Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. február 21. - 19:07
Írta 2007. február 21. - 18:44
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. február 21. - 18:39
ebben a témában kerestem én is a multkor
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. február 21. - 18:13
Írta 2007. február 21. - 18:11
milyen összefüggés van az FSB, a proci sebessége és a RAMok maximális elérhetõ sebessége között? és mi ez a szorzó a prociknál?
up: Intel. de az AMD-s vonal is érdekel, ha nem sietsz és van idõd okosítani:D
Írta 2007. február 21. - 17:54
de nezegettem eloben is ilyen wideokat, es olyan picikenek tunnek...
hat majd meglatom. nem surget a dolog vegulis.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. február 21. - 16:17
ne mondjatok mar, hogy keves a GTO ekkora felbontashoz... tesztekben a 7900GS-t, meg a 1950pro-t nyomjak ekkora monitorokkal. es fear-ban megvan a 50 fps. a 8800 elott is voltak ekkora monitorok, akkor mivel hasznaltak oket?
amugy meg a 20" wide 1680 x 1050 felbontasa mennyivel lesz baratibb?
errol a kettorol amugy mar letettem, mert nem akarok 20ms-t meg ha sips akkorse. csak kb 4ed aron lett volna mindketto ujonnan, es csabito volt.
szal inkabb PVA, es 8ms. ezek maradtak versenyben
Acer AL2023
LG L2000C
HP LP2065
mind 8 ms, 800:1, es 178fok
dell-t nem veszek, mert iszonyat szivnak vele emberek, rengeteg a halott pixeles. van aki mar a 3ikat kuldte vissza, es eddig meg mind szar volt amit kapott. nem akarok en is 2 honapot sz.pni mert mind hibasan jon.
Jut eszembe, SPVA 8msece lassabb mint az én 16os SIPSem viszonyításképp. (215TW vs 2005FPW)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. február 21. - 16:12
Nem tudom, miért lett UDF, én simán a DVD-Video írása opciót választottam. Lehet ez a baj ? Na majd megnézem, hogy az egyszem müködõ lemez is UDF-e vagy sem. B tervkénzt az müködhet, hogy DVD Decrypter-rel ISO-ba leszedem a jó lemezt és ezt az ISO-t írom ki szintén a Decrypter-rel másik lemezre ?
Igen, vagy Alcohollal másolod.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. február 21. - 13:49
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. február 21. - 12:59
Minek neked UDF? Azt felejtsd el, csak akkor kell, ha nagyobb mint 2GB-os fájlokat akarsz kiírni. Egyébként meg szabvány 8.3 fájlnevek oszt kész, winfos bár tud ennél többet is, eléggé sokszor láttam már olyat hogy elfelejtette ezt a tudományát, és a legtöbb esetben a jól bevált konvenciót alkalmazzák.
Nem tudom, miért lett UDF, én simán a DVD-Video írása opciót választottam. Lehet ez a baj ? Na majd megnézem, hogy az egyszem müködõ lemez is UDF-e vagy sem. B tervkénzt az müködhet, hogy DVD Decrypter-rel ISO-ba leszedem a jó lemezt és ezt az ISO-t írom ki szintén a Decrypter-rel másik lemezre ?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. február 21. - 10:09
Hülye kérdés, de hogyan lehet leszedni egy ATI Catalyst Control Centert?
-igen, a driver nincs már fent
-igen, már rég nem ATI van a gépben
-igen, minden live update leszedve
És mégis, kábé 3-4 újraindításonként, megpróbálkozik a felrakásával! Esküszöm, mint egy trójai! (mármint a Control Center felrakásával...)
Viszlát odasült ATI, helló kedves n7950gt512 !
Catalyst uninstaller, vhol megtalálod az ATi honlapján.
Mennyiért vetted? Ha 60nál kevesebbért akkor okés, de ha nem akkor az XT256 bizony mindenben otthagyja ahogy kell - többet versenyez az X1950Proval mint az XT256tal...
Egyébként illik mindent olyankor uninstallálni mikor még benne a hw. (ATiknál már legalább 6éve így van egyébként.)
Írta 2007. február 21. - 10:02
ne mondjatok mar, hogy keves a GTO ekkora felbontashoz... tesztekben a 7900GS-t, meg a 1950pro-t nyomjak ekkora monitorokkal. es fear-ban megvan a 50 fps. a 8800 elott is voltak ekkora monitorok, akkor mivel hasznaltak oket?
amugy meg a 20" wide 1680 x 1050 felbontasa mennyivel lesz baratibb?
errol a kettorol amugy mar letettem, mert nem akarok 20ms-t meg ha sips akkorse. csak kb 4ed aron lett volna mindketto ujonnan, es csabito volt.
szal inkabb PVA, es 8ms. ezek maradtak versenyben
Acer AL2023
LG L2000C
HP LP2065
mind 8 ms, 800:1, es 178fok
dell-t nem veszek, mert iszonyat szivnak vele emberek, rengeteg a halott pixeles. van aki mar a 3ikat kuldte vissza, es eddig meg mind szar volt amit kapott. nem akarok en is 2 honapot sz.pni mert mind hibasan jon.
De mondom. X1900XT-m van 700/800on általában, és bizony szûrõkkel 1680×1050et néha megérzi!
Vagy te AF és AA nélkül játszol? AF mindenképp, AA ha bírja. De a minimum fps a lényeg, ami nem elég erõs 1600×1200nál. 1680×1050 Csak 90%a, 10%kal kevesebbet kell a vganak kipumpálnia.
Természetesebb a szemnek a wide, hamar hozzá lehet szokni a horizontálisan több helyhez.
2007esekrõl (nem a kezdeti szériásokról) nem olvastam már rosszat; passz, 2005ösöm van és majdnem ua. Próbáltam már pár TFT-t, egyelõre ezzel vagyok a legelégedettebb. Jók a színek, (nagyon)gyors, sokat tud.
Írta 2007. február 21. - 00:38
Az lesz, de a jóédesanyját a gyártónak, hogy a GYÁRI szar nem hajlandó lejönni.
No azért valszeg ebben te is benne voltál... mégha nem is tusz róla / nem szándékosan.
Írta 2007. február 21. - 00:37
Van egy RegCleaner progi, ami kb fél megás, keresd meg gogliban és dobáld ki a registry-bõl.
Az lesz, de a jóédesanyját a gyártónak, hogy a GYÁRI szar nem hajlandó lejönni.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. február 21. - 00:36
Kiírtam egy DVD+DL lemezre egy DVD-Video-t, 2.4X, jó lett. Újraraktam a rendszert, kellett belõle több példány (családi home video), megírogattam õket, ugyanúgy mint a legelsõt. A saját PC-met leszámítva a világon semmi sem olvassa õket, kipróbáltam 3 asztali játékost és laptopot is, mi a fityfene bajuk lehet ?? Pio 111 író, Nero 7.0 Ultra
Minek neked UDF? Azt felejtsd el, csak akkor kell, ha nagyobb mint 2GB-os fájlokat akarsz kiírni. Egyébként meg szabvány 8.3 fájlnevek oszt kész, winfos bár tud ennél többet is, eléggé sokszor láttam már olyat hogy elfelejtette ezt a tudományát, és a legtöbb esetben a jól bevált konvenciót alkalmazzák.
Írta 2007. február 21. - 00:31
Hülye kérdés, de hogyan lehet leszedni egy ATI Catalyst Control Centert?
És mégis, kábé 3-4 újraindításonként, megpróbálkozik a felrakásával! Esküszöm, mint egy trójai! (mármint a Control Center felrakásával...)
Van egy RegCleaner progi, ami kb fél megás, keresd meg gogliban és dobáld ki a registry-bõl.
Írta 2007. február 20. - 23:25
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. február 20. - 22:22
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. február 20. - 22:18
Írta 2007. február 20. - 21:53
Kiírtam egy DVD+DL lemezre egy DVD-Video-t, 2.4X, jó lett. Újraraktam a rendszert, kellett belõle több példány (családi home video), megírogattam õket, ugyanúgy mint a legelsõt. A saját PC-met leszámítva a világon semmi sem olvassa õket, kipróbáltam 3 asztali játékost és laptopot is, mi a fityfene bajuk lehet ?? Pio 111 író, Nero 7.0 Ultra
Az létezik, hogy bejött valami új dolog az írásba ? Valami olyasmit kiír írás közben, hogy "nagy kompatibilitási határok létrehozása" vagy valami ilyesmit, ez nem volt régebben szerintem. Ezmiez ?
Mer' egy állat vagyok !