Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

biztos drukkoltam azért lett meg az a papír:D!!! örülök neki, hogy nem ment ezzel fuccsba imagine-os pályafutásod:D És a szezon még abszolút nem indult be! legalábbis nálunk nem... vagy az emberek szegények és nem tudnak biciklit venni?? érdekes kérdés... fõként így választások elõtt....

Én az azért a gyõri boltról ahova járok tudnék mesélni.........:wtf:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Na itt vagyok! Jelentem vettem nyeregcsövet, meg sisakot...etc Jövõ héten szombaton és 15-én is ráérek és szeretnék is menni Veletek :) ismét. Remélem nem szól közbe semmi... :) Remélem 15-én már a Hardcore csapattal is továbbtudok menni, mert iszonyat érzés hegyrõl, dombról lefelé száguldozni :D Felfelé nem olyan nyerõ, de megéri...

2Rainman: Nem sikerült letölteni a képeket, hibát ír ki a csomagolt fájlban.

Úgy komolyabban én is csak most láttam elõször komolyabb hegyet de szerintem nem valottam kudarcot amúgy meg király 50-nel szabni lefelé.

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
biztos drukkoltam azért lett meg az a papír:D!!! örülök neki, hogy nem ment ezzel fuccsba imagine-os pályafutásod:D És a szezon még abszolút nem indult be! legalábbis nálunk nem... vagy az emberek szegények és nem tudnak biciklit venni?? érdekes kérdés... fõként így választások elõtt....

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Akkor Te jobb eroben vagy, mint en. :) Ott lefele lehet jokat jonni. Egyreszt ahonnan ugralnak az ejtoernyosok, ott van egy single track, na azon le es amikor elfogy az ut, akkor jobbost nyomsz. Az visszavisz a muutra, azon atcsapatsz es a masik oldalan jossz le, erdoben. Annak az aljan ismet a masik oldalara es ott csapatsz tovabb. De ha gondolod majd felviszlek valamikor, de elobb formaba hozom magam.

A Fenyõgyöngye a kanyarnál van, ameddig a busz is jár? Anno amikor elõször mentem fel, vissza kellett fordulnom, mert nemsokkal a kanyar után egy böszme nagy kutyát láttam magam elõtt kb 100 méterre. Gazdit nem láttam körülötte, és nem vágytam kutyatámadásra. Én egy helyen szoktam megállni, a tetõtõl 30 méterre lévõ kútnál. Valaki felvihetne oda, mert a HHH-t se nagyon ismerem, és kiváncsi vagyok a levezetõ útvonalakra. De csak a nem-DH jellegûekre :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
méghogy szezon van??:D 6 ra már mehetek is érte és vezethetem is le a nyegyednapos hiányát egy enyhe tekeréssel:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
hát én kiállva tekertem... na mindegy, mire felértem lihegtem igencsak, de toltam is ezerrel. lefele, valami otromba szar utat találtam, teli lépcsõvel, bizonyára rosszul választottam, a márik oldalra jobb lett volna lemenni, de szóljon mentségemre, hogy nem ismerem én sem a hegyet!

Majd legközelebb jobban fog menni!!!
ÍRtam már hogy beszart a km/h órám??? ha nem akkor mindenkinek elmondom, hogy igen, beszart.... nem jelenítette meg rendesen a számokat! így cserébe kaptam egy cateye myth 8-ast ami alapvetõen nem rossz, de vezetékes!

És a pedálomat is beküldtem, hog gariba cseréljék, vagy valahogy sefteljük be, mert már nagyon idegesített, hogy folyton kiakadt az a retek rugó!
Szóval most valami gagyi és otromba mûanyag pedál van rajta... fujjj.... undorító....:D:D:D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
A Fenyõgyöngye a kanyarnál van, ameddig a busz is jár? Anno amikor elõször mentem fel, vissza kellett fordulnom, mert nemsokkal a kanyar után egy böszme nagy kutyát láttam magam elõtt kb 100 méterre. Gazdit nem láttam körülötte, és nem vágytam kutyatámadásra. Én egy helyen szoktam megállni, a tetõtõl 30 méterre lévõ kútnál. Valaki felvihetne oda, mert a HHH-t se nagyon ismerem, és kiváncsi vagyok a levezetõ útvonalakra. De csak a nem-DH jellegûekre :)

