Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's Klub

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3152 hozzászólás a témában

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
Szerintem jó ötlet ez a nagy kellys találka! nekem nincs ellene kifogásom! ez lehetne inkább egy kicsebb critical.... vagyis lassabb tampójú, dumálgatós, eszegetõs!

Másrészt én szlovákiát támogatom! nagyon szeretem, harmadrészt mégiscsak a kellys hazája:D bizonyára örülnének, ha egy ilyen nagy csapat kellyst látnának feléjük! nem?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sztetek jó taktika h a versenyeken az 2005ös utolsókat megpróbálom megfûzni h fizessék be a nevezésimet és idén tuti nem õk lesznek az utolsók?? :D

Ha nem akarjátok én nem erõltetem a agy találkozót, felõlem megetünk szokásos közepesen nehéz tórát vagy ha lemegy az ár akkor szlovákia...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
kösz,! csak az a baj, hogy nincsenek hegyek a közelemben... így nem tudok edzeni sem... szar... pedig komolyan venném! akár még versenyeznék is, persze ahhoz még mind fizikailag, mind technikailag kell fejtõdnöm

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Egyet biztosan tudok adni, a másikat meg holnap elõkerítem és ha használható, akkor azt is. Utánfutót kölcsönözni elvileg lehet a Bringantinál www.bringanti.hu 5000Ft/nap áron, ha van neki. A gyakorlatban nem nagyon szokott lenni, de egy telefont megér.

Valaki (asszem Kboy) mondta h nem nagyon lehet, csak rendelésre gyárt, vagyis készleten nem szokott lenni. De a gyerekülés(eke)t nagyon megköszönöm.

md: jó pontnak számít :).

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 hozzászólás
igazat adok a többieknek!!! kmax figyelj oda plíííííííííííííííz!:D

Én úgy mentem fel a gellértre, hgoy nem álltam meg sehol!!! ez jónak számít????

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Hey emberek, fõleg kisebb gyerekek szülei:

A múltkor kétszemélyes gyrerkszállító utánfutót kerestem, de ilyenje nincs sehol senkinek. Arról nem tettem le, hogy a CM-en megbicikliztetek két másfél évest, ezért most gyerekülést keresek. Akinek akad egy (vagy kettõ) a spájzban, és kölcsönadja 22-én, örök hálámra számíthat :).

Egyet biztosan tudok adni, a másikat meg holnap elõkerítem és ha használható, akkor azt is. Utánfutót kölcsönözni elvileg lehet a Bringantinál www.bringanti.hu 5000Ft/nap áron, ha van neki. A gyakorlatban nem nagyon szokott lenni, de egy telefont megér.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Nameg a sajátunk miatt is :)

Szerdán ki jön a HHH-ra? Alternatíve mehetünk a János-hegyre is. Du 5 körül indulhatnánk.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Remélem érzed kmax h nem b@sztatni akarunk hanem jótanácsokat adunk a te a mi és a kellyzed éppsége miatt!!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
És mindezt az érintettnek erõsen javallott betartani.:chin:

Részemrõl a 16-át támogatom, mert eredetileg errõl volt szó, és 15-re már más programot szerveztünk.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
És kicsit ha figyelnél magadra és a többiekre is az is jó lenne mert párszor már majdnem belém jöttél ill. legutóbb 30cal mentünk és befékeztél kereszbe elém és csak a jól belõtt fékeimnek és a lélekjelenlétemnek köszönhetõ h nem szálltam beléd.
Pénteken sem tudtam bemenni melléd így lemaradtam hármotoktól inkább, mert úgy kacsáztál meg fékeztél, gyorsítottál össze vissza...

Ha egyedül vagy vagy 100 m-re elöttünk akkor azt csinálsz felõlem amit akarsz de ha együtt megyünk egy bojban akkor jó lenne ha figyelnél a többiekre is!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
kmax

Örülök, hogy megtaláltad a papírt, és remélem gariból elintézték a dolgot. De ezentúl nem ártana, ha jobban odafigyelnél a bringádra, értem ez alatt a következõket:

1. Az elsõ fékedet majdnem koccig be tudtam húzni anélkül, hogy fogott volna. Ezzel a fékkel jöttél mögöttem/mellettem, amikor 60-70 körül gurultunk le Pap-rétrõl... Kiugrik valami eléd, vagy az elõtte haladó esik, te tutira belerohansz, vagy kikerülöd és szembõl kap telibe egy autó.

