Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Egyetértek, jó kis túra volt! Mi Steve-vel felmentünk dobkõre a kakashegyirõl (kéken fel, sárgán le), az eleje csontszáraz volt, utánna is csak foltokban volt sár. Te vittél magaddal sarat, hogy többet találtál?

én a kék plusz-al próbálkoztam. jó kemény emelkedõ után kerítés és létra segítségével (ilyet még sehol nem láttam! túristaút létrával vezet a kerítésen át!)átmásztam a bicajjal, majd elindultam "toronyiránt". sajnos az erdei út inkább patakmeder volt, mint út, s kb. 400 m után kezdtem süllyedezni. nem láttam értelmét abban a dzsuvában tovább menni ezért visszafordultam

más kérdés hogy ti nem az aszfalton mentetek vissza.(ha jól látom a fényképekrõl)

aztán pomáznál látványosan lapos lett a kerekem.

gyors belsõcsere után hajrá haza.
elfáradtam a végén, de szerencsére nem az ülés miatt (ennek külön örültem)

merre jöttetek le?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szerintem lehetett nála több kiló sár, de ezen nem csodálkozom azok után, hogy Avus elõvett a hátizsákjából egy jól megtermett téglát és azzal kezdte el gyepálni a nagytányért! Állítása szerint különbözõ méretû téglák lapultak még a zsákjában, különféle esetekre szereléshez. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
mindenkinek gratula, nagyon jól nyomtátok! király volt nagyon

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

én még bepróbálkoztam egy dobogókõvel, de minden tiszta sár volt így én is mentem a csapat után.

Egyetértek, jó kis túra volt! Mi Steve-vel felmentünk dobkõre a kakashegyirõl (kéken fel, sárgán le), az eleje csontszáraz volt, utánna is csak foltokban volt sár. Te vittél magaddal sarat, hogy többet találtál?

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
grat nektek, remélem a következõn ott tudok lenni! meglátjuk!! bár az idõjárás ma csúnya tréfát ûzött velem, azért nem törtem meg, és talán a jövõhét végét veletek tudom tölteni:D

Azért nem csüggdek mentem ma egy 40es kört itt a környéken, az sem volt rossz! az elsõ 16 km-ert azt 30-as átlaggal nyomtam! aztán bementem egyik haveromhoz aztán hazafelé már csak kullogtam! de jó volt, kellemesen elfáradtam...:D

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Emesérõl úgy írj, hogy már õ is olvassa. Amúgy tényleg jól nyomta, biztos a két adag energiaital miatt :D.

Közben elkészültem bringám, és minden rajtalévõ kacat takarításával, lánc is ment Brigéciolba fürdõzni, és feldobtam rá egy másikat. Ezentúl 1-2 túránként rotálom a láncokat, így a takarításkor se kell annyi dzsuvával szenvedni.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Nagyon szuper volt a mai túra. Szuper volt, hogy ennyien összejöttünk, de még jobb volt az, hogy 16-an ki is tartottunk együtt a végéig! Örülök, hogy megismerkedtünk, igy bõvült fórumunkon a baráti tábor.

Fotó nem lett sok, de ami lett, az hamarosan felkerül a netre.

Mi is nagyon köszönjük a közös tekerést szuper volt ,remélem hamarosan megtudjuk ismételni jövõ hétvége??:D
Itthon gondolkodtam,hogy Emese lehet nem is lány annyira jól nyomta :D :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na fotók felkerültek a helyükre: http://www.kep.tar.h...muri/50254919#2

Mondjuk nem született túl sok és túl jó sem.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
jó volt.....mondtam a jó 2 - 3 hónap kihagyás után, én leszek a visszahuzó ember :)
meg amúgyis az összes ellenszelet hozzám küldtétek :)
nyilvánvaló tecnikai okok miatt nekem csak 50 km lett.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nagyon szuper volt a mai túra. Szuper volt, hogy ennyien összejöttünk, de még jobb volt az, hogy 16-an ki is tartottunk együtt a végéig! Örülök, hogy megismerkedtünk, igy bõvült fórumunkon a baráti tábor.

Fotó nem lett sok, de ami lett, az hamarosan felkerül a netre.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Woaa, király volt. Öt csepp esõ is riogatott az elején, aztán semmi, és napsütésre értünk be. Itt Budán az Ürömi úton azt hiszem saját sebességrekordot döntöttem, órám nincs ugyan, de 70 körülire saccolom. Az új LX nagytányérjának nekicsapódott valami böszme kõ, került bele egy nyolcas, de egy másik böszme kõvel nagyjából kikalapáltam :D. Szerencsére a fogak nem sérültek.

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
na hazaértem...összefoglalva a lényeget:

kb. lehettünk 30-an. Merida, Kona, Kelly's minden.

a királykúti nyeregrõl Pilisszentkereszt felé vettük az irányt.

én még bepróbálkoztam egy dobogókõvel, de minden tiszta sár volt így én is mentem a csapat után.
Pilisszentkeresztnél 62,5 volt a maxom. az nagy volt, feledtette a sok emelkedõ kínjait.
1 defekt is bejátszott.

a vége 96 km lett.

remélem a többieknek is jó volt!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
nos ugyebár én technikai problémák miatt nem tudok menni:(
vízmentes utakat nektek
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás
kutyaséta, aztán indulok
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
zsmtb: vigyorogva gyere pestre is mert it is süti van!!

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
pálinkás jóreggelt! süt a nap Dunakeszin. vigyorogva megyek a bicómért! :) remélem ilyen napunk lesz

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Obuda is tiszta, esonek semmi jele. :)

Hát, én Újpest szélén lakom, itt zuhog az esõ, és éjszaka van. :D De én már megszoktam, hogy nagyok a regionális eltérések, s ezek még kerületenként is nagyon eltérõek tudnak lenni!

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Tigger, terepgumi szükségtelen, a múlt héten és most is próbáltuk, akár országútival is abszolválható lenne, mivel tiszta és csontszáraz, de... a probléma az, hogy a patakpart melletti uccsó szekció ugye egy singletrack a kerítés mellett, a végén kis oldaldõléssel és gyökerekkel. Na ez az utolsó gyökeres szakasz eltûnt. Lehet a patakban úszni, vagy egy tépett kerítésû telken és egy régi temetõn át mászva kerülni.

kösz infó. még jó hogy én vagyok a helyi, és én nem tudtam :)
de tényleg átvitrinkedtem, derékfájóskodtam az utóbbi 1,5 -2 hónapot.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Lens ha többé kevésbé traktorgumival jönnek a kollégák akkor tán már végig tekerhetõ a patakpart a bézbollpályáig...

Tigger, terepgumi szükségtelen, a múlt héten és most is próbáltuk, akár országútival is abszolválható lenne, mivel tiszta és csontszáraz, de... a probléma az, hogy a patakpart melletti uccsó szekció ugye egy singletrack a kerítés mellett, a végén kis oldaldõléssel és gyökerekkel. Na ez az utolsó gyökeres szakasz eltûnt. Lehet a patakban úszni, vagy egy tépett kerítésû telken és egy régi temetõn át mászva kerülni.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Pont ezt írtam zsmtb-nek priviben h sms-ezzen ha nem jön az esp miatt mert lehet h nálunk nem esik de keszin náluk igen... széltõl függ, de lehet h nálunk nem is fog esni