Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kelly's Klub

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3152 replies to this topic

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Részemrõl a déhásnak el van nézve a fogas, a cécésnek viszont csak az elején. Azért nem lehet jó egy 18-20 kilós, abszolúte nem mászásra belõtt geometriájú géppel az Istenhegyi úton kaptatni.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
fú nem akarok megsérteni senkit de a fogasra elvbõl nem teszem fel a bringámat! BOCS MINDEN NAGY DH-STÓL, DE A MÁSZÁS UTÁN JÖN A JÓL MEGÉRDEMELT AJÁNDÉK LEFELÉ SZTEM... az nem sport h legurulok aztán felvitetem magam. aki mászott már velem tudja h a szivem is gyenge meg a kondim sem vmi jó de akkor is felmásztam mindenhova eddig a túrákon még ha volt ahol toltam akkor is.

Egy volt csajom mostani pasija is a fogason viszi fel néha a bringát mikor 1x-2x egy évben nyeregbe ül és a csaj mondta h felfelé csak a b**ik tekernek. Azóta valahogy megszakadt a kapcsolatunk... :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Szerintem nem vészes, a tegnapihoz hasonló mászásmennyiséget tippelek. A János-hegyre hátulról (nekem hátulról) a szerpentinen nagyon könnyen, szinte végig nagytányéron fel lehet menni, kis nehézség az elején lehet, a Hárs-hegyek között, de a tegnapi túra fényéban maximum nehézség, semmiképp sem akadály.

Aki kevésbé fitt, az csatlakozhat a Normafán, oda felvisz a fogas. Rain, itt nem rád gondoltam, sztem a tegnapi után ezzel megbirkózol.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
avus: ez nagyon hullámvasutasnak és nagyon mászósnak hangzik. nem tetszik túlzottan, talán a számokat nem kellett vna beírnod :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Ezt most, hogy erted? Estel a bicoval es kapott a nagy tanyer vagy mi?

Nem. Magamhoz képest õrült tempóban mentem lefele a köves talajon, amikor egyszer odavágódott valami, és amikor nagytányérra váltottam, kerepelt. Lassítottam, megnéztem, és egy szép kifelé ívelõ 8as került bele. A fogak nem sérültek. A legközelebbi megálláskor egy féltéglával visszakalapáltam, de nagytányér-legkisebb fogaskerék kombó esetén most is kerepel.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ha jól emlékszem tegnap felcsapódott egy kõ, mint ahogy a féktárcsát is meg tudja csapni, úgy most a fogast csapta meg neki... asszem tegnap este írta is avus.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Javasolok egy útvonalat. Az eleje homályos, pár éve mentem arra, majd lecsekkolom a héten, vagy viszek térképet és helyben improvizálunk. Pilis helyett Budai-hegység. Szóval: felfelé a Hûvösvölgyi úti kerékpárúton, valahol a Nagykovácsi út környékén balra, kanyargunk kicsit a Nagy-Hárs-Hegy és a Kis-Hárs-Hegy szerpentinjein (ez a homályos rész), kilyukadunk a forgalmas Budakeszi útra, azon 50 méter, majd rá a János-hegyre (527m) vezetõ szerpentinre. János-hegyen, Normafán kigyönyörködjük magunkat, majd irány a Konkoly Thege út. Valamilyen útvonalon átjutunk Budaörsre (egy földutat ismerek, de van egy rakat), ott felnézünk a Kõ-hegyre (235m, de nem nulláról indulunk, szóval az bébipapi lesz). Kõ-hegy után Budaörs kanyargós útjain a gazdagréti lakótelep felé vesszük az irányt, onnan kerékpárúton le a Kamaraerdõbe. Ott piknik, kaja, majd végig a Kamaraerdõn a Szoborparkig jutunk, keresztezzük a 7-es utat, és legurulunk egészen a Dunáig, és a Dunaparton végig bejövünk a Belvárosba. Ez az utolsó rész is kérdéses, lehet hogy pár szakasz még mindig víz alatt lesz, de megoldjuk :).

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ezt most, hogy erted? Estel a bicoval es kapott a nagy tanyer vagy mi?

Én is erõsen meggondolom ezentúl, hogy mennyire toljam terepen, 9 rugó ugyanis egy LX nagytányér :(. Úgyhogy marad a satu+kalapálás, csak az alu kissé rideg és jó emlékezetû anyag, és biztos nem örül a nyolcasnak meg a visszakalapálásnak.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Ne ez itt a kérdés meg fõleg a jövõhét... mert az sem fix még h 15 vagy 16! és ha sok kelly's-t akarunk akkor legalább egy hét kell h mindenki tervezhessen...

