod, akkor újraindítod, ha nem, akkor nem. Csak rányom a vinya és hajrá. Megint fel fogja ismerni, remélhetõleg már jól.
Eltávolitottam de még mindig azt irja h a hardver nem inditható el kod 10...
minden usb-s csatolót eltávolitottam már próbáltam másik kábellel de azzal sem jó azért ha van vkinek még vmi ötlete az irjon plz...
Írta 2006. augusztus 15. - 20:33
Igen, ilyen, de tuti nem rossz. Már lentebb leírtam, miért nem lehet az.400-as coolink mint ez? link
nem minden arany, ami fénylik.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. augusztus 15. - 19:59
Használtan kellene D-Link DI-604-es vezetékes,vagy valami hasonló.
Jöhet priviben is.
;-)
THX.
Írta 2006. augusztus 15. - 16:41
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. augusztus 15. - 16:39
Írta 2006. augusztus 15. - 16:31
400 Wattos Coolink. Nemhiszem, hogy gyenge. De a gépnek nincs baja, mert teljesen jól megy. Csak az a konnektor nem tetszett neki... :confused:Akkor valszeg nem, de ha induláskor ad le elég teljesítményt, és amikor jobban meghajtod, akkor már lehet hogy leáll mert gyenge a táp.
Írta 2006. augusztus 15. - 13:30
Írta 2006. augusztus 15. - 11:13
jah és itt van nekem pár vezérlõ:
van 4 inteles
és 4 gyökérhub mindegyiket szeggyem le?
jah és az létezik h mind2 gépemen a csatoló bolondult meg? v letölthetett magától vmi szoftverfrissitést? v hülyeséget beszélek?(irok)
Írta 2006. augusztus 15. - 11:10
Igen ,megoldódott az átdugással.
Nem, az a "minden elsötétül" alatt azt értettem, hogy minden kikapcsolt.
Ha alaplap vagy tábhibás, akkor el sem kéne indulnia, nem?
Akkor valszeg nem, de ha induláskor ad le elég teljesítményt, és amikor jobban meghajtod, akkor már lehet hogy leáll mert gyenge a táp.
Vinya: ne a vinyát húzd le, hanem az USB csatolót távolítsd el az eszközkezellõben. Néha elõfordul hogy a különbözõ driverek miatt a pendrive-ok / vinyák vacakul mennek az USB porton.
Írta 2006. augusztus 15. - 09:21
Nem, az a "minden elsötétül" alatt azt értettem, hogy minden kikapcsolt.
Ha alaplap vagy tábhibás, akkor el sem kéne indulnia, nem?
Írta 2006. augusztus 15. - 07:10
Írta 2006. augusztus 15. - 07:02
Pukkanás: általában az elektrétkondik szoktak felrobbanni, fõleg a tápban, azok rendesen nagyot tudnak szólni. A multiméter ajánlott, de a BIOS-ban is elvileg meg tudod nézni, hogy van - e elég feszkó amit az alaplap kap.
Írta 2006. augusztus 14. - 22:14
Az elsotetules alatt mit ertesz kep nincs de megy a gep? Akkor lehet vga kontakt/kondi
Az hogy elindul a gep es megy egy ideig meg nem jelenti hogy jo is.
Ha a pukkanas valoban a gepbol jott akkor sokminden lehet foleg a tap de az alaplap is.
Lepesenkenti tesztet javaslok (ha csak a kep megy el akkor lehuzol minden mast a vga-n kivul, ha nem akkor azt is hogy lasd mi okozza (ha valami zarlatos es leved a tapod) Nem kell villamosmernok legyel, eleg ha ugyes tesztelo vagy, ki lehet legozni. (Aze sulyosabb esetben jol jon 1 multimeter)
A hosszabbitasokat meg gagyi konnektorokat mindenkepp felejtsd el ha biztosra akarsz menni.
Írta 2006. augusztus 14. - 21:30
Nincs valami villamossághoz értõ szaki itt a fórumon, aki megmondaná mi lehet a gond?
Írta 2006. augusztus 14. - 21:22
van egy freecom fhd-1es usb-s vinyóm eddig semmi gond nem volt vele de nemrég megadta magát...mikor felkötöm a gépre akkor felismeri h usb device v usb háttértár utána elkezdi telepiteni az illesztõprogit felrakja a telepités végén kiirja h probléma adódott és nem inditható el a hardver (kód 10)... ezek után a gép észleli h fel van kötve de a meghajtó nincs fennt se sajátgépben se wincommanderben stb... jah xp-n használtam ... használnám
mi lehhet a probléma? akinek van vmi ötlete az plz. irjon
elõre is köszi:
vitya
Írta 2006. augusztus 14. - 12:22
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. augusztus 13. - 20:40
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.