autóba _komoly_ hangrendszer minek?
háttérzajnak kell esetleg, oké. de ilyen hipreszupercucc meg ezerötszázhatvan watt?

bringázni se tudok úgy, hogy nem hallok valamit a külvilágból
persze gyõzzetek meg, ha tudtok/akartok
Nem baj, még pár év és rá lehet írni, hogy Made In EU.
én még nem, mert nem is érdekel, mert autóban hifizni olyan, mint egy uszodába vinni a filharmónikusokat kb, vagy rosszabbEgyáltalán hallgattatok ti már normális fejegységet?
Az LG autóhifis körökben pölö nem is jegyzik komolyabb beépítésre.
hát arról nagyon nem tudok mit mondani, mert 2 ajtóba épített JBL-en cincog, -bár nem vagyok elájulva a minõségétõl, asszony pio-ja a fapados punto gyári hangszóróival sztem szebben szól- ami a bajom vele -bár lehet az én lámaságom- de az összes létezõ beállítást elfejti kikapcsolás után....és egy idõ után rohadt idegesítõ tud lenni....és a cd rázkódásvédelme is kb 0oké, akkor megvárom a jókat, hogy csináljanak ilyet.
amúgy a hangja fos?
neee ha jót akarsz....én a nagyobb testvérét vettem /asszem/, pont az usb miatt, de ez az egyetlen pozítivuma,,,,,kalap szar......mink meg sztem ilyet. ott az USB elöl, bele a 2G pendrive, azt kész
http://www.muszakide...9b347262cf2c67e
nem hájend, de kocsiba puffogni jó, rendszámot zörgetni
NE ÍGY! NE ÍGY!
van a s*ggében valami csatlakozó, ugy néz ki mintha usb lenne.Nem tiszta hogy hogy ad ki hangot, de érdemes vetni rá egy pillantást. És töltõnek sem utolsó.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.