2. Kenni sem az évenkénti nagygenerálkor kell, hanem évente sokszor, szükség szerint. Nyikorgó lánccal jössz túrázni, emelkedõn keresztbe állítod, vagyis nagyjából minden rosszat elkövetsz, amit lánccal lehet. Állíttasd be a váltókat rendesen, otthon folyamatosan tisztítsd és kend a láncodat és a fogaskerekeket, ne nekünk kelljen ezzel foglalkozni túra közben. A váltókat pedig úgy használd, hogy a lánc mindig nagyjából egyenes legyen.

3. Azzal, hogy nem hordasz sisakot, igazából csak magadnak ártasz, de azért nem lenne rossz rászoktatni magadat, ugyanis járnak ide páran, akik nem járnának ha nem hordtak volna sisakot...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Hát igen, nehéz ez, de sikerülni fog találni.

.

A rendszeresség megvan, mióta a legkisebb lány is ovis, azóta szerencsére van idõm menni, ha nem is minden nap, de egy héten négyszer legalább.
Az anyagcserém alapból nem jó, pajzsmirigy gondjaim vannak, de már úgy tûnik lassan sikerül beállítani a hormonszintet. Tavaly sikerült 6 kilót leadni (ez mondjuk az összsúlyomhoz képest nem valami sok, de nem is akarok túl gyorsan fogyni), ez most télen részben visszajött.
Ezt az erõlködés dolgot éreztem már, azt hittem csak az erõnlétemmel van a baj, de lehet, hogy ez volt? Egyik nap nagyon kihajtottam magam (nagyon erõs szembeszél volt hazafelé), és másnap sokkal rosszabbul ment, szinte kellemetlen volt tekerni.
Köszi a segítséget. A 30-40 perc honnan értendõ Sztendréig? Már voltam ott, de télen, és lassan mentünk, mert különben lefagyott volna a lábunk (legalábbis az enyém, a nem megfelelõ cipõválasztás miatt)

Rainman: nekem a szombat nem jó, régóta halasztgatott születés és névnapokat kell bepótolnunk aznak. :(

Deep

Deep

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Na megvolt a kis kiruccanás :) Kemény volt valóban a Gellért hegy eleje fõleg, meg is álltam egyszer (kétszer, de csak picit :) ) de nem adtam fel meg biztatott, segített Avus, másképpen szerintem nem is bírtam volna. Azután lejöttünk majd fel a Naphegyre, majd le és fel a várba, majd le át a síneken, árvíznézés...minden :) Jóóóóó volt, megyek szerdán is csak ne essen az esõ...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

MIKOR LEGYEN A NAGY TALÁLKOZÓ 15.-ÉN VAGY 16.-ÁN?? TÁRGYALJUK MÁR KI H MIKOR ÉS HOVA MENJÜNK H KÜLDHESSEM A LEVELEKET AZOKNAK AKIK NEM FÓRUMOZNAK ILL. MINDEN ÉRINTETTNEK AKINEK TOM A CÍMÉT!

...ha tényleg azt akarjuk h sok kelly's jöjjön össze akkor már kéne vmi h mindenki tervezhessen. (sok a családos, leendõ apuka, meg az érettségi elõtt álló diák :) )

Meg a fiatalabbak pl. én...

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
MIKOR LEGYEN A NAGY TALÁLKOZÓ 15.-ÉN VAGY 16.-ÁN?? TÁRGYALJUK MÁR KI H MIKOR ÉS HOVA MENJÜNK H KÜLDHESSEM A LEVELEKET AZOKNAK AKIK NEM FÓRUMOZNAK ILL. MINDEN ÉRINTETTNEK AKINEK TOM A CÍMÉT!

...ha tényleg azt akarjuk h sok kelly's jöjjön össze akkor már kéne vmi h mindenki tervezhessen. (sok a családos, leendõ apuka, meg az érettségi elõtt álló diák :) )

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Azért próbálkoztam azzal, mert mindenki azt mondta, hogy kicsi. Közben meg rá kellett jönnöm, hogy nem is olyan kicsi.
Térképen próbáltam nézegetni keresgélni ilyen helyeket, de nem nagyon derül ki a szintkülönbség azokból, amiket találtam.

Hát igen, nehéz ez, de sikerülni fog találni.