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Na kíváncsi leszek ezek után erre a ma délutáni kis mókára :) Max. kiköpöm a tüdõmet, de lefelé akkor is jó lesz :D Persze hallgatok Rainmanre is, de csak kicsit ;)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Tin, ha lihegsz lassíts! A gellért elég meredek, ezért is keress kicsit lankásabb hegyet, hosszú emelkedõvel. Két egymás utáni napon ne próbálkozz erõfejlesztéssel, mert nem tud a szervezeted regenerálódni és csak egyre fáradtabb leszel és nem erõsebb. Sok esetben, ha úgy érzed, hogy nem tudsz felmenni, az nem a kondidon múlik, csak egy mentális gát. Lehet, hogy a megfelelõ technikával sokkal kisebb erõbefektetéssel simán feljutnál a csúcsra, de egyelõre felesleges meredek helyeket megtámadnod.

Azért próbálkoztam azzal, mert mindenki azt mondta, hogy kicsi. Közben meg rá kellett jönnöm, hogy nem is olyan kicsi.
Tudsz egy olyan helyet mondani, ami hosszan emelkedik, de nem túl meredeken? (nem tudom mennyire bénaság, de én eleinte még a Lágymányosira is lihegve jutottam fel. Most már azért megy lihegés nélkül is, de ez a legközelebbi "emelkedõ" a környékünkön)
Térképen próbáltam nézegetni keresgélni ilyen helyeket, de nem nagyon derül ki a szintkülönbség azokból, amiket találtam.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Tin, ha lihegsz lassíts! A gellért elég meredek, ezért is keress kicsit lankásabb hegyet, hosszú emelkedõvel. Két egymás utáni napon ne próbálkozz erõfejlesztéssel, mert nem tud a szervezeted regenerálódni és csak egyre fáradtabb leszel és nem erõsebb. Sok esetben, ha úgy érzed, hogy nem tudsz felmenni, az nem a kondidon múlik, csak egy mentális gát. Lehet, hogy a megfelelõ technikával sokkal kisebb erõbefektetéssel simán feljutnál a csúcsra, de egyelõre felesleges meredek helyeket megtámadnod.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

A gellért hegy nagyon kicsi. Mi régen 4 perc körülieket mentünk a gellért szállótól a gellért szoborig útival. Ott szerintem csak intervallozni érdemes (több sprint felfelé). Ha erõt akarsz fejleszteni, olyan emelkedõt keress, ami legalább 20 perc hosszú. Tekerj kb 60-as pedálcsapásszámmal, végig ülve, erõbõl, de ne szakadj meg, ha elkezdesz lihegni, akkor messze túl gyors vagy.

Az a legnagyobb baj, hogy én majdnem akkora vagyok, mint a Gellért hegy. (emberben ez nem kicsi), úgyhogy én már az elején lihegek. A többi megvolt, kiállva nem is nagyon tudok tekerni.
Remélem a próbálkozásoktól a méreteim csökkennek, és minél többet próbálkozok, annál könnyebben fog menni a dolog. :)

Al: Az jó kondi, ahhoz képest, amirõl beszélünk. Bár én meg a HHH-t nem ismerem.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
juppi juppi megvan a jótállás hát perce hogy a padlás legeldugottabb szegletében egy eldugott dobozban volt:D de megvan a kérdés már csak az hogy legyalogoljam(toljam) a bigbikeig azt a 6 kmert vagy uccu neki nyeregbe? a végén még azt is a fejemhez vágják hogy azért ment tönkre mert nem óvatoskodtam vele

na de megyek is pápá
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na most en nemtom, hogy amirol ti beszeltek az milyen. Szoval az en kondim olyan, hogy kolosyrol fenyogyongyeig felmegyek, de a vegen mar kistanyer, aztan iszok vizet, frisset teszek a kulacsba es onnan kistanyeron megyek fel a tetore. Az idore mar nem emlekszem, de szerintem a masodik szakasz (fenyogyongye - teto) az 20 perc alatt szokott lenni picivel.
Ez milyen kondi ahhoz kepest amirol Ti beszeltek? :) Azt tudom, hogy fejlesztendo, de tavaly tavasz ota van ismet bringam (elotte 10 evig nem volt) es csak nyar vegen kezdtem el hegyeket maszni.

