Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. február 22. - 02:00
haldoklik a tapod talan.
mennyi idos a cucc? milyen gep?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 22. - 01:27
Írta 2007. február 22. - 01:11
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 22. - 00:53
a házhoz csavarozott alaplapot
nekem is csavarral van rögzítve a házhoz....azt nem szabad? :wtf: :scratchhe
Írta 2007. február 22. - 00:25
Az emberben benne van a "mohosag" (ideztem egy ismerostol) ez talan valami nagyon osi oszton ami hozzasegithetett minket ahoz akik ma vagyunk (fuggetlen attol hogy ez jo vagy rossz), hogy egyre tobbet akarunk es semmi nem eleg. (Most elkezdhetsz tiltakozni ,de ha magadba nezel akkor latni fogod hogy te is ilyen vagy, csak talan eltero mertekben) .
Írta 2007. február 22. - 00:19
"ich bin doch nicht blod!"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 22. - 00:11
Írta 2007. február 22. - 00:01
Getdataback nem látja? Látnia kellene és le tudod archiválni róla a cuccokat...
hát eddig nem tudtam, hogy az micsoda, de mostmár próbálkozom azzal.. köszi
látni lát valamit, csak valami peter gunmann vagy milyen file-rendszer ír ki rá.. mókás
Írta 2007. február 21. - 23:45
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. február 21. - 23:42
huu egy kis segítségre lenne szükségem
a probléma a következõ: volt egyszer 3 vincseszter a gépben, az egyik 6 éves, rajta a rendszerrel. furcsa hangja volt, ezért gondoltam, nem sok az a 20 giga, amit vesztek azzal, ha kidobom. a másik vinceszterek 60 és 200 gigásak. mivel nem volt sp2-m, ezért a 200as csak 130 ként üzemelt, 2 partícióban. most ugye felraktam a maradékra az sp2-es vindózt, de a régi 130at nem igazán látja... a telepítésnél felismert valamit, de nem adott neki nevet. nos mivel nagyjából az életem van azon a vinyón, van e rá valami egyszerû mód, hogy újraéledjen? fontos lenne, köszi!
Getdataback nem látja? Látnia kellene és le tudod archiválni róla a cuccokat...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. február 21. - 23:41
ez itten egy XP. vista szkinnel, mert tetszik.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 21. - 23:37
http://newsrss.bbc.c.../europe/rss.xml
ahogy elnézem, ez valami olyasmi, mint amit keresel...
(amúgy ez ottan egy vista?)
Írta 2007. február 21. - 23:31
ebben van rss feed is, jo volna, hogy ha ott ilyen live scores jelleggel mennenek a meccs eredmenyek.
na erre kerek otleteket.
kosszi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 21. - 23:26
A sor végtelen. Legutóbb olyan apróságon húztam fel magam, hogy 2006-ban egy ECDL vizsgára Office95 és WinZip oktatásán keresztül vezet az út. OpenDoc formátum? 7-Zip formátum? A bebetonozott "ipari szabványok"...
Írta 2007. február 21. - 23:14
Az a hülye aki megveszi a fullos telót minimál igényre, az a hülye aki hagyja így az XP-t ha nem kell neki annyi szolgáltatás/téma, az a hülye aki megvesz kiforratlan dolgokat, az a hülye aki igényeinél többet/nagyobbat vásárol. Érdekes, 754/AM2es Sempronos vasakat rakok össze hatvanxért az embereknek és elégedettek (persze minõségre is megyek és a csendre is). Officera nem veszek drágát, de egy darabig az integrált gef6100/x700al tolják a gammákat is. Aki ipodot vesz? Lelke rajta... legalább örüljön hogy az autókkal komptaibilis. Akinek meg nem kell ez meg a design, vegyen zenelejátszós telefont. Aki zenét akar hallgatni, de nem akar egy walkman modellért 2× árat fizetni és megtszi megint õ a hülye; fülest kapni 4K-ért, zenelejátszó rajta a wlkman nélkülki modellben is.
Az hogy a ... hozzá nem értõket hülyére veszik, mert mostanában egyre könnyebb az tény. Hogy kevésbé mennek a minõségre is a részben igaz. De aki nem tájékozódik hanem bemegy a teszkóba és leveszi az elsõ terméket az elsõ polcról MEG IS ÉRDEMLI!
Windózét meg nem fikázni kell, használjon linuxot vagy mást akinek nem tetszik, ennyire egyszerû. És vegyen olyan vasat aminek már jó a supportja, és lesse a stabil verziókat; rohadtul nem kötelezõ ezt vagy azt használni. Egyiksem egyértelmûen jó; egyik ebben, másik abban jobb.
DDR2õt aki megveszi ...khm. Azért van 939 és X2õm mert olcsó és gyors. 500as DDR1 ramjaimat amik 'filléresek' életbe utol nem éri egy AM2es konfig akármilyen rohadt drága 1000es DDR2 kittel. Ki a hüle akkor?
PCIE szükséges rossz, bár ennyi ésszel intel megfordíthatta bolna vissza. Megint nem tette (rohadjon meg érte, mi szopunk miatta, sokkal kisebb hûtés elég lenen sok kártyára). Nem gyorsabb csak olcsóbb.
DVD és egyébb szabványok okés hogy nem korrektek, de legalább a hülye boltos mondaná a boltban hogy EU mínuszos, ennek fényében vegyen a user korongot. De a boltos sem tudja, mit várunk. Blueray meg HDDVD? Hol érdekel? 4 giga elég nekem 1 korongon, mire HDDVD-t használunk az még jóval odébb lesz (remélem az nyer, olcsóbb elõállítani, visszafele kompatibilis).
