Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2010. március 10. - 19:01
Írta 2010. március 10. - 18:53
az igazi szopóka még az "összes papírom benn volt" kezdetû játék.
Ezen gondolkoztam én is. Hogy lehet ezeket a kocsiban hagyni? Trehányság, lazaság, nemtörõdömség?
Rocsipeti, most utálhatsz, de nem tudlak sajnálni, a papír pótlásos kálvária egyedül csak a te sarad.
A kocsifeltörõknek meg össze kéne préssel nyomni a kéz ízületeit, de nuku rokinyugdíj!
Írta 2010. március 10. - 18:09
Gondolom, jogsi, személyi, lakcím, adó,TAJ kártya,könyvtár belépõ... neadj Isten bank/hitel kártya/k/
Ha még a forgalmi is ott figyelt, az csak hab a sz@ron.
Jópár nap az életedbõl, éves szabadságkeretbõl, +õsz hajszálakkal...
eh.
"...de legalább olyan a húsuk, mint a bölényeké..."
Írta 2010. március 10. - 17:55
nah. ma reggeli kis magyar történetem:
reggel megyek ki a gurulós táskámmal a szállodából, befordulok az utcába, ahol parkolok. az autó sehol...a helyén csak üvegcserép. calling police, 35 perc után ki is értek. újabb 20 perc után kiderült, hogy nem ellopták a kocsimat, hanem feltörték. és mivel a rendõrök este látták,h fel van törve, így beszállították a telephelyre. hogy mit vittek el belõle, még nem tom. az összes papírom bent volt, a tálca gofast, a szkvassütõm, a sálam, meg a kihangosító. ennyi. hétfõn visszakapom az autót, akkor vihetem javíttatni. a rendõrök szerint is valszeg norvég lékhalászok voltak. remélem az ütõerét legalább elvágta az ablak.
Egy ismerõsömet költöztettük a múlt héten. Az új lakásnál odajött a haverja is, aki mellette lakik. Mivel ismerõsöm félti az autóját, kérdezgette a haverját a közbiztonságról. A haverja mondta, hogy no para, nem rossz környék, nagy ritkán autófeltörés, esetleg kerékleszerelés, de tényleg csak ritkán, úgyhogy ne parázzon, ott biztonságban van a kocsija. Ugyanennek a srácnak azon az éjszakán ellopták a Tourag-jét...
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2010. március 10. - 16:09
Tam, nálam a dízel meg a gti üti egymást.. lehet, h papíron jobbak a dízel adatai, de nem biztos, h jobbat is lehet vele autózni. aki meg gti-t akar, azt ne érdekelje már a fogyasztás.
Írta 2010. március 10. - 15:53
Írta 2010. március 10. - 15:19
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2010. március 10. - 14:27
reggel megyek ki a gurulós táskámmal a szállodából, befordulok az utcába, ahol parkolok. az autó sehol...a helyén csak üvegcserép. calling police, 35 perc után ki is értek. újabb 20 perc után kiderült, hogy nem ellopták a kocsimat, hanem feltörték. és mivel a rendõrök este látták,h fel van törve, így beszállították a telephelyre. hogy mit vittek el belõle, még nem tom. az összes papírom bent volt, a tálca gofast, a szkvassütõm, a sálam, meg a kihangosító. ennyi. hétfõn visszakapom az autót, akkor vihetem javíttatni. a rendõrök szerint is valszeg norvég lékhalászok voltak. remélem az ütõerét legalább elvágta az ablak.
Írta 2010. március 10. - 14:07
meg amugyis. amikor kihoztak a 4es golf gti-t 115loerovel, azt mondtam en is hogy meghalt a gti mint olyan. de azota rajottek hogy csak a nev nem adja el az autot, es elkezdtek fejleszteni. a fejlesztessel jott hogy az uj gti gyors, kenyelmes es meg nem is annyira kornyezetszennyezo, mint 10 evvel ezelott egy ugyanekkora meretu es teljesitmenyu auto lett volna. baj ez? szerintem nem.
mindenki a kisebb autok fele tekintget, mert porschera ferrarira nincs penz, de az elvezet akkoris kell. es a mazda mx5 ota tudjuk hogy nem loero kell ahhoz hogy elmeny legyen a vezetes.
en nem vagyok mar 18eves hogy nagy szarnyakrol meg uvolto kipuffogorol almodjak. eleg egy scirocco R. kenyelmes, kulturalt, gyors, de nem omlik belole a co, es ertelmes fogyasztasi adatokat produkal.
a 30eves kozepvezetonek, akiben el meg a fiatal srac, ez kell. mert o a fizetokepes kereslet. nem a siro szaju ujsagiro
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 10. - 13:56
Írta 2010. március 10. - 13:50
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 10. - 12:58
Írta 2010. március 10. - 12:50
Írta 2010. március 10. - 12:26
Brutális lett
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. március 09. - 12:31
itt siman bevalljak az emberek a merfoldet
http://www.pistonhea...les/1549342.htm
ez az auto ilyen allapotban otthon mennyit futott? 45ezret? [termeszetesen 3szor ennyi penzert, bar ebben a jobkormanyfaktor is benne van]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 09. - 12:25
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. március 09. - 12:19
Az én Mondeomban 700 van.
Írta 2010. március 09. - 12:02
A héten ütöttem meg a 330kkilométert - ami valójában 230 ezer, mivel az elsõ tulajnál céges autóként finom volt a norma szerint elszámolni azt a +100 ezer kilométert...akkor ha én eladom a fókát kénytelen leszek visszatekertetni? decemberben volt 6 éves. most 224ezer + apró van benne. ami nem sok, és tényleg rendben van. csak a magyarok vhogy megijednek a nagy számoktól. lehet azért mert a ladák 99999-nél átfordultak?