Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Itt a cikk Minaar gépérõl.
Márió: már tavaly is néztem, hogy mennyien mennek ilyen holgba kihúzott nyeregcsõvel. OK, hogy Minaar magas + ez egy tekerõs pálya, de mégis a DH-sabb pályákon is tök magas nyereg állással mennek.... Nekem ez fura. Tök nehéz lehet beülni mögé. Tudsz Te errõl vmit?
Az pedig a privát véleményem, hogy nagyon nem tetszenek a SantaCruz-ok.... Cefet ronda egy váz sztem.
A világkupa gyõztes karbon gépének titkai

Igen, páran alapba is magas nyeregállással mennek, és nem feltétlen csak a magasabb emberek. pl ott van Hill , aki elég alacsony és neki is az egekig van mindig húzva. ezen a mostani afrikai vk pályán azért jóval feltûnõbb volt, mert itt aztán mindenki nagyon felhúzta, hogy ülve is ugyan olyan erõvel tudjon kb tekerni mint kiállva. következõ futamon Val di sole -ban azért már nem lesznek ilyenek:D. de ha pl Danny Hartnak megnézed a bringáját, az meg a másik véglet, majdnem teljesen le van tolva. sztem ha normális meredek dh pályát nézel, ahol nincsenek ilyen durva tekerõs részek, akkor kb fele arányban megoszlik a dolog. én személy szerint nem tudok kihúzottal menni, tök veszélyesnek is tartom mert simán beleakad a gatyám ha egy meredek szakaszon vagy letörésen gyorsan hátra kell ülni a nyereg mögé a súlypont miatt, hogy ne ess pofára. még viszonylag alacsony nyereggel is be szokott akadni a gatyám egy egy ilyen helyzetben pl semmeringen. sztem kanyarban is nehezebb kihúzottal mert nem tudom úgy elég alacsonyra rakni a testhelyzetem, nyújtott lábbal magasan én meg nem tok kanyarodni:D de tényleg jó ellenpélda erre Hill vagy Brosnan, lesd meg a testhelyzetüket végig dh zás közben kb nyújtott lábbal meg kézzel mennek meg kihúzott nyereggel:D biztos stílusos, de én így az elsõ kanyarban összeesnék:D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Na hallo, milyen mankóról beszélsz te már megint? Megint lesérültél? Mi történt?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Minnaar nah......

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Itt a cikk Minaar gépérõl.
Márió: már tavaly is néztem, hogy mennyien mennek ilyen holgba kihúzott nyeregcsõvel. OK, hogy Minaar magas + ez egy tekerõs pálya, de mégis a DH-sabb pályákon is tök magas nyereg állással mennek.... Nekem ez fura. Tök nehéz lehet beülni mögé. Tudsz Te errõl vmit?
Az pedig a privát véleményem, hogy nagyon nem tetszenek a SantaCruz-ok.... Cefet ronda egy váz sztem.
A világkupa gyõztes karbon gépének titkai

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
májusra akkor már használhatod mankó nélkül is remélem.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
:) Akkor mentek ki? Talán összejön.
Megnézem majd a paripáját :) Biztos ütõs lesz.

Ma voltam dokinál. Még 4 hét, amibõl 2 hét mankó ( már hajlíthatom a lábam, de nem állhatok rá ), 2 hét brace + terhelés. :( :( :(

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
jaja nagyon komoly gép lesz, nincs gyenge pontja. csak villa kéne meg két fék.talán nemsokára összeáll az is.
Val di sole a következõ júni elején.azt jó lenne újra élõben látni. aztán majd elválik mi lesz belõle:)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Pontosan. Mi is azt néztük tesóval, hogxy full felvétel az egész. 0:55 után egybõl a pálya végén ment a delikvens, már jócskán 3 perc környékén. A pálya közepén is voltak jó részek, én nagyon megnéztem volna. Freecaster-en is adták a top 10-nél a pálya többi részét, az egész gurulást. Ilyen szempontból ez rosszabb volt. Csúsztatva közvetítettek, úgy oldhatták meg. Mindenesetre nem volt jó.
Minaar sztem is az erõnlét miatt nyert.... Ellenben Hannah nekem nagyon jó pozitív meglepetés volt ( bár õ is jó tekerõ, de sztem õ technikás is ).
Nagyon sok új név ( a top20-ban új )volt ott az elejében, egyre izgalmasabb lesz sztem. Mindjuk a nagy öregek még mindig ott vannak a mezõny elejében, de elõbb - utóbb jönnek a fiatalok.
McDinald mekkorát takart..... cefet...
Bálint nem kap villát? Az nehéz lesz... Mikor én megvettem, utána már egy darabot sem hírdettek és amikor a bicómat feltettem, akkor is mindenki a villát akarta egybõlll. közelharc megy ezekért. Amúgy vadállat lesz a gépe?

