Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2012. November 11. - 12:45
de ez lehet fugg attol is milyen fajl formatumban van a kep keszitve/mentve.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2012. November 11. - 11:13
Posted 2012. October 20. - 17:31
Hmm, ez érdekes, nekem sem
Firefox alatt próbáltam, aztán Opera-val, ott már mûködik.
mod.: Chrome és IE alatt sem megy
Köszi a segítséget.Opera-val sikerült a regisztráció.
Posted 2012. October 20. - 15:06
Firefox alatt próbáltam, aztán Opera-val, ott már mûködik.
mod.: Chrome és IE alatt sem megy
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2012. October 20. - 15:00
Az ismétlésnél használj copy, paste-et.
Már próbáltam.a paste nem mûködik,de csak ebbe a mezõbe.
Posted 2012. October 20. - 14:36
Szeretnék regisztrálni a BIKE-COMPONETS.Webshop-ba?de az e-mail cím ismétlésnél a @ jelet nem veszi be a mezõ.Máshol mûködik.
Tudna valaki segíteni,hogy mi lehet a gond?Köszi!
Posted 2012. October 20. - 08:47
Posted 2012. October 19. - 22:47
Posted 2012. October 19. - 17:07
A Win7 normál telepítés után kb. 10-12 GB, ha a telepítõ talál valamit, ami szerinte egy elõzõ telepítésbõl maradt ott, akkor azt elrakja valami win_old nevezetû mappába. Azt sajnos nem tudom, hogy az XP-t is igy kezeli, vagy csak a saját fajtáját, nézd meg fájlkezelõben, hogy mi foglal ennyi helyet.
A konvertálásos mókát még nem próbáltam, de úgy általában fenntartásaim vannak az ilyen mûveletekkel (partíció átméretezést már sokszor csináltam, egyszer sem volt hiba, de azért elõtte mindenrõl csináltam backup-ot).
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2012. October 19. - 11:21
Posted 2012. October 19. - 11:17
Mekkora egyébként kb. egy Win 7 Pro mérete? 20 gb körül szabad helyet ír a 90 gb-s C meghajtón. Lehet, hogy ott is megmaradt pár dolog az XP-rõl...
Egyébként köszönöm az eddig segítséget.
Posted 2012. October 19. - 01:38
Az eltûnt partíciók a fájlkezelõben rendesen látszanak, azaz van betûjelük? Ha esetleg nincs, akkor a lemezkezelõben adni kell nekik.
Lehet, hogy értelmetlen a kérdés, de az egykori XP és most a Win7 ugyanolyan bit-es?
Meg lehet még próbálni másik gépbe átrakni, esetleg az XP-t visszatenni, vagy jöhet a svájci bicska, a Hiren's boot cd. Boot, Mini XP indítása, A recovery programok közül mondjuk a Recuva-t tudom ajánlani (ez utóbbi ingyenes program, simán telepítheted a C-re is és indíthatod onnan).
Trance
Posted 2012. October 18. - 21:07
Posted 2012. October 16. - 12:35
HD Sentinellel végignézettem párszor, minden második alkalommal "Sikertelen szervó/fejmozgató egység hibát" detektál. Álltában ennyire beszarhatnak ezek? (Másik kérdés; a laptop garanciás, de ugye a winyó azon kívül parkolt. A házilagos merevlemez-csere belefér a gariba?
Posted 2012. September 23. - 16:05
Nincs rajta egy autorun.inf nevezetû fájl (elõtte a win intézõben valószínûleg engedélyezni kell a rejtett fájlok megjelenítését)?
Elképzelhetõ, hogy egy kártevõ kúszott fel rá (az sokszor létrehozza ezt a fájlt) és természetesen nem engedi törölni.
Vírusirtóval rá kell menni (meg persze elõtte a gépre is, mert lehet, hogy ott is jelen van).
Trance
Posted 2012. September 23. - 08:43
Én ilyet nem állítottam be, nem tudom honnan szedte ezt. Hogy lehet ezt megszüntetni?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2012. September 12. - 15:17
Tudna valaki ajánlani olyan programot, amivel lehet képekbõl slide show-t csinálni zenei aláfestéssel, lehet feliratokat beletenni és mindezt egy video file-ba lementeni?
Az se baj ha ingyenes. Köszi!
Video Editing Software. Download Free Video Movie Editor
Posted 2012. September 12. - 13:39
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager