Amelyik nem, az nem is létezik

Bár a navarra orra szebb, de így is bõven beleesik a kéne kategóriába

Ja, és elfér keresztben a bicaj kerék kivétel nélkül!

RAUH-Welt
B E G R I F F
tessék?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Az
tudom, csak engem izgat felde rendelhetõ kétfajta rugózással, 4motion, biturbó...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
mosógépfetisiszták
rob, arra reagáltam ezt, amit tam írt. egy scirocco vagy ibiza fr sem a klasszikus értelemben vett gti, elpuhították teljesen. a cikkben is arról van szó, hogy hiányoznak azok az autók, amikkel egy jót, élvezeteset lehet autózni. szó nem volt arról, hogy gyorsan. pályázás: kurva unalmas dolog lehet, mindamellett, hogy drága és környezetszennyezõ. a gti kategória lényege az, hogy lehet vele közlekedni, nem tudom ültél-e már pl régebbi bmw-ben, van rugózása, de kanyarban is jó. a kipufogó se ordít benne (ami még gyári), de a motorhang igazi géphang. és mindkét cikkben arról van szó, hogy a GÉPet ölik ki az autókból.
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
Én a felezõ segítségét vettem igénybe autó eladás célból :-) Megvették, örülés, így mûködik ma Magyarországon a dolog.igen, kénytelen leszel
6 éves autóban a hahu szerint átlagban 95-120 ezer km van.
RAUH-Welt
B E G R I F F
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy