Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2006. augusztus 18. - 18:37
12k volt.
9 hó mediamarktos gari.
ajándék születésnapomra.
az 518-asom kezdte megadni magát....
mondjuk ez meg csak 500 mhz-et tud.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. augusztus 18. - 14:50
nem
hatarozottan nem
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. augusztus 18. - 08:15
Írta 2006. augusztus 18. - 01:06
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. augusztus 17. - 12:56
vagy hazahozod, és itthon eladom, plusz viszel ki egy ujat
Írta 2006. augusztus 17. - 12:33
meg tul olcso se volt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. augusztus 17. - 11:16
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. augusztus 17. - 07:55
esetleg ahogy melegszik, nagyobb fordulaton pörögnek a ventik ?az miert van, hogy eloszor mikor bekapcsolom, akkor alig van hangja a gepnek, de kesobb mikor melegszik, meg tokre zug? a tap az? van egy hatso hazventi, egy tap ket 8centissel, egy bazi nagy ac freezer a procin, meg ket vinyo. a vga passziv. mi zajong?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. augusztus 17. - 06:43
Néha a routerek egy része ennek ellenére "beragad". Ennek oka pedig lehet, hogy az olcsó termék flash hibás, vagy csak nem úgy mûködik mint a nagy könyvben leírtak. Ez persze azt jelenti, hogy nem érdemes gagyi terméket venni, de gondolom ezzel már nem mondtam újat. Esetleg lehet próbálkozni a router szoftverét frissíteni. Ez mindegyik routernél máshogy megy (menübõl, telnettel...).
Írta 2006. augusztus 17. - 01:14
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. augusztus 17. - 01:09
Szerintem alacsony a fesz a konnektorban valami miatt vagy tul van terhelve az az ag.Hogyhogy volt? Ha megint bedugom abba a konnektorba megint rossz, ha másikba dugom, akkor meg OK....
Ja dvd2avi , Flaskmpg, Xmpg, stb.... van par site ahol ezzel kapcsolatos programokat lehet tolteni pl divx-digest vagy a doom9.orghali!
milyen progival tudok dvd-t aviban felrippelni a gépre?
A problémám a következõ:
Az ADSL kapcsolatom néhány 10 perc elteltével leáll és csak a géppel együtt lehet újraindítani. Azt még hozzátenném, hogy a gép sokkal lassabban indul el mint szokott, illetve most vettem észre hogy valaki kikapcsolta az XP tûzfalát...
Nem epp mai, de talan segit kiindulasnak (De keszulj fel! )
http://forum.hwsw.hu...?showtopic=9377
Nem egyszeru eset.Jol jonne ilyenkor egy masik os a gepen mondjuk egy linux a vinyo vegen nehany GB-on elfer (mindig jol jon) es azt hasznalva egybol latnad hogy most a win-t kapta-e el valami betegseg.
Sztem kulso dolog (nem veletlen hogy annyit buheraltak a kapcsolatodon)Mostanában nekem is szakadozik az ADSL hozzáférésem. Router mögött és modem mögött is szakad össze-vissza. Nekem nem segít semmi csak a modem újraindítása,
De persze lehet csak a kabelmodemed szar.
Ha gondolod nezd meg hogy az elso hop-ig nagy csomagok eseten stabilan visszajon-e az ellenorzocsomag. Pl tracert index.hu az elso sorban levo ip-t pingeled
pl. ping -l 512 ipcim (vagy nagyobb ertekkel)
Akkor ide most rakok egy T-pontot.
Írta 2006. augusztus 16. - 16:46
Mostanában nekem is szakadozik az ADSL hozzáférésem. Router mögött és modem mögött is szakad össze-vissza. Nekem nem segít semmi csak a modem újraindítása, addig valami 678-as hibát dobál. A modemen semmi hiba jelzés nincs, olyan, mintha mûködne. Elõször a bejelentésnél a routerre fogták. Utána modemet cseréltek, de az se segített. Most a harmadik modem is szakad. Közben teljes érpár cserét hajtottak végre, amibõl az elsõ csere után egyáltalán nem állt fel, a második után ment, de ekkor is szakad hol 10 percenkánt, hol naponta egyszer-kétszer. Kb 1 hónapja szívok vele, ekkor csináltak ADSL karbantartást a tonlány szerint, de "természetesen" ott biztos nem lehet a hiba.. Több pénzem ráment a telefonálgatásra, mint amibe a szolgáltatás kerül! :mad:A problémám a következõ:
Az ADSL kapcsolatom néhány 10 perc elteltével leáll és csak a géppel együtt lehet újraindítani. Ha rákattintok a "kapcsolat bontására" akkor nem történik semmi, utána már a "kapcsolat tulajdonságai" sem jelennek meg. Ad Aware, CWSchredder, CounterSpy és NOD32 megvolt (utóbbi kettõ nem teljesen friss mert nincs licence-m), nem talált semmit. Tegnap még minden jó volt. Kipróbáltam router-rel és nélküle, továbbá más kábelekkel is.
Érzésem szerint ez valami szoftveres hiba, de nem akarom újrarakni az XP-t mert 1-2 héten belül jön az új winyó és majd akkor úgyis új rendszer lesz felrakva. Ötletek ?
Szóval az ötleteket én is várom!
Írta 2006. augusztus 16. - 16:30
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. augusztus 16. - 16:26
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. augusztus 16. - 16:24
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2006. augusztus 16. - 15:58
Az ADSL kapcsolatom néhány 10 perc elteltével leáll és csak a géppel együtt lehet újraindítani. Ha rákattintok a "kapcsolat bontására" akkor nem történik semmi, utána már a "kapcsolat tulajdonságai" sem jelennek meg. Ad Aware, CWSchredder, CounterSpy és NOD32 megvolt (utóbbi kettõ nem teljesen friss mert nincs licence-m), nem talált semmit. Tegnap még minden jó volt. Kipróbáltam router-rel és nélküle, továbbá más kábelekkel is.
Érzésem szerint ez valami szoftveres hiba, de nem akarom újrarakni az XP-t mert 1-2 héten belül jön az új winyó és majd akkor úgyis új rendszer lesz felrakva. Ötletek ?
Mer' egy állat vagyok !
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 16. - 14:16
Írta 2006. augusztus 16. - 13:41
milyen progival tudok dvd-t aviban felrippelni a gépre? mert a dvd shrinkel csak hülye vobban rakja fel azalá meg nem to feliratot rakni...
elõre is köszi a segítséget
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2006. augusztus 16. - 10:10
ment priviEsetleg SMC 7004 VBR
;-)
Írta 2006. augusztus 16. - 06:58
Tud valaki esetleg segíteni router vásárlás ügyben?
Használtan kellene D-Link DI-604-es vezetékes,vagy valami hasonló.
Jöhet priviben is.
;-)
THX.
Esetleg SMC 7004 VBR