Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2011. december 12. - 21:17
egy tok egyszeru egyik cella = masik cella dolgot szeretnek benne pl megoldani de nem hajlando
sokszor tapasztalok ilyet es sokszor semmifele formazassal nem birom megoldani.
/vagy nem probalom ki mindet/
van amikor pl sima osszegzest sem oldja meg.
hulye vagyok, de mi a megoldas?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. december 11. - 14:14
Aztán ha azon is max fordulaton pörög, akkor jöhet egy másik venti.
A BIOS-ban is meg lehet nézni, hogy:
- milyen processzor hõfokot érzékel (ha rossz a proci alatti érzékelõ. akkor másik ventilátor sem fog normálisan mûködni)
- milyen venti fordulatszámot jelez ki
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. december 11. - 13:38
Van egy régebbi gépem amit (Abit is7 E2 alaplap Intel 2.8 proci stb.) el szeretnék adni, de a proci ventilátor nagyon pörög már bekapcsolás után! A ház oldala is le van szedve hogy jobban hûljön!
Mi lehet a probléma??
Van esetleg valamilyen progi, amivel le tudom ellenõrizni hogy a gépbe van e valahol hiba?
Amúgy friss XP van rajta és szépen muzsikál!
Írta 2011. december 03. - 19:55
A segítségeteket szeretném kérni.
Létezik olyan alaplap, amely befogadja az AM2-es, és AM3-as processzorokat is? Ha igen, milyen árban vannak?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Metro gazdaságos Active :cool2:!!!!!
KTM Torina
Írta 2011. december 02. - 08:12
Írta 2011. december 01. - 23:03
Ezeket találtam (de nem próbáltam egyiket se) :
Thunderbird Email Recovery Tool - recover Thunderbird emails, Thunderbird email recovery, lost email recovery.
How Thunderbird handles deleted messages
Advanced Thunderbird Email Recovery
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. december 01. - 22:55
Írta 2011. december 01. - 22:49
- milyen programot használsz az email-jeid megtekintéséhez? (outlook, thunderbird stb)
- mi az email címed vége? @akármi.hu
az internetszolgáltatód biztos nem tud tenni semmit és általában az ingyenes email fiókot biztosító cégek sem (õk nem csinálnak biztonsági másolatot a leveleidrõl)
ha használsz levelezõ programot, akkor talán van némi esély a töröltek visszaszerzésére, de ez a programtól függ
Trance
Írta 2011. december 01. - 22:31
Írta 2011. december 01. - 22:11
Olyan kérdésem lenne, hogy egy már kitörölt email váltást vissza lehet-e valahogy varázsolni? Akár internet szolgáltatóval karöltve, vagy bárhogy? Sajnos már a kukából is törlõdtek a levelek, pedig nagyon fontos lenne. A winchester ezeket nem archiválja magának valahova?
Írta 2011. november 29. - 13:30
Szerencsére csak ez volt a baja. Elég olcsón megúsztam. Szervizben megcsinálták. Köszi a hsz-okat ez ügyben.A tápegység cseréjével próbálkoznék
Írta 2011. november 25. - 19:43
Gyorsabban feláll a rendszer, gyorsabb a lapok megjelenítése, flash animációknál is gyorsabb...
A lenovon egy xp van, a toshibán vista, de mindkettõ a végtelenségig butítva (szürke windows classic tálca, stb)
Vírus, felesleges progi nincs a gépemen, ezért érthetetlen ez...
Írta 2011. november 23. - 21:37
Nincs esetleg valaki regisztrálva erre az oldalra,néhány még meglévõ credittel?
Konkrétan ez a kép kellene.
(akár a részletekért privátban is kereshettek)
Royalty Free Stock Image: Mojito on white
Köszönet.
üdv.
Írta 2011. november 22. - 21:47
Írta 2011. november 22. - 10:38
- egyrészt PC-n milyen szoftverrel érdemes könyvet olvasni?
- másrészt miféle könyvolvasót érdemes venni, ami nem kerül csillióba de azért jócska?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2011. november 20. - 08:59
Írta 2011. november 20. - 08:03
Ha nem javít rajta, akkor valószínûleg az alaplapon lehet valami baj, de azt már nem keresgélném.
Trance