Pl. a Dömörkapui út emelkedése kezdõnek éppen jó - bár a vége felé durvul, de odáig már nem kell eltekerned. Elõszöris eltekersz Szentendréig (már ez is mondjuk 30-40 perc laza tekerészés sikon), majd letérsz a patakhoz és amentén folytatod utadat fölfelé. Az utolsó hídnál jobbra föltekersz az autóútra és ott folytatod Dömörkapu felé. A "Lajos-forrás" táblát kövesd, de a katonasági pálya után ne balra kanyarodj Lajos-forrás felé, hanem tovább egyenesen menj. Az már a Dömör-kapui, és szép lájtosan emelkedik, kisebb lejtõkkel tarkítva. Ezen mész, amíg jólesik, és visszagurulsz egy idõ múlva, vagy az elágnál elmész jobbra Pilisszentlaci felé. Ez az emelkedõ se durva. S ha fölérsz a tetejére, jobbra visszagurulhatsz Szentendrére. Ez a kör kb. 3 órát vesz talán igénybe.

A lényeg, hogy ne erõlködj, mert ha nagyon lihegsz és érzed, hogy fáj, savasodik a lábad, akkor anaerob zónában vagy ahhoz közel tekersz és ez nem hogy jót nem tesz veled, de még le is fog építeni. Az ilyesmitõl történik az, hogy az ember annyira legyengül / elfárad, hogy utána napokig, vagy akár egy hétig se tud normálisan tekerni.

Egyébként az ember nem csak attól fogy, ha felfele teker, hanem ennél még fontosabb a rendszeresség. Tehát ha pl.majdnem minden nap tudnál tekerni csak egy órácskát is, már attól is valószínûleg tudnál súlyt ledobni. Nekem tavaly sikerült és leadtam 5 kilót úgy, hogy nem diétáztam semennyit, sõt este nagyokat ettem. Jó persze nem egy órákat tekertem és nem is síkon, de megfelelõ diétával kevesebb mozgás is elég. A lényeg, hogy a tested anyagcseréjét gyorsítsd egy rendszeres állóképességi sporttal. (ilyen még a futás, a görkorizás, cross-country sielés is).

A másik, ami BP-hez közeli megoldás: lehet pl.a Gödöllõi-dombság országútjai, vagy a Jani-hegy szerpentinje.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Pesttõl messze van ugyan de jó gyakorlóterep: Tahitótfalu Dunahíd után kb. 300m-el balra a Pilis zöld kerékpárút. Az aszfalt elég nehéz de utána az erdõben jó kis gyakorlás és erõfejlesztés. kb. 4-6 km hosszú az emelkedõ, nekem elõször közel egy óra volt mire megmásztam. lihegtem mint állat, többször is víz+pihi közben. 3-4 ilyen után aztán egyszerre ment.

a vége a legjobb /akácos árok/ mielõtt felérsz papp rétre
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Na most en nemtom, hogy amirol ti beszeltek az milyen. Szoval az en kondim olyan, hogy kolosyrol fenyogyongyeig felmegyek, de a vegen mar kistanyer, aztan iszok vizet, frisset teszek a kulacsba es onnan kistanyeron megyek fel a tetore. Az idore mar nem emlekszem, de szerintem a masodik szakasz (fenyogyongye - teto) az 20 perc alatt szokott lenni picivel.
Ez milyen kondi ahhoz kepest amirol Ti beszeltek? :) Azt tudom, hogy fejlesztendo, de tavaly tavasz ota van ismet bringam (elotte 10 evig nem volt) es csak nyar vegen kezdtem el hegyeket maszni.

szerintem az már eleve jó ha fel tudsz menni. a lényeg hogy ne add fel!

zsmtb

zsmtb

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Azért próbálkoztam azzal, mert mindenki azt mondta, hogy kicsi. Közben meg rá kellett jönnöm, hogy nem is olyan kicsi.
Tudsz egy olyan helyet mondani, ami hosszan emelkedik, de nem túl meredeken? (nem tudom mennyire bénaság, de én eleinte még a Lágymányosira is lihegve jutottam fel. Most már azért megy lihegés nélkül is, de ez a legközelebbi "emelkedõ" a környékünkön)
Térképen próbáltam nézegetni keresgélni ilyen helyeket, de nem nagyon derül ki a szintkülönbség azokból, amiket találtam.

Pesttõl messze van ugyan de jó gyakorlóterep: Tahitótfalu Dunahíd után kb. 300m-el balra a Pilis zöld kerékpárút. Az aszfalt elég nehéz de utána az erdõben jó kis gyakorlás és erõfejlesztés. kb. 4-6 km hosszú az emelkedõ, nekem elõször közel egy óra volt mire megmásztam. lihegtem mint állat, többször is víz+pihi közben. 3-4 ilyen után aztán egyszerre ment.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Holnap de. lehet h én is mászok egy kicsit a budai hegyekre magányosan.