Most szombaton tök mindegy hova megyünk mert csak a hegyek jöhetnek szóba mert a víz még marad a héten, szal nagy parti-túra :) most nem fog menni.

Vki ismeri azt a hegyem ami tök lapos szinte és nagyon hosszú és bkalász felöl lehet jöl látni a benzinkúttól kicsit balra... Az nekem messzirõl tök szompi a formája miatt és ha mászható akkor másszuk meg!!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
md: nekem van fölös patentpedálom, de 15-ös kulcsot te hozol...

Ja: amúgy hová is készülünk szombaton?

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
voti: jaa azt hittem ez egyéni dolog h mész egy kört és jöjjünk veled...

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
vajon az embernek direkt Csizmazia a neve?? nézzétek meg a linket, rögtön a fõöldalon:D:D:D

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts
Szerintem voti erre gondolt :http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=679
upsz lassú voltam :)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Voti: Ha nyáron esedékes a dolog akkor nem gond feltéve ha meleg lesz, szal melegben én benne vok. ha közeleg az idõpont akkor szólj!

Április 29 szombat. www.balatonkor.hu

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 posts

Sztetek jó taktika h a versenyeken az 2005ös utolsókat megpróbálom megfûzni h fizessék be a nevezésimet és idén tuti nem õk lesznek az utolsók?? :D

Ha nem akarjátok én nem erõltetem a agy találkozót, felõlem megetünk szokásos közepesen nehéz tórát vagy ha lemegy az ár akkor szlovákia...

Az én részemrõl a tórát kihagynám ,de egy túrára szivesen elmegyek :D

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
A hétvégém az nem tudom hogy fog menni, most hogy beadtam az spd pedálomat garis cserére, így csak egy nagyon gagyi mûanyag platformpedált kaptam, és hát más tekerni... de szombara jó idõt mondanak, így nagyon mennék! nincs valakinek egy pedálja kölcsön??? szerintem a stoplim az shimano kompatibilis! jó lenne!

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Voti: nyáron nem hiszem hogy nagyon számítana a hidegvíz, és a fûtés! bár ez az én véleményem...
Én szívesen mennék balatont kerülni! vagyis engem érdekelne, bár szeméyesen ne mismerjük egymást, de remélem fogjuk majd a túrák során:D

Rain: szerintem érdekes elgondolás, csak akkor van szo*ás, ha 2006-ban is utsók lesznek:D avus talán egy kicst félreértelmezte... vagy én...

szerk: még rainnek:

Nem nem értettelek félre, szlovákiát már máskorra mondtam!!! vagyis nem a NAAAAAAAAAAAGY KELLYS találka idejére! csak hogy majd arra is kanyarodhatunk!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Voti: Ha nyáron esedékes a dolog akkor nem gond feltéve ha meleg lesz, szal melegben én benne vok. ha közeleg az idõpont akkor szólj!

md: félreértettél és rossz a hosszútávú memóriád! a szlovákia a 150km-es túra - a nagy találkozó meg a lájtos piknik utáni szétvállás lájt ill. hárd csapatra

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Sztetek jó taktika h a versenyeken az 2005ös utolsókat megpróbálom megfûzni h fizessék be a nevezésimet és idén tuti nem õk lesznek az utolsók?? :D

Mibõl gondolod h te lennél az utolsó? Sokan mennek oda csak "menjünk mi is végig" alapon, és nem erõltetik. Én is erõsen meggondolom ezentúl, hogy mennyire toljam terepen, 9 rugó ugyanis egy LX nagytányér :(. Úgyhogy marad a satu+kalapálás, csak az alu kissé rideg és jó emlékezetû anyag, és biztos nem örül a nyolcasnak meg a visszakalapálásnak.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Hölgyek, Urak!

Elhangzott itt régebben egy ígéretem mégpedig, hogy aki jön innen a Balatonkörre, az nálunk megszállhat Almádiban. Sajnos úgy néz ki, hogy lassabban készül a kégli (anyagi okok miatt) mint azt reméltem és nem hiszem, hogy addigra lesz bent melegvíz és fûtés. Akit így is érdekel azt természetesen továbbra is szívesen látom. Én ott leszek, jelezzen aki jönne! Lehet, hogy a feleségem is megpróbálkozik megkerülni a tavat, akkor még annyi változás van, hogy nem bringával megyünk/jövünk Almádi-Siófok közt az indulásra és érkezés után...