Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Mi az hogy megsül? Pár ezer emberrel találkoztam akik atit használnank, ebbõl vagy 10 3D modellezett rajta, de tõled hallok ilyet elõször. Pláne hogy a FireGl-eknek sem volt különösebb hûtése.

Azért vannak kételyeim hogy normális hûtéssel sem bírnák, egyszerûen nem logikus...
Accelero X2 másnem vagy ha nem akarsz rá külön mûteni akkor az alábbi halk megoldások még mindig itt vannak:

Jaja, csak modolni hûtést garivesztés a legtöbb helyen, s nem mindig tudod nem gyárival venni. Nekem 2 ATI-m sült most meg,s egyik sem azonnal, hanem úgy 1 év kellett nekik, s a VPU elköszönt. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
http://lipilee.hu/20...line-open-relay

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
hello bello, megint én lennék

szóval, getdataback lát mindent ami kell, nbagyszerû, hálás vagyok, csak: nem enged másolni, mert ahhoz kéne licenc (ez a kisebbik baj), de ha épp nincs 130 giga fölösleges helyem, akkor valahogy nem tudom azt megoldani, hogy visszállítsa magát a partíciót? a dolog meg van fûszerezve azzal, hogy eg 30 gigás fat és egy 100 gigás ntfs partícióról van szó... partition magic nagyon elvetélt ötlet?

éés még egy kérdés? tûzfalnak mit ajánlotok? eddig kerion personal firewall volt, de msot csak valami winroute-ot találtam, ami viszont meglehetõsen akadályoz az internet használatában (nincs net, ha be van kacsolva..)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Rengetek fórumban lehet olvasni olyat, hogy "most vettem ezt az alaplapot és ez a processzorot, hogyan tudom feltuningolni?".

nocomment

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Direkt n00boknak 25k-ért. :D Vazz... http://tuningtraining.hu/

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lehet, hogy töb progi ül processben, köztük pl a vírusirtó is fogja egy ideig a rendszert...

linuxosoknak: http://www.3com.hu/p...id=78&all=close

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Windowsba belépéskor vagy felhasználóváltáskor betöltõdnek látszólag a programok, mégis mindig várni kell kb 2-3 percet amíg nem reagál semmire a gép. Ez idág közel sem tellett ennyi idõbe. Mitõl lehet? Viruskeresés volt. spyware keresés volt, 3-4 dolog indul összesen bejelentkezéskor...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Pedig hidd el, elég sokan odacsavarozzák. :) Volt oan is, aki facsavarral megfúrta az alaplapot, mert nem találta a lyukakat. :D

Nem köll vkinek egy zsírúj ien? http://www.3com.hu/p...id=78&all=close

az alap hogy teszek közé távtartót, teljesen fsz nem vagyok.

Nem gondoltam vna hogy van aki csaki simán hozzácsavarja oszt néz. Bár láttam már bolti CBAs nejlonzacsiban alaplapot egy gyereknél, biztos aszitte antisztatikus......

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mi az hogy megsül? Pár ezer emberrel találkoztam akik atit használnank, ebbõl vagy 10 3D modellezett rajta, de tõled hallok ilyet elõször. Pláne hogy a FireGl-eknek sem volt különösebb hûtése.

Azért vannak kételyeim hogy normális hûtéssel sem bírnák, egyszerûen nem logikus...
Accelero X2 másnem vagy ha nem akarsz rá külön mûteni akkor az alábbi halk megoldások még mindig itt vannak:

Feltöltött kép

vagy

Feltöltött kép

Mindegy, ennyiért korrekt volt; csak játékra (is) papíron 1 kategória, gyakorlatban meg nem teljesen.
:prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás

Az a lényeg hogy akár fém, akár mûanyag t
vtartókat rakj a lap és a laptálca közé magyarul. Ha nem rax, a forrasztási pontok letestelnek/összezárnak :) .

az alap hogy teszek közé távtartót, teljesen fsz nem vagyok.

Nem gondoltam vna hogy van aki csaki simán hozzácsavarja oszt néz. Bár láttam már bolti CBAs nejlonzacsiban alaplapot egy gyereknél, biztos aszitte antisztatikus......
Meguntam az aláírásom....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ha 60nál kevesebbért akkor okés, de ha nem akkor az XT256 bizony mindenben otthagyja ahogy kell - többet versenyez az X1950Proval mint az XT256tal...

Egyébként illik mindent olyankor uninstallálni mikor még benne a hw. (ATiknál már legalább 6éve így van egyébként.)

42pénz volt, szóval nem volt "annyira" vészes. XT256-al...meg van róla a véleményem, vörösizzásban van az egész, nem csak játékra kell - az, ha mondjuk egész nap forgatok egy 300.000 poligonból álló modellt 4096*xxx textúra csomagokkal, eddig az összes ATImat megsütötte. Nem tudom már jobban hûteni a házat, a VPU-k füstöltek el, pedig már direkt ráfújtam hideget stb. X1950 papíron jó, de 6 óra alatt ki tudom végezni. :(

Illik, nem illik, akkor is röhej, hogy Safe Mode-ban nem hajlandó az ATI uninstaller mûködni. (és nem safe mode-ban meg megfagy...) Végül is, megoldottam, de durva,s zenvedõs, bocózós megoldás volt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
off:
Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Elsõ körön nézz szét az automatikus indításnál, hogy mik vannak ott, aztán rakj fel mondjuk egy Process Explorert, és nézd meg, hogy mik futnak. Ha vmiben nem vagy biztos, akkor keress rá guglin, hogy szerves része-e a rencernek. Ha nem, lõdd le, keress rá, stb. Process Explorert egyébként be tudod állítani Task Manager helyett. Innen letöltheted mondjuk: http://www.microsoft...ssExplorer.mspx

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Azt írja ki, hogy ezt a file-t jelenleg egy másik program használja.Esetleg vmi vírus vagy spy vagy hasonló? Kb 2-3 hónapja ilyen.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Futtatásba taskmgr.exe?

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Nem mûködik a feladatkezelõm :( se ctrl+alt+dellel nem tudom behozni, sem a tálcára jobb kattintással. Mit csináljak, nem akarom újrahúzni a rendszert. Meg most megvagyok így is, csak néha zavaró.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Az a lényeg hogy akár fém, akár mûanyag t
vtartókat rakj a lap és a laptálca közé magyarul. Ha nem rax, a forrasztási pontok letestelnek/összezárnak :) .

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem, nem szabad a házhoz csavarozni az alaplapot. :D Vannak a házhoz kis rögzítõ szemek, ún. "bolhák", amiket be lehet tenni egy rakás helyre a ház aljára. Megnézed, hogy az alaplapodon hol vannak a rögzítési pontok, és azok alá teszed be a bolhákat. Ez persze ATX lapoknál ugyananott van, szal nem kell vele sokat macerkodni. Ha a ház fém lapjához rögzíted az alaplapot, akkor rövidre fogja zárni a rencert, és nem fog elindulni a gép. De tudom, hogy ezt te is tudod, csak itt mókázol. :D

nekem is csavarral van rögzítve a házhoz....azt nem szabad? :scratchhe

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha xp. vezérlõpult>rendszer>speciális>indítás és helyreállítás beállítások>automatikus újraindításnál ne legyen pipa.

ha amugyse volt akkor passz. tán csak win alapfunkció :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én rohadtul nem értek ám ezekhez a dolgokhoz.
A gép kábé fél éves. A táp pedig tutira jó.