Enyim Paripa

Let the people speak

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A gellért hegy nagyon kicsi. Mi régen 4 perc körülieket mentünk a gellért szállótól a gellért szoborig útival. Ott szerintem csak intervallozni érdemes (több sprint felfelé). Ha erõt akarsz fejleszteni, olyan emelkedõt keress, ami legalább 20 perc hosszú. Tekerj kb 60-as pedálcsapásszámmal, végig ülve, erõbõl, de ne szakadj meg, ha elkezdesz lihegni, akkor messze túl gyors vagy.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Akkor tessék újrakezdeni :). Amúgy Orlay, ez végleges, a Mészöly és az Orlay között volt a kolim. A Mészöly onnan jött, hogy ott van a Zöld Pont.

Egy sörözõ is volt a sarkon, most is valami vendéglátó egység van a sarkon. Egyszer ott ünnepeltük a záróvizsgánkat. :)
Idén feltétlenül újra kezdem, mert szeretnék veletek menni túrázni, de elõbb valami szintre el kell jutnom. Mármint erõnlétileg, de tengerszint feletti szint is jó lenne. :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Akkor tessék újrakezdeni :). Amúgy Orlay, ez végleges, a Mészöly és az Orlay között volt a kolim. A Mészöly onnan jött, hogy ott van a Zöld Pont.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Hehe, nekem hasonló a kondim, mint neked az Orlay-n (ez már a végleges? :))volt. Én a Szüret utcából próbálkoztam. (A KEK mellett van, a Villányi útnál) Elsõre a Ménesiig jutottam, másodszorra a Somlói útig. De tavaly abbahagytam a próbálkozást, mert már hideg volt, és kegyetlenül nem szellõzött a fölsõm, nagyon rossz érzés volt, szinte megfulladtam benne. Ami még kellemetlen élmény volt, hogy megálltam, és nem bírtam visszaszállni a bringára, mert olyan meredek volt az út.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Jaja, a Gellért után a János-hegyre jártam.

Az elõbb elírtam, Mészöly u helyett Orlay, a Mészüly zsákutca... :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem a HHH van kozel (tul kozel, be sem tudok melegiteni elotte ha egybol oda megyek). Legjobb edzeni. Raycoon-t meg anno felcsabitottam (na nem ugy :) ). Szerintem maszni kell folyamatosan. Egyre nagyobb attetelbol, aztan ha mar elertunk egy optimalis szintet akkor tobbszor megmaszni egymas utan.

Deep, raycoon:

Süti, 230 m magas, szóval nem egy HHH. Anno ott kezdtem hegyet mászni, és ott volt a legelsõ égésem is, ugyanis én kiállva-erõlködve indultam neki, és a Bartókról kiindulva a Mészöly utca végéig jutottam. Meg lehet nézni térképen... Ennyit a 2001-es kondimról :D.

Arra jó, hogy közel van, és valamicskét azért javítja az állóképességet ha az ember néha nekimegy. Egy idõ után persze kevés.

Deep:
1.) mind1, próbáld a Gellért szálló mellõl. Az elsõ szakasz kellemetlenül meredek, de egy U-kanyar után már könnyebb.
2.) olyan fokozatban, amivel nem szakadsz meg.
3.) még az is megtörténhet, h tekerek egy keveset. 6-kor Szabadság-híd budai hídfõjénél?

Szerk: ja és a közelség miatt innen a legszebb a kilátás, már kiváncsi is vagyok hogy néz ki felülrõl az áradó Duna.

Enyim Paripa

Let the people speak

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Oks, akkor híd budai hídfõ :) Remélem nem fog esni :)