Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2012. szeptember 12. - 12:38
Az se baj ha ingyenes. Köszi!
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. szeptember 07. - 14:22
Egyéb program a háttérben, ami foglalhatja a sávszélességet (vírus, kémprogram)?
Ha a tesztelésnél kiveszed a célállomás mellõl a pipát és csak a portot teszteled, akkor mindent rendben talál?
Nem írtad, hogy más célállomást választva is ez volt-e a hibaüzenet.
No meg, hogy mûködött a torrent és egyszer csak nem, vagy most akartad volna beizzítani?
Esetleg más programot próbáltál (azureus, bittorrent)?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2012. szeptember 07. - 12:58
Írta 2012. szeptember 06. - 20:11
Fut a háttérben tûzfal program?
A utorrent-ben a globális le és feltöltési sebességek is korlátlanra vannak állítva?
A routerben be van rendesen állítva a portforward?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2012. szeptember 06. - 14:05
Olyan probléma lenne, hogy a torrent kliensem egy ilyet mond nekem:
Nem tudok tölteni, csak max 10kb/s-al
Rootert kihúztam, bedugtam..semmi. Mi lehet a problem?
Gugli nem segített
Írta 2012. szeptember 04. - 23:14
Letöltöttem egy másik víruskeresõt és totális rendszervizsgálatot csináltam - ami viszont talált is 1 dögöt. + kikapcsoltam a Windows Defender-t. Ez hatalmas memóriaigényû progi.Valakinek van ötlete, hogy a gépemen a memóriahasználat a nyugalmi kb. 300 MB-ról miért ment fel 600 MB-ra ? Víruskeresõ nem talált semmit, automatikusan induló progik sem változtak.
Most már helyreállt a nyugalom.
Írta 2012. augusztus 12. - 23:49
Egyéb tipp?
Írta 2012. augusztus 12. - 22:28
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. augusztus 12. - 20:28
Valamiért a kiegészítõ monitoron idõnként fekete vízszintes csíkok jelennek meg.
De most,h leragasztottam a földelését,már jobb,de egy két alkalommal még csinálja.
Ezt a tippet adta egy ismerõsöm: " Szabó Tamás Földhuroknak hívják....
Szigetelõ szalaggal vedd le a földelést"
De még így sem teljes a siker. Bár sokkal jobb. Valakinek még tipp???
Írta 2012. augusztus 08. - 00:54
Pár nagyobb képet kellett masszíroznom, erre elkezdett szövegelni, hogy kevés neki a memória...
Írta 2012. július 26. - 21:41
Írta 2012. május 21. - 10:47
hardveraprón próbálkoznék, vagy aqua.hu, 160as van is készleten 15ért.valszeg ez lesz...Csak elég ritka és drága az IDE HDD manapság. Nem mai notiról van szó, de elég lenne bele egy kisebb winyó, és akkor jó lenne második gépnek anyának netezni meg hasonlókra. Huginak úgyis most lesz véve új noti. Bár szeptemberre lett betervezve de így elõrébb hoztuk a szándékot
Ötlet hogy hol lehet beszerezni 2,5"-os IDE HDD-t ócsóért?
Írta 2012. május 20. - 11:17
valszeg ez lesz...Csak elég ritka és drága az IDE HDD manapság. Nem mai notiról van szó, de elég lenne bele egy kisebb winyó, és akkor jó lenne második gépnek anyának netezni meg hasonlókra. Huginak úgyis most lesz véve új noti. Bár szeptemberre lett betervezve de így elõrébb hoztuk a szándékotjojjon le minden adat aztan inkabb kuka
/meg filmet hurcolni jo lesz/
15-20eft-t csak meger, hogy tuti legyen
Ötlet hogy hol lehet beszerezni 2,5"-os IDE HDD-t ócsóért?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2012. május 20. - 09:51
/meg filmet hurcolni jo lesz/
15-20eft-t csak meger, hogy tuti legyen
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2012. május 20. - 09:17
A zseni húgom ráb@szott a notijára és megmakkant a winyó. Próbáltam rá új rendszert telepíteni (XP SP3) de a fájlok másolása után újraindításkor nem található fájlra hivatkozva kilép/újraindul. Viszont a másodlagos partíción volt egy rakás adata (nem sok, vagy 10 GB, de 3 évnyi kutatási adat külföldi kutatási anyag,fotó, diplomamunka miegymás) amit most igyekszek lementeni. USB házba raktam a winyót, és most másolgatja otthon a gép. De baromi lassan sikerül a dolog. konkrétan 170 Mb adatot 1-2 óráig másolt. Na most az volna a kérdésem, hogy szerintetk mi baja a winyónak? Rendbe lehet valahogy rakni? Vagy kuka?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2012. május 15. - 08:31
...ha sokáig az gáz, nem szabadna neki.A laptop-om vinyója leállás után még sokáig forog a lendülettõl, viszont a Samsung külsõ vinyóm azonnal lefékez. Lehet, hogy ez direkt ilyen.
Ridley Noah Fast
Írta 2012. május 13. - 01:02
Írta 2012. május 07. - 22:31
De akkor ezek szerint nincs gond.
Írta 2012. május 07. - 22:28
gondolom lenduletbol.
nincs kulon fek ami megfogja a csapagy meg jo es forog.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2012. május 07. - 22:25
Egy ma beépített új Hitachi vinyóról van szó.