Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Szerintem hülyeség és fillérb@szás.
Egy gyerek súlya, gondolom az ilyenek mellé senki sem ülhet be, mert akkor többet fogyaszt, hánehogymár.
Ez akkor a legszebb, ha közben fent marad egész évben a tetõcsomagtartó, ha 40kg hifi figyel a hátuljában és ha az ilyenek a pirosnál azért kipörgetik 6500-ig, mert nehogy bejöjjön elé a paraszt.
A legfõbb indokom, hogy én rühellek tankolni, kétezresével egy csomó idõ és legfõképpen a kutakon állandóan olyan gyökérgyüjtemény mûmacsó falka lebzsel, hogy kifordul tõlük a belem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha kint laksz a vilag vegen es a legkozelebbi elfogadhato benzinkut 30km-re van, akkor nyilvan nem muxik ez a dolog, de ha egy nap 200km-nel tobbet nem mesz, akkor fel tank is eleg lehet.

de megegyszer mondom, nem tudom hogy ez valoban jelent valamit, vagy csak folosleges idopocsekolas. ha van 0.2% kulonbseg az auto fogyasztasa tele es fel tank kozott akkor hulyeseg
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
én azért nagyjából poénból írtam

bár ha megyek még Asszonyékhoz szállítani nekem is figyelni kell mert most csináltattak lukolajos kártyát. vidéken meg nincs abból annyi mint mol vagy sell .

amúgy nem tudom a fizikáját de volt egy idõ amikor én is ilyen 3-5 K-ért tanklotam, és szumma többre jött ki a fogyasztás mintha hagyom kifogyni cca 1/4 tankig és onnan csurig.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nemár, röhejes....:D
Akkor már értem reggel a dugóban miért ül 10-böl 9 autóban egyedül a sofõr!:)
Mivel van benne 10 liter, a maradék 40 liter 0.7-es fajsúlyával számolva 28 kiló. Nem az F1-ben vagyunk a városi 20-25km/h átlagsebességgel.
Gondolom 1-2decit lehet vele spórolni, ami rögtön elveszik, ha a kevés benzin miatt kell egy 3km-es kunkort csinálni, mert pont nincs benzinkút a közelben. Illetve nem kell állandóan az órát lesni, hogy tudok még két sarkot menni, vagy sem. Ami ad azért egyfajta nyugalmat

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

elvileg azzal is lehet a fogyasztason sporolni hogy soha nem toltod tele, mindig csak felig, mert akkor nem cipel az auto 50kilo uzemanyagot, csak 25-ot. nemtom hogy ez hosszutavon a gyakorlatban mennyit jelent, de valami biztos van benne

amit meg tigger mond, hogy ha van egy benzinkartyad, de valamiert nincs nalad, viszont tankolni kell, akkor beletolsz egy ezresert csak hogy haza tudj menni vagy ilyesmi.

Személyesen is ismerek olyat aki ezt mondja...hogy minek cipeljek 30-50 kiloval többet...és mindig 10 litert tankol

"just chillin killin"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
elvileg azzal is lehet a fogyasztason sporolni hogy soha nem toltod tele, mindig csak felig, mert akkor nem cipel az auto 50kilo uzemanyagot, csak 25-ot. nemtom hogy ez hosszutavon a gyakorlatban mennyit jelent, de valami biztos van benne

amit meg tigger mond, hogy ha van egy benzinkartyad, de valamiert nincs nalad, viszont tankolni kell, akkor beletolsz egy ezresert csak hogy haza tudj menni vagy ilyesmi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

rosszindulatuak vagytok

biztos van shelles (molos jetes tökmndegy) céges kártyájuk csak hirtelen ott jött rájuk a tankolás, kesre meg nem akartak többet :)

"és mondta, hogy elég sok ilyen mûmájer van mostanában."
Ha kártyája van, miért nem tankol negyednél-harmadnál?:)
Én is mindig tele tankolom a roncsomat, ugyan annyit megyek akkor is, ha 2000 forintonként tankolok, mintha tele, csak sokkal kevesebbet kell kútra menni.
Nem mindegy, hogy egyszer 12K-ért, vagy 6szor 2K-ért tankol az ember? Soha sem tudtam ezt megérteni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en meg a koszos 10eves roncsomat mindig telenyomom, de csak azert mert a ceg megteriti az uzemanyaghasznalatot, nem azert mert olyan irdatlan jol megy :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
múltkor én is azért tankoltam 1000ér, mert féltem, h nem tart ki a következõ mol kútig.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Akkor az még gazdag volt.
Láttam új 5-ös bömösbe 1000 (egyezer) Ft-ért tankolni.
Elõttem fizetett és kinéztem, hogy milyen kocsiba száll be szegény pára.
Utána közösen röhögtünk a kutassal 5 percig (én az emberen, õ meg az én elképedt fejemen:)) és mondta, hogy elég sok ilyen mûmájer van mostanában. Nevetségesek.

rosszindulatuak vagytok

biztos van shelles (molos jetes tökmndegy) céges kártyájuk csak hirtelen ott jött rájuk a tankolás, kesre meg nem akartak többet :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

tegnap épp láttam, amint egy subaru imprezába 2000 ft-ért tankolt a kazdája :D

Akkor az még gazdag volt.
Láttam új 5-ös bömösbe 1000 (egyezer) Ft-ért tankolni.
Elõttem fizetett és kinéztem, hogy milyen kocsiba száll be szegény pára.
Utána közösen röhögtünk a kutassal 5 percig (én az emberen, õ meg az én elképedt fejemen:)) és mondta, hogy elég sok ilyen mûmájer van mostanában. Nevetségesek.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
tipikus példája annak, hogy mennyire fontos többet mutatni mint amit megengedhetne magának
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
tegnap épp láttam, amint egy subaru imprezába 2000 ft-ért tankolt a kazdája :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ejj, jó ez a kis tsi! egy octáviával nagyon kéne

http://totalcar.hu/t...satja/1/#szoveg

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Köszi! :)

Nekem villogni kezd az INSP és a ----, aztán ha felengedem a nullázó gombot akkor visszaáll az eredeti INSP 0 állás. Ezzel egyébként érdemes próbálkozni abban az esetben ha manuális részecskeszûrõ tisztítás után a kocsi folyamatosan villogtatja az izzításjelzõt és próbálja tisztítani a tiszta szûrõt?

passz. az enyém benzines.
próbáld meg az opelforum.hu-n.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
mivót? szörvájz?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha latnam, hogy az utakra koltik azokat a penzeket meg jo is von

mesfel honapja nem vezettem az automat
tok fura volt ulni benne

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
az, akinek nem tetszik, hogy Szlovákiában lízingelik az új nagyvasakat a spórolni vágyók
vagy mittomén
költõi kérdéseket ne tegyél fel.
Ez ugyanolyan, mint az enyém: Mi a f@szom köze van a VPOP-nak, hogy mit tankolok a roncsomba, amig az emissziós számokat teljesítem?
Beteg válasz: Az üzemanyagba épített adótartalom -többek között utak felújítására fenntartott keret- az Ön érdekeit is szolgálja. Így, ha nem legális úton forgalomba hozott üzemanyagot használ jármûvében, az államkasszát károsítja meg.
/kötetlen beszélgetés vpop alkalmazottal, némi szeszkó után/
Számomra ez elképesztõ.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
a luxusadó autóra hogy van?
hol ill. ki nézi meg h 125 KW-tól több az autó és akkor már luxusadós elvileg. :(
világ marhája volt aki ezt teljesítmény alapon határozta meg... fél milláért is lehet már kapni adott esetben 170-180 lóerõs vasat ami elvileg luxusadó köteles :(

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magoo, magyar vándort nyomtál a kartámaszon, hogy eltört? wtf?

jah :P de sikerült megcsinálnom. fúrtam bele menetet, és egy itthon méretre szabott 3as alulemez támogatásával olyan mint volt. az meg kívülrõl úgy sem látszik :)