Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2011. november 19. - 16:39
Most 7000 kerül a 25 megás net, kábeltelefon, IP tv rögzítõs set top boxxal és egy minicsomaggal
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. november 19. - 14:50
Írta 2011. november 15. - 20:47
Az látta igen, csak a telepítõben nem.BIOS-ban látja?
De megoldottam. Csináltam XP helyett egy Win7 pendrive telepítõt és az gond nélkül látott mindent és feltelepült.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2011. november 15. - 19:20
itt tudod ellenõrizni a neted sebességét: Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. november 15. - 19:17
nalunk legalabbis igy megy.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. november 15. - 18:23
A hálókártyáról annyit írt h Realtek RTL8169/8110 , integrált
Írta 2011. november 14. - 07:38
A szolgáltatók Mb(it)/s egységben szokták megadni a sebességet, de amikor töltesz le valamit, akkor az a gépen többnyire már kB(yte)/s-ként jelenik meg.
A 8-as osztót ne felejtsd el (8 bit = 1 Byte...1 Mbit = 128 kByte)
A hálókártyád sebességét az Eszközkezelõben tudod megnézni, a hálózati adapter tulajdonságainál. Általában 'Auto' módra van beállítva, azaz illeszkedik a hálózat többi eleméhez, de magad is beállíthatod fix értékre a legördülõ menüben. Amúgy ha a géped nem 30 éves, akkor biztos, hogy legalább 100 Mbit-es kártya van benne és ha normálisan mûködik, akkor nem ez lesz a szûk keresztmetszet.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. november 13. - 23:23
Gyanakodok, hogy ez a hibás a lassú netemért... hiába cseréltük le egy modernebb csomagra a netet, most kb 750kb/s helyett 800al tölt, ami szerintem nagyon kevés... ismerõsök ilyen 4mega/s-ekrõl beszélnek, meg kezd zavaró lenni, hogy néha egy 720p-s videónál is várni kell, míg betölti
Írta 2011. november 12. - 22:32
leformázott vinyóról esetleg vissza lehet varázsolni a képeket?
Hiren's Boot CD, igazi svájci bicska, több adatmentõ program is van rajta. Nekem már sokszor bevált.
Szerintem a normál formázás sem takarít tökéletesen, úgyhogy van remény, hogy megmaradt valami.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. november 12. - 21:59
leformázott vinyóról esetleg vissza lehet varázsolni a képeket?
Attól függ, hogy quick format volt vagy jó alapos. Utóbbi esetben kb. kizárt, elõzõ esetben van rá remény.
Írta 2011. november 12. - 21:17
Írta 2011. november 11. - 12:36
Írta 2011. november 09. - 13:04
Hali!
A következõ a nyûgöm:
Van egy Compaq netbook-om amiben nincs cd rom. Úgyhogy USB-rõl szeretném telepíteni rá a WinXP-t. A telepítõ stick el is készült (google a barátom volt), de amikor a telepítõben ki kellene választanom, hogy hova telepítse a winfos-t (alias vinyó), akkor a pendrive a "c:" meghajtó és nem listáz ki semmi mást, ergó a vinyót nem is látja.
Na ilyenkor mi a bánat van?
Köszi!
BIOS-ban látja?
Írta 2011. november 09. - 13:00
Írta 2011. november 01. - 20:01
A következõ a nyûgöm:
Van egy Compaq netbook-om amiben nincs cd rom. Úgyhogy USB-rõl szeretném telepíteni rá a WinXP-t. A telepítõ stick el is készült (google a barátom volt), de amikor a telepítõben ki kellene választanom, hogy hova telepítse a winfos-t (alias vinyó), akkor a pendrive a "c:" meghajtó és nem listáz ki semmi mást, ergó a vinyót nem is látja.
Na ilyenkor mi a bánat van?
Köszi!
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2011. október 30. - 12:29
Mivel szoktatok YouTube videókat letölteni? Valami online konverter lenne a legtutibb, de ha az nincs, jöhetnek a telepítõs programok is.
Írta 2011. október 24. - 14:57
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2011. október 22. - 14:07
Az adatmentõ programok 100%-os eredményessége is ezt támasztja alá.
Viszont éppen ezért érthetetlen számomra, hogy ha az adatátvitel mûködik, akkor az miért nem megy a szokásos módon.
Trance
Írta 2011. október 22. - 13:42
USB-s hdd ház tönkremehet?
A külsõ lemezre szokott dolgozni a torrent és egyik napról a másikra elszállt az egész.
Adatmentõ programokkal sikerült visszaszerezni mindent, de pár napra rá ismét megtörtént a dolog.
Onnantól kezdve ha rádugtam a gépre, akkor hallani lehetett a csatlakozást jelzõ hangot, de meghajtó betût nem kapott az eszköz.
Több gépen is ezt csinálta, op. rendszertõl függetlenül (XP, W2k, Ubuntu).
Érdekes módon az eszközt fizikailag látják a rendszerek (pl. a lemezkezelõ), de írni, olvasni már nem tudják. Szerencsére még ezek után is sikerült mindent megmenteni róla.
Mélyformázás után sem változott meg a helyzet.
Ha másik noti vinyót raktam bele, azzal is ugyanez volt.
Igen, ezek szerint bizony tönkremehet. Ha másik notivinyóval is próbáltad, és nem mûködött, akkor ennyi volt annak a háznak.