Nem veszek másik gyorsabb DVD írót, mert nekem az XLA csenessége fontosabb, sose íro 8×osnál gyorsabban-azt is csak avi/wmv-kre használom, adatot 4-6×osan. Nem veszek semmi olyan divatos cuccot amiben olyan dolog van amire nincs is szükségem, képzeljetek ide sok példát. Hülye az aki megveszi mert NEM GONDOLKOZIK.
Ne felejtsük, a marketingeseknek az a munkája, hogy hülyére vegyék az embereket, átverjék aki megérdemli! Mert aki nem gondolkozik és nem tájékozódik az szerintem megérdemli. Ma pont ez volt a téma a Juventusban, hogy mennyi fölös dolgot tudnak telefonok - fölöst??? Jaaahkérem, ha olyatveszünk akkor igen, de tessék a tizen-huszonx ezer forintos mobilok között válogatni és még az is többet tud mint amit a használati útmutatót elolvasni képtelen userek igényelnek.
Más kérdés hogy a **** kiadók a sima/DL DVDket sem hasznáálják ki, mert 720 meg 480as VMW-ket is rakhatnának a korongokra, sokkal jobb minõséget produkálna. Ahogy bõvítették a lejátszókat DivX tudással, akkor kellett volna ezt is implemetnálni sokba. Nem tették, leshetem a wide monitoromon egy 6×10 centis területen (100% zommal) a DVD-t mert ez a felbontás erre elég, a hangtömörítést meg inkább hagyjuk is... filmezésre is jó indulattal elég; DTS meg ritka és sok helyet foglal WMAhoz képest. (Arról ne is beszéljünk hogy ogg wma aac és mp3 közül toronymagasan utóbbi a legrosszabb, wma és aac supporttal szinte az összes hordozható eszköz el van látva, a sok ** *** *** user mégis mp3ba konvertál. Miéééééééért?)
robnak igaza van, MINDENKI kihajítja a manualt. Akár telefoné, akár TV-é, akár alaplapé. Ééén mondjam megm ár megint? RFTM!
Másik: új sw-ek... ha van 3 éves gépem, felrakok rá 2003as officét, 8as acrobat readert,tûzróka kettõpontnullát, stb? Ha igen, megint ki a hülye? Cégnél is ahol kell MS office, 97est rakok fel. Nézd má' mennyivel gyorsabb! Itthon is az az alapértelmezett, húgom miatt van 2003as is. Nem mintha a X2 2giga 500as ram van a raid0 tömb megizzadna a doksiktól, de nem rossz érzés hgoy még le sem ért az enter szinte, de már a monitoron a full doksi. Ahogy az 5ös acrobat redarrel is olvashatók a doksik, ahogy foobar/2es winamp is elég zenére, ésatöbbi, ésatöbbi. Nem csak a sw fejlesztõk/és akik még felelõsek a hízó progikét a hülyék.
De itt a balkánon ez van, buta lusta embrekbõl áll az ország. Sajnos ennyi.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. február 21. - 23:02
a probléma a következõ: volt egyszer 3 vincseszter a gépben, az egyik 6 éves, rajta a rendszerrel. furcsa hangja volt, ezért gondoltam, nem sok az a 20 giga, amit vesztek azzal, ha kidobom. a másik vinceszterek 60 és 200 gigásak. mivel nem volt sp2-m, ezért a 200as csak 130 ként üzemelt, 2 partícióban. most ugye felraktam a maradékra az sp2-es vindózt, de a régi 130at nem igazán látja... a telepítésnél felismert valamit, de nem adott neki nevet. nos mivel nagyjából az életem van azon a vinyón, van e rá valami egyszerû mód, hogy újraéledjen? fontos lenne, köszi!
Írta 2007. február 21. - 22:58
mit nem értesz? azt akarom elmondani a magam sajátos módján, hogy van egy jól felépitett lúzers manual mindenhez, el kellene olvasni mindenkinek. venni a fáradtságot, hogy VV postjára is reagáljak. de sajnos igen, az emberek lusták. könnyeb kérdezni akár egy fórumon, mint elõvenni, és elolvasni. ez van."És ezt így hogy?"
:cinikusvagyokszmájli:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. február 21. - 22:57
ha beválik, megtartom, ha nem, akkor megtartom...
aha :wtf:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 21. - 22:52
edit: VV-nél a pont: az emberek nagy részében nincs semmi szikra arra, hogy saját maga oldja meg a problémáját. az én ismerõsi körömben én vagyok az az ember, akit mindig hívnak, hogy ezt hogy meg hogy ezt most hol lehet?...pedig nekik is ugyanannyi idõbe kerül átböngészni pl. a wordben a 10 lehetséges menüpontot, mint nekem...
edit2: hopp, nem figyeltem oda:D
Írta 2007. február 21. - 22:52
alaplap lúzers manuál.
nem véletlenül van....
csak el kell olvasni, és nem lesz ördöngõsség a "bútsorrend"
"És ezt így hogy?"én csak arra próbálok rávilágitani, hogy emberek órákat vagy napokat ölnek abba, hogy érthetõ leirása készüljön valaminek (több-kevesebb sikerrel el is készül) de az átlaguser annyira buta, hogy eszébe sem jut, hogy a problémájának elõször utána kellene olvasnia, és nem egybõl a szomszédsrácot hivni, aki ért a számitógépekhez (jelen esetben az ismerõseim 99%-ának ez az ember én vagyok, szóval tudom milyen buták a júzerek...)
fura, hogy a használati utmutatót mindeki csak egy felesleges papirdarabnak tartja, pedig sok bosszuságtól kimél meg. és ez alatt értendõ minden használati utmutató, tévére, videóra, telefonra, autóra, stb. mindeki azt hiszi, hogy mivel volt már autója, tévéje, mobiltelefonja, a soron következõhöz is automatikusan érteni fog....
:cinikusvagyokszmájli: