Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
köszike:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Itt egyben van mindkettõ, olvass, okulj! :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
remek pdf ek vannak fent az intel honlapján!!
ebben a témában kerestem én is a multkor

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
AMD vagy Intel?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tuningmesterek, egy érdeklõdõ kérdés:

milyen összefüggés van az FSB, a proci sebessége és a RAMok maximális elérhetõ sebessége között? és mi ez a szorzó a prociknál?

up: Intel. de az AMD-s vonal is érdekel, ha nem sietsz és van idõd okosítani:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak en nem 17" rol valtok, hanem 19"-rol. es bar CRT, szal a lathato kep az csak 18", megis egy 20" wide alacsonyabb nala. sokkal szelesebb, az oke.

de nezegettem eloben is ilyen wideokat, es olyan picikenek tunnek...

hat majd meglatom. nem surget a dolog vegulis.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

ne mondjatok mar, hogy keves a GTO ekkora felbontashoz... tesztekben a 7900GS-t, meg a 1950pro-t nyomjak ekkora monitorokkal. es fear-ban megvan a 50 fps. a 8800 elott is voltak ekkora monitorok, akkor mivel hasznaltak oket?

amugy meg a 20" wide 1680 x 1050 felbontasa mennyivel lesz baratibb?

errol a kettorol amugy mar letettem, mert nem akarok 20ms-t meg ha sips akkorse. csak kb 4ed aron lett volna mindketto ujonnan, es csabito volt.

szal inkabb PVA, es 8ms. ezek maradtak versenyben

Acer AL2023
LG L2000C
HP LP2065

mind 8 ms, 800:1, es 178fok

dell-t nem veszek, mert iszonyat szivnak vele emberek, rengeteg a halott pixeles. van aki mar a 3ikat kuldte vissza, es eddig meg mind szar volt amit kapott. nem akarok en is 2 honapot sz.pni mert mind hibasan jon.

Jut eszembe, SPVA 8msece lassabb mint az én 16os SIPSem viszonyításképp. (215TW vs 2005FPW)

Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Nem tudom, miért lett UDF, én simán a DVD-Video írása opciót választottam. Lehet ez a baj ? Na majd megnézem, hogy az egyszem müködõ lemez is UDF-e vagy sem. B tervkénzt az müködhet, hogy DVD Decrypter-rel ISO-ba leszedem a jó lemezt és ezt az ISO-t írom ki szintén a Decrypter-rel másik lemezre ?

Igen, vagy Alcohollal másolod.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tam: jó lesz neked a wide, hidd el. :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Minek neked UDF? Azt felejtsd el, csak akkor kell, ha nagyobb mint 2GB-os fájlokat akarsz kiírni. Egyébként meg szabvány 8.3 fájlnevek oszt kész, winfos bár tud ennél többet is, eléggé sokszor láttam már olyat hogy elfelejtette ezt a tudományát, és a legtöbb esetben a jól bevált konvenciót alkalmazzák.

Nem tudom, miért lett UDF, én simán a DVD-Video írása opciót választottam. Lehet ez a baj ? Na majd megnézem, hogy az egyszem müködõ lemez is UDF-e vagy sem. B tervkénzt az müködhet, hogy DVD Decrypter-rel ISO-ba leszedem a jó lemezt és ezt az ISO-t írom ki szintén a Decrypter-rel másik lemezre ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Hülye kérdés, de hogyan lehet leszedni egy ATI Catalyst Control Centert?

-igen, a driver nincs már fent
-igen, már rég nem ATI van a gépben
-igen, minden live update leszedve

És mégis, kábé 3-4 újraindításonként, megpróbálkozik a felrakásával! Esküszöm, mint egy trójai! (mármint a Control Center felrakásával...)

Viszlát odasült ATI, helló kedves n7950gt512 :) !

Catalyst uninstaller, vhol megtalálod az ATi honlapján.
Mennyiért vetted? Ha 60nál kevesebbért akkor okés, de ha nem akkor az XT256 bizony mindenben otthagyja ahogy kell - többet versenyez az X1950Proval mint az XT256tal...

Egyébként illik mindent olyankor uninstallálni mikor még benne a hw. (ATiknál már legalább 6éve így van egyébként.)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

ne mondjatok mar, hogy keves a GTO ekkora felbontashoz... tesztekben a 7900GS-t, meg a 1950pro-t nyomjak ekkora monitorokkal. es fear-ban megvan a 50 fps. a 8800 elott is voltak ekkora monitorok, akkor mivel hasznaltak oket?

amugy meg a 20" wide 1680 x 1050 felbontasa mennyivel lesz baratibb?

errol a kettorol amugy mar letettem, mert nem akarok 20ms-t meg ha sips akkorse. csak kb 4ed aron lett volna mindketto ujonnan, es csabito volt.

szal inkabb PVA, es 8ms. ezek maradtak versenyben

Acer AL2023
LG L2000C
HP LP2065

mind 8 ms, 800:1, es 178fok

dell-t nem veszek, mert iszonyat szivnak vele emberek, rengeteg a halott pixeles. van aki mar a 3ikat kuldte vissza, es eddig meg mind szar volt amit kapott. nem akarok en is 2 honapot sz.pni mert mind hibasan jon.

De mondom. X1900XT-m van 700/800on általában, és bizony szûrõkkel 1680×1050et néha megérzi!
Vagy te AF és AA nélkül játszol? AF mindenképp, AA ha bírja. De a minimum fps a lényeg, ami nem elég erõs 1600×1200nál. 1680×1050 Csak 90%a, 10%kal kevesebbet kell a vganak kipumpálnia.
Természetesebb a szemnek a wide, hamar hozzá lehet szokni a horizontálisan több helyhez.

2007esekrõl (nem a kezdeti szériásokról) nem olvastam már rosszat; passz, 2005ösöm van és majdnem ua. Próbáltam már pár TFT-t, egyelõre ezzel vagyok a legelégedettebb. Jók a színek, (nagyon)gyors, sokat tud.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Az lesz, de a jóédesanyját a gyártónak, hogy a GYÁRI szar nem hajlandó lejönni.

No azért valszeg ebben te is benne voltál... mégha nem is tusz róla / nem szándékosan.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Van egy RegCleaner progi, ami kb fél megás, keresd meg gogliban és dobáld ki a registry-bõl.

Az lesz, de a jóédesanyját a gyártónak, hogy a GYÁRI szar nem hajlandó lejönni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Kiírtam egy DVD+DL lemezre egy DVD-Video-t, 2.4X, jó lett. Újraraktam a rendszert, kellett belõle több példány (családi home video), megírogattam õket, ugyanúgy mint a legelsõt. A saját PC-met leszámítva a világon semmi sem olvassa õket, kipróbáltam 3 asztali játékost és laptopot is, mi a fityfene bajuk lehet ?? Pio 111 író, Nero 7.0 Ultra

Minek neked UDF? Azt felejtsd el, csak akkor kell, ha nagyobb mint 2GB-os fájlokat akarsz kiírni. Egyébként meg szabvány 8.3 fájlnevek oszt kész, winfos bár tud ennél többet is, eléggé sokszor láttam már olyat hogy elfelejtette ezt a tudományát, és a legtöbb esetben a jól bevált konvenciót alkalmazzák.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

És mégis, kábé 3-4 újraindításonként, megpróbálkozik a felrakásával! Esküszöm, mint egy trójai! (mármint a Control Center felrakásával...)

Van egy RegCleaner progi, ami kb fél megás, keresd meg gogliban és dobáld ki a registry-bõl.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nem tudom, de ha nem akkor OMG !

Eszerint le van zárva, ugye ?

http://img59.imagesh...5623/dvdjw2.jpg

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hülye kérdés, de lezártad?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Kiírtam egy DVD+DL lemezre egy DVD-Video-t, 2.4X, jó lett. Újraraktam a rendszert, kellett belõle több példány (családi home video), megírogattam õket, ugyanúgy mint a legelsõt. A saját PC-met leszámítva a világon semmi sem olvassa õket, kipróbáltam 3 asztali játékost és laptopot is, mi a fityfene bajuk lehet ?? Pio 111 író, Nero 7.0 Ultra

Az létezik, hogy bejött valami új dolog az írásba ? Valami olyasmit kiír írás közben, hogy "nagy kompatibilitási határok létrehozása" vagy valami ilyesmit, ez nem volt régebben szerintem. Ezmiez ?

Mer' egy állat vagyok !