Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2010. március 08. - 20:49
Egy gyerek súlya, gondolom az ilyenek mellé senki sem ülhet be, mert akkor többet fogyaszt, hánehogymár.
Ez akkor a legszebb, ha közben fent marad egész évben a tetõcsomagtartó, ha 40kg hifi figyel a hátuljában és ha az ilyenek a pirosnál azért kipörgetik 6500-ig, mert nehogy bejöjjön elé a paraszt.
A legfõbb indokom, hogy én rühellek tankolni, kétezresével egy csomó idõ és legfõképpen a kutakon állandóan olyan gyökérgyüjtemény mûmacsó falka lebzsel, hogy kifordul tõlük a belem.
Írta 2010. március 08. - 20:20
de megegyszer mondom, nem tudom hogy ez valoban jelent valamit, vagy csak folosleges idopocsekolas. ha van 0.2% kulonbseg az auto fogyasztasa tele es fel tank kozott akkor hulyeseg
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 08. - 20:19
bár ha megyek még Asszonyékhoz szállítani nekem is figyelni kell mert most csináltattak lukolajos kártyát. vidéken meg nincs abból annyi mint mol vagy sell .
amúgy nem tudom a fizikáját de volt egy idõ amikor én is ilyen 3-5 K-ért tanklotam, és szumma többre jött ki a fogyasztás mintha hagyom kifogyni cca 1/4 tankig és onnan csurig.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. március 08. - 20:18
Akkor már értem reggel a dugóban miért ül 10-böl 9 autóban egyedül a sofõr!
Mivel van benne 10 liter, a maradék 40 liter 0.7-es fajsúlyával számolva 28 kiló. Nem az F1-ben vagyunk a városi 20-25km/h átlagsebességgel.
Gondolom 1-2decit lehet vele spórolni, ami rögtön elveszik, ha a kevés benzin miatt kell egy 3km-es kunkort csinálni, mert pont nincs benzinkút a közelben. Illetve nem kell állandóan az órát lesni, hogy tudok még két sarkot menni, vagy sem. Ami ad azért egyfajta nyugalmat
Írta 2010. március 08. - 20:01
Személyesen is ismerek olyat aki ezt mondja...hogy minek cipeljek 30-50 kiloval többet...és mindig 10 litert tankolelvileg azzal is lehet a fogyasztason sporolni hogy soha nem toltod tele, mindig csak felig, mert akkor nem cipel az auto 50kilo uzemanyagot, csak 25-ot. nemtom hogy ez hosszutavon a gyakorlatban mennyit jelent, de valami biztos van benne
amit meg tigger mond, hogy ha van egy benzinkartyad, de valamiert nincs nalad, viszont tankolni kell, akkor beletolsz egy ezresert csak hogy haza tudj menni vagy ilyesmi.
"just chillin killin"
Írta 2010. március 08. - 19:58
amit meg tigger mond, hogy ha van egy benzinkartyad, de valamiert nincs nalad, viszont tankolni kell, akkor beletolsz egy ezresert csak hogy haza tudj menni vagy ilyesmi.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 08. - 19:32
rosszindulatuak vagytok
biztos van shelles (molos jetes tökmndegy) céges kártyájuk csak hirtelen ott jött rájuk a tankolás, kesre meg nem akartak többet
"és mondta, hogy elég sok ilyen mûmájer van mostanában."
Ha kártyája van, miért nem tankol negyednél-harmadnál?
Én is mindig tele tankolom a roncsomat, ugyan annyit megyek akkor is, ha 2000 forintonként tankolok, mintha tele, csak sokkal kevesebbet kell kútra menni.
Nem mindegy, hogy egyszer 12K-ért, vagy 6szor 2K-ért tankol az ember? Soha sem tudtam ezt megérteni.
Írta 2010. március 08. - 18:59
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 08. - 18:58
Írta 2010. március 08. - 18:45
Akkor az még gazdag volt.
Láttam új 5-ös bömösbe 1000 (egyezer) Ft-ért tankolni.
Elõttem fizetett és kinéztem, hogy milyen kocsiba száll be szegény pára.
Utána közösen röhögtünk a kutassal 5 percig (én az emberen, õ meg az én elképedt fejemen:)) és mondta, hogy elég sok ilyen mûmájer van mostanában. Nevetségesek.
rosszindulatuak vagytok
biztos van shelles (molos jetes tökmndegy) céges kártyájuk csak hirtelen ott jött rájuk a tankolás, kesre meg nem akartak többet
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. március 08. - 18:42
tegnap épp láttam, amint egy subaru imprezába 2000 ft-ért tankolt a kazdája
Akkor az még gazdag volt.
Láttam új 5-ös bömösbe 1000 (egyezer) Ft-ért tankolni.
Elõttem fizetett és kinéztem, hogy milyen kocsiba száll be szegény pára.
Utána közösen röhögtünk a kutassal 5 percig (én az emberen, õ meg az én elképedt fejemen:)) és mondta, hogy elég sok ilyen mûmájer van mostanában. Nevetségesek.
Írta 2010. március 08. - 14:55
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. március 08. - 12:42
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. március 08. - 10:34
Írta 2010. március 08. - 09:48
Köszi!
Nekem villogni kezd az INSP és a ----, aztán ha felengedem a nullázó gombot akkor visszaáll az eredeti INSP 0 állás. Ezzel egyébként érdemes próbálkozni abban az esetben ha manuális részecskeszûrõ tisztítás után a kocsi folyamatosan villogtatja az izzításjelzõt és próbálja tisztítani a tiszta szûrõt?
passz. az enyém benzines.
próbáld meg az opelforum.hu-n.
Írta 2010. március 06. - 21:44
Írta 2010. március 06. - 21:29
mesfel honapja nem vezettem az automat
tok fura volt ulni benne
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. március 06. - 14:36
vagy mittomén
költõi kérdéseket ne tegyél fel.
Ez ugyanolyan, mint az enyém: Mi a f@szom köze van a VPOP-nak, hogy mit tankolok a roncsomba, amig az emissziós számokat teljesítem?
Beteg válasz: Az üzemanyagba épített adótartalom -többek között utak felújítására fenntartott keret- az Ön érdekeit is szolgálja. Így, ha nem legális úton forgalomba hozott üzemanyagot használ jármûvében, az államkasszát károsítja meg.
/kötetlen beszélgetés vpop alkalmazottal, némi szeszkó után/
Számomra ez elképesztõ.
Írta 2010. március 06. - 13:40
hol ill. ki nézi meg h 125 KW-tól több az autó és akkor már luxusadós elvileg.
világ marhája volt aki ezt teljesítmény alapon határozta meg... fél milláért is lehet már kapni adott esetben 170-180 lóerõs vasat ami elvileg luxusadó köteles
Írta 2010. március 06. - 09:20
Magoo, magyar vándort nyomtál a kartámaszon, hogy eltört? wtf?
jah de sikerült megcsinálnom. fúrtam bele menetet, és egy itthon méretre szabott 3as alulemez támogatásával olyan mint volt. az meg kívülrõl úgy sem látszik