Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
A mocskos életbe. Ilyen cefet világ van ott :) De kár, hogy nem tudok járni, nagyon elmentem volna. És mennyire pakolták neki? Jól adták az ismeretlen pályát? HOgy mentek vissza a tetejére? Kocsival?
Nem akármilyen élmány lehetett, ezt élõben köllllött volna látni! Neked mindig bejön az élet, fene a képedet :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
a szar idõ ellenére ma kimentem sopronba. hát mondhatom igen megérte:D full tele osztrákokkal. rajtam kívül csak azok voltak. kb 4 csapat volt, mindegyikbe legalább 3-4 ember. még az alpine commencal világkupa dh csapatból is pl a Petra Bernhard, mondjuk nemtudom hogyhogy itt edzettek mikor már a repülõn kéne dél afrika felé tartaniuk a jövõ heti elsõ VK futamra. mindenesetre jó volt látni, ilyen embereket itt, személyesen. látszik hogy anyagilag is kicsit más az osztrák szint. :D mindenkinek már a legújabb '12 es dh gépek, intense ek, demok, gloryk, lapierre ek stb.
a pályába meg már megint olyan dogokat csináltak a helyiek hogy huhh:D élõbe látni köllll.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Jaja,hát van pár pálya. Meglepõ módon nem is piskóták.....sokkal durvábbak mint amire számítottam/ és amik otthon vannak. Egy dolog a hátránya hogy nem olyan természetközeliek mint a kõszeg/velemi pályák. Ugye itt a legtöbb pálya alja már szinte lakott területen van. ez nekem tök furcsa....kiérek a tündérszikla végére és egy úton találom magam,szemközt meg házak. Ez annyira nem bejövõs. Egy volt bikemagos arc aki régen dh bajnok volt most már endúrózik akar csinálni ilyen kis barátságos enduro csapatásokat a hegyen,szóval lesz itt edzés is! jó helyre csöppentem,de tegnap beszéltem Törpével és neki is mondtam hogy hiányzik az elvetemült fejetek :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ilyen jó helyek vannak ott... Egéysz jó neked Pesten :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Lesz új pálya? :)
Az jó.
Segítek a földmunkákban, ha kell. 2 hét múlva mobil vagyok, szóljatok bátran.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
ezt a vidit már láttam jót röhögtem én is:D
nahh örülök hogy jani hegyen tolod :) desszerten én is voltam tényleg nagyon kemény. nyáron jólenne együtt veretni ott. egyszer tuti lemegyek, majd megbeszéljük mikor jó neked.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Big road gap crash Video - Pinkbike.com

Beteg....:D

Tényleg mi a pálya a nyugati végeken?
Mult héten voltam jános hegyen..... nagyon állat..jobbak a pályák mint itthon..nem is gondoltam volna.
Találtam egy viszonylag hosszú nyomot egybe a hegyen. Benne van a "desszert" nevû híres szakasz is......hát eléggé beteg,de az tetszik a legjobban. majd gyertek le mindenképp egy csapatásra valamikor! :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
voltunk egyet a környéken biza, :) de csak tényleg tekerészni. meg mostmár tényleg kinéztük a kishegyen a szétkúrt pálya helyett amit akartunk, szerencsére pont arról a részrõl kipucolták a hatalmas dzsindzsát / gazt, uhho a közeljövõben nekiállok.
jahh szerencsére engem egyenlõre még elkerült a nagy sérülés(le is kopogtam gyors)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Az nagyon jó. Nekem ilyenkor még meg sem szabadott mozdítani nagyon! Ebbõl hamar lesz csapatás, már látom. Májusban már ott nyomod a forest-ben.

Én meg láttam elõbb Márjót :) Tekert a piszkosa, õ biztos bicajozni volt :) a mázlista, aki sosem sérül :) :)

torpe29

torpe29

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
csütörtökön kivették a varratot , mozog mindenem ujjak csuklo , egyenlõre nem lesz gyogytorna mert a doki azt mondja ha most igy mozog lehet nem lesz rá szükség , 19.én megyek vissza kontrolra akkor megnézi és ha kell akkor beutal tornára !szerintem nincs olyan rossz bõrben az esethez képest .aztán hogy mikor lesz bent erõ....na az a nagy kérdés

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Törpe, hogy van a csuklód?
Alakul már?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Láttam a calendar-ban. Nagyon gagyi ez így, fõképpen a több, mint 2 hónapos szünet az elején.....

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
én is nézem az tuti, bár jó szarul osztották el a futamokat idén, ilyen korán még sosem kezdõdött DH vk, ez lemegy utána meg lesz egy baszottnagy break, és a második futam meg június elején lesz legközelebb. val di sole ban. val di után meg kb minden hétévgén lesz egy VK .
a prok nak se nagyon tetszik ez az elosztás ahogy kérdezgették õket, de hát ez van.:D

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
De jó. Köszi.
Idén több kamera is lesz ( nagyon ráfért már ez a modification ).
Jövõ hétvégén az elsõ futam.
Ott fogok ülni ( mást úgysem tudok :) ), és nézem :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Tudsz linket küldeni, ahol tudom nézni?

idéntõl ugye a red bull átveszi a közvetítést hál'isten így ugyan úgy tudjuk élõben nézni ingyen, mint eddig, csak nem a freecasteren.

Official: Red Bull Media House on board as WC media partner - Pinkbike.com

itt a cikk róla. e szerint a redbull.com/bike vagy a redbull.tv n lehet majd nézni elvileg.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Tudsz linket küldeni, ahol tudom nézni?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
De jóóóóóóóóóóóóóó :)
Már nagyon várom.
Azt megköszönöm, ha szólsz, amikor mentek.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
okkés szólok majd.
nahh jövõ héttõl meg megkezdõdik az elsõ DH világkupa végre:D lesz mit nézni

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Az de jó.
De elmennék megnézni.
Szóljatok, ha legközelebb mentek ( akkor már talán nem leszek ilyen béna ).
Jövõ héttõl elvileg lehet menni bicajozni, mert 15 fokokat mutat az osztrák is, nekik meg hiszek.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Nekem hétvégére egy sopron bevan tervezve, aztán mostantól már én is többet fogok kijárni bringázni. talán elmúltak ezek a nagy hidegek végre.