Akkor írom egyértelmûbben. Tipikus jogász csávó, még a végén elmagyarázza, hogy én értem félre a saját mondatomat.
A mi kerékpárjaink egy átlag, biciklizést csupán közlekedõeszközként használó ember számára szarok.

Ugyanazt mondjuk

Akkor írom egyértelmûbben. Tipikus jogász csávó, még a végén elmagyarázza, hogy én értem félre a saját mondatomat.
A mi kerékpárjaink egy átlag, biciklizést csupán közlekedõeszközként használó ember számára szarok.
Egyébként fel lehet hozni erre példát, hogy megértsék biciklis nyelven is, hogy nem feltétlen vagyok beteg, ha számomra élvezet egy tuningolt Nivával Krétára menni.
Tavaly kipróbálta egy túrázó a biciklimet. Ráült és azt mondta, hogy kényelmetlen a nyereg, ráz a gumi, olajos lesz a lába a lánctól, nincs rajta sárhányó, stb.
Pedig mi itt általában ilyennel tekerünk.
Szerintem nem minden férfi default autóbuzi és álmodozik ültetett Golfokról vagy hogy Gyurc alá subot raknak
És máris az lesz a lényeges, hogy mi a kényelmes, biztonságos. Mi most váltottunk családi autót egy régebbi fapadosról egy kicsit komolyabb modellre. Tökre nem érdekel, hogy hogyan megy a kocsi, a kartámasz, a kanyarkövetõ lámpa vagy az automata ablaktörlõ annál inkább. Ilyen is van
én épp lesz*rom, ha az autó nem üt, nem ráz, nem ordít. azt szeretem ha kényelmes, csendes, stb.
pont nem hiányzik, hogy 200km autókázás után ugy szálljak ki az autóból, hogy fizikálisan megviselt, és szétrobban a fejem a zajtól.
aki sportot akar az pályázzon. az utcára nem ezek valók.
Ez nagyon igaz...
én épp lesz*rom, ha az autó nem üt, nem ráz, nem ordít. azt szeretem ha kényelmes, csendes, stb.
pont nem hiányzik, hogy 200km autókázás után ugy szálljak ki az autóból, hogy fizikálisan megviselt, és szétrobban a fejem a zajtól.
aki sportot akar az pályázzon. az utcára nem ezek valók.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
igen, kénytelen leszelakkor ha én eladom a fókát kénytelen leszek visszatekertetni? decemberben volt 6 éves. most 224ezer + apró van benne. ami nem sok, és tényleg rendben van. csak a magyarok vhogy megijednek a nagy számoktól. lehet azért mert a ladák 99999-nél átfordultak?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!