Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Milyen zenét kell hallgatniuk az ilyen vakteszteknél?
Vagy végig egy skála és meddig hallod milyen minõségben?

(bár O.o. (és a világ is) nagy, sajnálom, hogy széttúrják azt a mocsárszerûséget)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ideális tesztpályák a terepjáróknak csúfolt aszfalthuszároknak.:D
Most már értem miért vérzik el Oroszországban minden hódító.

Egy ilyen varacskolásba egyszer azért benevezék.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Nekem Banner van, és én is ritkán megyek a kocsival és a szabadban van tárolva. Pörgeti ezerrel, és még nem is vészes az ára. Olyan 15-30-ig
Üdv:Thy

Maradok én is vmi hasonlónál (Vartát tudok kisker ár alatt), köszi.
"In idem flumen bis non descendimus"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
régebben itthon is csak 120 ezerért árulták. Jobban mondva árulta a Zeneautó.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ooo csak 600chf egy olyan rodek cucc.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Exide-ra eskusznek sokan
Feltöltött kép

http://www.forex.hu/
vagy inkabb
http://www.lsport.hu

de a perion is zsir
mivel jo bele van

Nekem Banner van, és én is ritkán megyek a kocsival és a szabadban van tárolva. Pörgeti ezerrel, és még nem is vészes az ára. Olyan 15-30-ig

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Gyönyörû:) Ez a nekem való...
Hát az ACR forgalmazná elméletileg, de nem látok náluk fejegységet.
Bécsben van legközelebb forgalmazó, ami néha jobb:) Bár a fõ honlapon sem látok már fejegységet:(

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Thy: Ezt ismered? Na ez nagyon szépen szól, full fém. Nem tudom, hogy lehet e még kapni. Wargha Balázs bökõjében is ilyen van.

Feltöltött kép

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
Exide-ra eskusznek sokan
Feltöltött kép

http://www.forex.hu/
vagy inkabb
http://www.lsport.hu

de a perion is zsir
mivel jo bele van

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

engem érdekel, ha megtalálod

Ok, megkeresem:)
Olee: hát akkoriban inkább a pénztárca szabott határt (most meg fõleg:) ), és anno a Naka alapot 99-ért meg lehetett kapni, meg ezeket az egérmozis szarokat nem szeretem. Jelenleg nehéz szépet, és jót venni. Az Alpine CDE kategória még szép, de a CDA már nekem nem tecc...a Blaupunktok is elkurvultak...
Sajna az új rendszerre max 5kilót akarok szánni,de tudom ezek hová vezetnek:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hali! Az egyik legjobb citroenes oldal:
http://psa.sysconfig.hu/
fórumon:
http://forum.index.h...ticle?t=9003694
http://forum.index.h...935&la=61597833
egy ideig én is szemeztem a Xsara kombi HDi-vel, de sajna sokan panaszkodtak a ratyi elektronikára, bár a HDi szétüthetetlen, ha okosan mégy vele. Sztem a jó francia szervíz a lényeg, mert a többi csak barmol...tapasztalat....
Nekem a kis szutyoknak nevezett AX-emmel semmi gond nem volt az utóbbi egy évben, pedig annyiba került mint a telóm... de majd úgyis jól leszarozzák a franciákat
Egyébként Xsara-ba kicsi az 1.4-es motor, fõleg, ha kombit nézel. Inkább 1.6, de méginkább HDi. 1.6-tól már kapható, bár ez a hidetés gyanús
http://www.hasznalta...creenwidth=1280

kösz. :prosze:
kombit nem tudom honnan vetted :) nem érdekelnek a kombik.
hdi-re ugysem lesz keret, bár nem lenne rossz.
francia autó van itthon is bõven, vegyes tapasztalattal. 2 clio, egy 106, most egy 206. a második clio és ez a 206 uj, ezekkel nincs is gond....
mi a gyanus a hirdetésel? oda van irva, hogy 2 személyes kivitel :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem tudom, hogy starterakksik közül most melyik a legstrapabíróbb. De egy Optima azért nem lehet rossz. Inkább függ, hogy az autóban milyen minõségû kábelezés van.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Watt: :) na hát pont ezért nem értem a "minõségi hangot az autóba" dolgot.
az egész homlokegyenest ellentmond a zenehallgatás legfontosabb követelményének, az akusztikának.
a zenehallgatáshoz _elsõsorban_ megfelelõ tér kell és csak sokadsorban a cucc.

nálam a zenehallgatás legfontosabb követelménye, hogy örömet szerezzen. Ha az autóban akkor ott, ha otthon a (szerény keretek közt, de módosítható ;) ) berendezett szobában, akkor ott. Nyilván mindenki megpróbálja az adottból kihozni a legjobbat, és ezért van értelme minõségi zenét csinálni az autóba. (amikor van lehetõsség akkor persze megy az ember hangversenyterembe :) )

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Indításra kéne neked ilyen akksi? Felesleges. Mellesleg ezek pont azt nem bírják, hogyha sokáig áll.
80-90 ezer Forint. Ebbõl kábé 60 ezer ami kizárólag az autóhifihez kell.

Nem konkrétan ez a típus, de ez a márka. Maradjak vmi komolyabb amperórás Optimánál 15-20kFt körül?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Lcs: kihívás.
Sok hangmérnök ismerõsömnek pont az jelenti a kihívást, hogy miként lehetne egy autóba stúdiókörülményeket varázsolni. Szerintem azért meglepõdnél egy igazi autóhifi hangján, amit komolyan beterveztek.

Otthonra meg ennyi erõvel akkor mindenki vegyen magának AKG fejhallgatót 200 ezerért. Jobban szól, mint egy 2 millás cucc hangfalakkal.

kicsitOFF:
Kábé ezt is tervezem.
Az a rendszer, amit szívesen látnék a (majdani) otthonomban pedig ellenkezik a józan(abb) észérveimmel. Ezek azok, amelyek miatt:
a) nem vennék új autót
B) még hitelre sem
c) használt autóra is max. annyit költök, amennyibõl egy fapados Swift sem jönne ki a szalonból.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Otthonra meg ennyi erõvel akkor mindenki vegyen magának AKG fejhallgatót 200 ezerért. Jobban szól, mint egy 2 millás cucc hangfalakkal.

nem ;)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Indításra kéne neked ilyen akksi? Felesleges. Mellesleg ezek pont azt nem bírják, hogyha sokáig áll.
80-90 ezer Forint. Ebbõl kábé 60 ezer ami kizárólag az autóhifihez kell.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

(...)
Akkukérdésre pedig nagyon egyszerû a válasz. Haverom ezeket forgalmazza.

Olee!
Kereshetlek ha kellene egy? Nem hifihez, csak a hat éves akkumulátorom lassan megunja a "kintalvás kevés kilométer mellett" párosítást.
Ergo: érdemes egyáltalán utcán alvó autóba jobb akkut vennem?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Sok hangmérnök ismerõsömnek pont az jelenti a kihívást, hogy miként lehetne egy autóba stúdiókörülményeket varázsolni. Szerintem azért meglepõdnél egy igazi autóhifi hangján, amit komolyan beterveztek.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

A W kérdéshez: egy régebbi ahutóhifi magazinban (nem ebben a Tuning&Stereo szennylapban) volt asszem a Basának egy levezetése errõl a kérdésrõl. Ha érdekel valakit, akkor elõkeresem. A lényege az volt, hogy a kocsiba kb a szobai erõsítõ teljesítmény közel 10x-ese kell ugyanahhoz a hangerõhöz a különbözõ hangelnyelõ, visszaverõ, torzító anyagok miatt...
Nem véletlenül kerül rendeteg NoiseEX, meg bitumenlap az audiofil autókba.

engem érdekel, ha megtalálod

Watt: :) na hát pont ezért nem értem a "minõségi hangot az autóba" dolgot.
az egész homlokegyenest ellentmond a zenehallgatás legfontosabb követelményének, az akusztikának.
a zenehallgatáshoz _elsõsorban_ megfelelõ tér kell és csak sokadsorban a cucc.
lásd zeneakadémia és egyéb hangversenytermek, ahol 90%-ban szó sincs elektromos cuccokról, erõsítésrõl. csak a tér, az akusztika és hangvetõlapok, stb...

ha már elektronizálunk, akkor ahhoz otthon is elõször egy szoba kell, nem is mindegy mekkora és az sem, hogy ahhoz milyen hangfalat passzítunk és az milyen rendszerû, a többi már apróság. a hangfal a lényeg megfelelõ dobozzal és térrel....ja és csönddel.

ezekbõl egy autóban semmi sem teljesül. oda max télleg csak unalom ellen.
nemtom nekem ez olyan, mint a Spinning, vagy mikor kenuztam, a medencében evezés - az egésznek az értelme veszik el.

Olee: aham, értem, köszi