Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nem, híd budai hídfõ. Tehát közvetlenül a híd mellett.

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
2Avus: Nekem jó lenne a 18 h a Szabadság híd budai hídfõjénél. Ott hol? Szeged étterem? :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Kiváncsi vagyok arra az emelkedõre, ahol 22/32 kell. Kipróbáltam, és megszakadva tekerve is alig tudtam a gyalogostempót tartani...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
ha emelkedik akkor annyira már nem fogsz tudni tekerni mint a hülye, de elnyhe emelkedõn gyorsan és könnyeden megy így. Nyeregcsõ fel, teló lock-ol és irány fel! Lefele óvatosan ne feledd miket csináltál felfele, na azt most fordítva... :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Deep, raycoon:

Süti, 230 m magas, szóval nem egy HHH. Anno ott kezdtem hegyet mászni, és ott volt a legelsõ égésem is, ugyanis én kiállva-erõlködve indultam neki, és a Bartókról kiindulva a Mészöly utca végéig jutottam. Meg lehet nézni térképen... Ennyit a 2001-es kondimról :D.

Arra jó, hogy közel van, és valamicskét azért javítja az állóképességet ha az ember néha nekimegy. Egy idõ után persze kevés.

Deep:
1.) mind1, próbáld a Gellért szálló mellõl. Az elsõ szakasz kellemetlenül meredek, de egy U-kanyar után már könnyebb.
2.) olyan fokozatban, amivel nem szakadsz meg.
3.) még az is megtörténhet, h tekerek egy keveset. 6-kor Szabadság-híd budai hídfõjénél?

Szerk: ja és a közelség miatt innen a legszebb a kilátás, már kiváncsi is vagyok hogy néz ki felülrõl az áradó Duna.

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
2Avus:
Okés, simán betudom iktatni a héten az "edzéstervedet" így.

Két kérdésem azért lenne, illetve 3 :D:
1. Hol menjek fel? A körtéri Mc. melletti utcán? vagy mindegy?
2. A "ne kiállva, hanem kis áttétellel" az azt jelenti, hogy tekerem mint a hülye inkább és keveset haladok, de nem kell annyira sokat erõlködni? :D
3. Nem jössz Te is? :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Soha nem voltam a Gellérten. Merre szoktatok felmenni? HHH-hoz képest milyen?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Deep: mássz te is Gellértet! Sztem még nincs benned hegy, nem árt edzõdni. Egyszer ma, aztán szerdán, aztán szombaton már túrakörülmények között mászhatsz. Ja és ne kiállva tekerj felfelé, hanem kis áttétellel pörgess.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na azért! Nekem most lejött tök gyorsan...

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
2Rainman: bocsi, benéztem, most már jó :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
áá kár hogy nem voltam ott..... kibszottt teló:(:( ja aza fránya jótállás még mindíg nem került elõ:(

öö az a rendõrautó a felvezetés szerepét tölötte be?
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
hú gyerekek, ma suli közben megjártam a gellértberget:D Nagyon jó volt, fõleg lefele(bár valmi halál útvonalat választottam, teli volt lépcsóvel meg szar volt, na mindegy)

Elromlott az órám.... sebaj, kicseréltettem egy cateye myth 8-ra, bár ez vezetékes, de jó!

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Na itt vagyok! Jelentem vettem nyeregcsövet, meg sisakot...etc Jövõ héten szombaton és 15-én is ráérek és szeretnék is menni Veletek :) ismét. Remélem nem szól közbe semmi... :) Remélem 15-én már a Hardcore csapattal is továbbtudok menni, mert iszonyat érzés hegyrõl, dombról lefelé száguldozni :D Felfelé nem olyan nyerõ, de megéri...

2Rainman: Nem sikerült letölteni a képeket, hibát ír ki a csomagolt fájlban.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Így van, nem saját gyerekekrõl van szó, vagyis nem adok érte 40-45 rugót :).

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
raycoon: mittom én.. sosem locsolkodtam csak a családban õk meg nem szoktak ragaszkodni a hétfõhöz, de a memóriám elég szelektív ilyen téren... (névnapok, születésnapok) csak a dec. 24-et tartom számon meg a szülinapomat :) ezek a kedvenc ünnepeim

Zed: csak a 22-ei cm-re kell neki

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Az jutott az eszembe h az meg húsvét vasárnap és a locsolkodás miatt lehet h vkiknek nem jó uh. lehet h azt is szombaton azaz 15-én kéne tartani majd... kinek mi a véleménye?? Vidékike ugye feljönnek azon a hétvégén h tekerjünk egy kicsit együtt és személyesen is ismerkedjünk aztán meg ligh - hard core szétvállás...

Max a vasárnapi ebéd zavarhatna be, mert locsolkodás hétfõn van.. Vagy öregszem? :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Hey emberek, fõleg kisebb gyerekek szülei:

A múltkor kétszemélyes gyrerkszállító utánfutót kerestem, de ilyenje nincs sehol senkinek. Arról nem tettem le, hogy a CM-en megbicikliztetek két másfél évest, ezért most gyerekülést keresek. Akinek akad egy (vagy kettõ) a spájzban, és kölcsönadja 22-én, örök hálámra számíthat :).

Van kétszemélyes gyerkõcutánfutó. Altrix. A bolti ára 40-45 között mozog.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Az jutott az eszembe h az meg húsvét vasárnap és a locsolkodás miatt lehet h vkiknek nem jó uh. lehet h azt is szombaton azaz 15-én kéne tartani majd... kinek mi a véleménye?? Vidékike ugye feljönnek azon a hétvégén h tekerjünk egy kicsit együtt és személyesen is ismerkedjünk aztán meg ligh - hard core szétvállás...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Sztem ha levonul a víz, márpedig nem valószínû akkor azt az esztergomi dolgot megcsinálhatnánk!

A nagy találkozóra 16.-ára meg azt gondoltam h korán kéne találkozni h a sok dumcsival ne menjen el túl sok és ki lehetne menni a lupa tóhoz (bkalász) azt mindenki bírja és ott kaja, beszélgetés, fotózkodás. És onnan meg a light csapat a parton vissza ahogy jöttünk, a hard core csapat meg akár mehet mászni csobánkát vagy mást...

Szerintem ez egy tök jó terv!
Avus: nekünk volt egy, de sajnos már elajándékoztuk. Mostanában meg csak magányosan bringázok, úgyhogy nem is kerestünk ilyesmit.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Hey emberek, fõleg kisebb gyerekek szülei:

A múltkor kétszemélyes gyrerkszállító utánfutót kerestem, de ilyenje nincs sehol senkinek. Arról nem tettem le, hogy a CM-en megbicikliztetek két másfél évest, ezért most gyerekülést keresek. Akinek akad egy (vagy kettõ) a spájzban, és kölcsönadja 22-én, örök hálámra számíthat :).