Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Sokunk titkos vágya: http://prollyisnotpr...a8abf8080_b.php
(Nem nem 18-as karika)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

az igazi szopóka még az "összes papírom benn volt" kezdetû játék.

Ezen gondolkoztam én is. Hogy lehet ezeket a kocsiban hagyni? Trehányság, lazaság, nemtörõdömség?
Rocsipeti, most utálhatsz, de nem tudlak sajnálni, a papír pótlásos kálvária egyedül csak a te sarad.
A kocsifeltörõknek meg össze kéne préssel nyomni a kéz ízületeit, de nuku rokinyugdíj!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
az igazi szopóka még az "összes papírom benn volt" kezdetû játék.
Gondolom, jogsi, személyi, lakcím, adó,TAJ kártya,könyvtár belépõ... neadj Isten bank/hitel kártya/k/
Ha még a forgalmi is ott figyelt, az csak hab a sz@ron.
Jópár nap az életedbõl, éves szabadságkeretbõl, +õsz hajszálakkal...
eh.
"...de legalább olyan a húsuk, mint a bölényeké..."

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

nah. ma reggeli kis magyar történetem:

reggel megyek ki a gurulós táskámmal a szállodából, befordulok az utcába, ahol parkolok. az autó sehol...a helyén csak üvegcserép. calling police, 35 perc után ki is értek. újabb 20 perc után kiderült, hogy nem ellopták a kocsimat, hanem feltörték. és mivel a rendõrök este látták,h fel van törve, így beszállították a telephelyre. hogy mit vittek el belõle, még nem tom. az összes papírom bent volt, a tálca gofast, a szkvassütõm, a sálam, meg a kihangosító. ennyi. hétfõn visszakapom az autót, akkor vihetem javíttatni. a rendõrök szerint is valszeg norvég lékhalászok voltak. remélem az ütõerét legalább elvágta az ablak.

Egy ismerõsömet költöztettük a múlt héten. Az új lakásnál odajött a haverja is, aki mellette lakik. Mivel ismerõsöm félti az autóját, kérdezgette a haverját a közbiztonságról. A haverja mondta, hogy no para, nem rossz környék, nagy ritkán autófeltörés, esetleg kerékleszerelés, de tényleg csak ritkán, úgyhogy ne parázzon, ott biztonságban van a kocsija. Ugyanennek a srácnak azon az éjszakán ellopták a Tourag-jét...

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ehh, az nem túl jó. reméljük minél kevesebb cuccot bírtak kivenni!

Tam, nálam a dízel meg a gti üti egymást.. lehet, h papíron jobbak a dízel adatai, de nem biztos, h jobbat is lehet vele autózni. aki meg gti-t akar, azt ne érdekelje már a fogyasztás.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
jah, meg céges autó, szerencsére. ha sajátommal történik, akkor tökönbököm magam.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Azért lássuk be, hogy egy törött ablakú autó GoFast, sqash ütõ és miegymás nélkül még mindig sokkal jobb, mint egy ellpoptt autó :) Nézzed a jó oldalát. Persze könnyû nekem.

--Trifo

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nah. ma reggeli kis magyar történetem:

reggel megyek ki a gurulós táskámmal a szállodából, befordulok az utcába, ahol parkolok. az autó sehol...a helyén csak üvegcserép. calling police, 35 perc után ki is értek. újabb 20 perc után kiderült, hogy nem ellopták a kocsimat, hanem feltörték. és mivel a rendõrök este látták,h fel van törve, így beszállították a telephelyre. hogy mit vittek el belõle, még nem tom. az összes papírom bent volt, a tálca gofast, a szkvassütõm, a sálam, meg a kihangosító. ennyi. hétfõn visszakapom az autót, akkor vihetem javíttatni. a rendõrök szerint is valszeg norvég lékhalászok voltak. remélem az ütõerét legalább elvágta az ablak.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en nem ertek ezzel egyet. ibiza FR dizel-t kell venni, fogyasztasa egy dizele, de gyorsabb es olcsobb mint egy cupra. es tobb nyomatek van benne mint egy porsche cayman-ben.

meg amugyis. amikor kihoztak a 4es golf gti-t 115loerovel, azt mondtam en is hogy meghalt a gti mint olyan. de azota rajottek hogy csak a nev nem adja el az autot, es elkezdtek fejleszteni. a fejlesztessel jott hogy az uj gti gyors, kenyelmes es meg nem is annyira kornyezetszennyezo, mint 10 evvel ezelott egy ugyanekkora meretu es teljesitmenyu auto lett volna. baj ez? szerintem nem.

mindenki a kisebb autok fele tekintget, mert porschera ferrarira nincs penz, de az elvezet akkoris kell. es a mazda mx5 ota tudjuk hogy nem loero kell ahhoz hogy elmeny legyen a vezetes.

en nem vagyok mar 18eves hogy nagy szarnyakrol meg uvolto kipuffogorol almodjak. eleg egy scirocco R. kenyelmes, kulturalt, gyors, de nem omlik belole a co, es ertelmes fogyasztasi adatokat produkal.

a 30eves kozepvezetonek, akiben el meg a fiatal srac, ez kell. mert o a fizetokepes kereslet. nem a siro szaju ujsagiro
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://totalcar.hu/m...unk_punnyadunk/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
egy ideje huznak mar ezzel a 928 koncepcioval, nem bannam ha ki is jonne, mert az utobbi idoben csak csunya 911klon autokat csinaltak [cayenne, panamera] kozben meg voltak szebb autoik is mint a 911
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
oooo anyukam borogass.....meseszp az a Porse

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Porsche 918 Spyder Concept - végre megint egy igazán szép Porsche

"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Carlsson C25
Brutális lett
Feltöltött kép

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
miert nem mondtad neki hogy igazabol 72ezer, csak elfelejtetted visszatekerni, szal jojjenek vissza erte masnap

itt siman bevalljak az emberek a merfoldet

http://www.pistonhea...les/1549342.htm

ez az auto ilyen allapotban otthon mennyit futott? 45ezret? [termeszetesen 3szor ennyi penzert, bar ebben a jobkormanyfaktor is benne van]

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
nekem még meg bírták kérdezni a 6 éves partner 300K-nál -az összes javítási számla megtekikntése után- hogy "és mennyi van benne igazából?".....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Egyébként a 6 éves kocsit nyugodt szívvel vissza lehet állítani 100 alá. Már ha el is akarod adni.
Az én Mondeomban 700 van. :D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

akkor ha én eladom a fókát kénytelen leszek visszatekertetni? decemberben volt 6 éves. most 224ezer + apró van benne. ami nem sok, és tényleg rendben van. csak a magyarok vhogy megijednek a nagy számoktól. lehet azért mert a ladák 99999-nél átfordultak?

A héten ütöttem meg a 330kkilométert - ami valójában 230 ezer, mivel az elsõ tulajnál céges autóként finom volt a norma szerint elszámolni azt a +100 ezer kilométert...
"In idem flumen bis non descendimus"

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem volt abból gondom, hogy nem volt elég üzemanyag a tankban, és a szerpentinen nem mindig tudott üzemanyagot szívni. Pedig legalább 15 liter volt még a tankban. A kocsimmal azért olyan nagy kanyarsebességeket nem lehet elérni. De próbálkozom ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
akkor ha én eladom a fókát kénytelen leszek visszatekertetni? decemberben volt 6 éves. most 224ezer + apró van benne. ami nem sok, és tényleg rendben van. csak a magyarok vhogy megijednek a nagy számoktól. lehet azért mert a ladák 99999-nél átfordultak?