Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Sose bánd! Én még szarabb helyzetben vagyok a távolság (Veszprém), a krónikus szabadidõhiány és az épp gyarapodófélben lévõ család miatt... Eddig még egy túrán sem sikerült részt vennem! Talán majd a NAGY Kelly's talin... Addig is virtuálisan a csapattal tartok...

A stopperral való alvás nálam is a gyarapodófélben lévõ családot jelenti.. :) Két ájszaka 4 körül feküdtem, mert elõtte a fájások idõtartamát mértem.. Ezt a részét nem bánom.. :)

Mi sem mentünk nagyon sokat hegyen távban, inkább magasságra volt sok.

Nna, volt mit izgulni a hegyek miatt? ;)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sztem ha levonul a víz, márpedig nem valószínû akkor azt az esztergomi dolgot megcsinálhatnánk!

A nagy találkozóra 16.-ára meg azt gondoltam h korán kéne találkozni h a sok dumcsival ne menjen el túl sok és ki lehetne menni a lupa tóhoz (bkalász) azt mindenki bírja és ott kaja, beszélgetés, fotózkodás. És onnan meg a light csapat a parton vissza ahogy jöttünk, a hard core csapat meg akár mehet mászni csobánkát vagy mást...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Szombat, szombat, szombat. Akkor kezdjük törni fejeinket az útvonalon. A jövõ szombati lehet mászós?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
mához 2 hétre lesz csak azt nem beszéltük meg h hova megyünk mert kellene h lájtos legyen a gyengébbek kedvéért vagy úgy mint ma h egy darabig együtt aztán hard core!!

most szombaton megyünk akkor a választások miatt?? Kinek jó a szombat rajtam kívül? aki gondolja vasárnap is mehetünk akár késõbbi indulásal is...

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Remélem legalábbis hogy lesz "nagy" Kelly's túra, mostanában keveset emlegetjük.

Egyébként Palik Laci után szabadon: Hová tûnt Tailor?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Sose bánd! Én még szarabb helyzetben vagyok a távolság (Veszprém), a krónikus szabadidõhiány és az épp gyarapodófélben lévõ család miatt... Eddig még egy túrán sem sikerült részt vennem! Talán majd a NAGY Kelly's talin... Addig is virtuálisan a csapattal tartok...

Háát, a lelkes írásokat és a képeket nézve megint kimaradtam valami nagyon jóból és a végén már senki nem fog megismerni, és én se sok embert.. De azért próbálok nem irigykedni.. :) Nagyon..
Mindenesetre mostanában stopperrel alszok, szóval aludtam volna a bringán is.. :)

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

A gps-em szerint 700m-t másztunk összesen.

Az 7 és 1/4 parlament.
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A gps-em szerint 700m-t másztunk összesen.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Mi sem mentünk nagyon sokat hegyen távban, inkább magasságra volt sok. :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

grat nektek, remélem a következõn ott tudok lenni! meglátjuk!! bár az idõjárás ma csúnya tréfát ûzött velem, azért nem törtem meg, és talán a jövõhét végét veletek tudom tölteni:D

Azért nem csüggdek mentem ma egy 40es kört itt a környéken, az sem volt rossz! az elsõ 16 km-ert azt 30-as átlaggal nyomtam! aztán bementem egyik haveromhoz aztán hazafelé már csak kullogtam! de jó volt, kellemesen elfáradtam...:D

Én ma egy 75-öst mentem de abból csak 12 km volt hegymenet de igaz az többnyire földúton. A többi rész sajnos most csak betonút és az is sík.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
http://mtb-riders.uw.hu/link/domor.zip
most töltöm, kb 21:45kor már fent lesz...

VV: kérlek a lányok topikban a :tunder: -be szúrj be egy h betût h jó legyen a szmájli az egyik esti bejegyzésemben!! Köszi szépen!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Háát, a lelkes írásokat és a képeket nézve megint kimaradtam valami nagyon jóból és a végén már senki nem fog megismerni, és én se sok embert.. De azért próbálok nem irigykedni.. :) Nagyon..
Mindenesetre mostanában stopperrel alszok, szóval aludtam volna a bringán is.. :)

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

A dátumokat a gombokon mondjuk egy kicsit elszúrtad :D

:D
na, szép, mik vannak
most már elég volt ebbõl

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

feltettem mindent a honlapomra, jót, rosszat, homályosat (néha eltévedt az autofókusz), a cím:
www.nyikos.atw.hu
pontos linket nem tudok betenni, mert az atw kissé furán kezeli a dolgokat
háromba vágtam a 160MB-ot, nem méretezgettem át semmit.
belép-->bringa-->túraképek
jó letöltögetést

A dátumokat a gombokon mondjuk egy kicsit elszúrtad :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát ez nagyon klassz volt. majd a képeket nézd meg, volt minden, dagonya, murva, beton, fel, le... És nagyon jó volt a juhtúrós sztrapacska :)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás

md: bocs h nem reagáltam msn-en, csak épp nem voltam gépnél :).

Nem baj, igazából csak egy picit érdeklõdtem volna a túra felõl... de látom mindenkinek nagyon tetszett... egy kicsit nagyon bánom, hogy nem mentem veletek!!!!

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
feltettem mindent a honlapomra, jót, rosszat, homályosat (néha eltévedt az autofókusz), a cím:
www.nyikos.atw.hu
pontos linket nem tudok betenni, mert az atw kissé furán kezeli a dolgokat
háromba vágtam a 160MB-ot, nem méretezgettem át semmit.
belép-->bringa-->túraképek
jó letöltögetést
most már elég volt ebbõl

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nagyon jó volt és Köszönöm Natinak, avusnak és mindenkinek aki vissza-vissza kött megnézni mi a helyzet hátul velünk. És mindenkinek h bevárt, és h ilyen jó túrát csináltunk.

Hamarosan jönnek a képeim...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

más kérdés hogy ti nem az aszfalton mentetek vissza.(ha jól látom a fényképekrõl)
merre jöttetek le?

Ja, az tényleg dzsuvás szokott lenni. Mi csak felmentünk dobkõre és le, Pszentkereszten újra csatlakoztunk a néphez. Onnan kaja után a szántói nyeregbe másztunk és a hosszúhegyi úton mentünk végig, majd a csobánkai nyereg után is terepen mentünk tovább, el az egri vár fölött, és ki Pilisborosjenõre. Onnan már aszfalton tekertünk csillaghegyre.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nézzetek szét a bringaboltokban, baromi jó téglaszetteket kapni :D

md: bocs h nem reagáltam msn-en, csak épp nem voltam gépnél :).