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
jó volt csapatni egyet ebben a jó idõben igen:) Bálintnak még kéne egy villa meg két fék hogy összeálljon asszem. újfajta boxxert akar õ is ,de nem nagyon van eladó használtan.
közvetítésben egyetértek veled. nem igazán erre számítottam. amikor elsõre megláttam örültem is, mert a minõség egybõl feltûnt mennyivel jobb, viszont az a sok kamera meg stb igencsak elmaradt. ennyi állás még a freecasteren is volt kb. meg nemtom hogy csinálták, de full felvételrõl ment az egész.
a nõket mutatták, közbe a Warner a férfiakat kommentálta egy darabig. ez többször is volt, aztán mindig elnézést kért meg hogy technikai hiba adódott. meg nõk futama közben egy egy férfi is bevillant a rajtnál stb. kicsit érdekes. utána nem elég hogy a férfiaknál csak 30 at mutattak, de még abból is az elsõ párat ilyen atom lassításban:D végére azért helyrerázódott az egész, de amilyen keveset mutatnak a pályából, úgy igazán leadhatták volna a top 80 at rendesen. semmivel sem lett volna hosszabb mint a freecasteren tavaly. namind1 azért annál jobb volt ,mint ha csak az elsõ 5 nevet tudnánk most olvasni hogy ki hanyadik lett. Minnaar hatalmasat tekert a végén ahol már mindenki elfáradt, ezzel meg is nyerte. az elsõ mért helyen a pálya felénél csak 6. volt, a másodiknál a pálya 3/4 nél csak 4 edik, aztán a végén az uccsó fél percben meg feltekerte magát elsõnek. Hartot én is sajnáltam, de sztem nem lett volna benne a top 10 ben esés nélkül sem ezen a cécén. szerencsére a többi pálya már nem ilyen lesz, a top10ben és a dobogón is jócskán cserélõdni fognak majd az emberek és a tényleges tudás kerül elõtérbe az erõvel szemben:D

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Semmi gond, még úgysem tudok járni! Majd legközelebb szólsz ( kedden sztem lekerül rólam a brace ). Jót csapattál? Igen állat lehet, hogy ennyien kimennek! Budge gépe nem állt még össze? Hogyhogy egyedül mentél?
Hát sztem nagyon gyenge volt a közvetítés. A pálya legeleje volt, meg a legvége.... Nekem nem jött be. Sokkal többet kellett volna mutatni... :(
A minõség jó volt, nem akadozott....
Hát nem õ nyert :) Más pályán ellenben fog..... Szegény Hart meg elesett! Szuper volt amúgy

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
jaja hát õ is öregszik:) már 27 éves. holnap tényleg csak a top 10 nõ, és a top 30 férfi megy le adásban, megint olvastam vhol. a többi embert meg vmi külön videóban lehet majd megnézni visszajátszásban.
szakad az esõ ugyhogy holnap érdekes lesz a történet. szárazon még ellehet gurulni azon a cécé-n de 10 centi mély sárban már tényleg hatalmas kondi kell arra a szakaszra. az idõmérõt Minnaar nyerte utána Gwin második + 0.008 al, ami gyakorlatilag semmi. úgy hogy az elsõ meg a második mért pontnál is Gwin volt az elsõ, az uccso 40 secet meg gondolom nem tekerte meg annyira és így a végén második lett. Holnap ha nem esik el szinte biztos hogy Gwin nyeri a futamot sztem.
MacDonald hatalmas esése idõmérõn, már majdnem a cél elõtt.:
Brook MacDonald's Qualifying Crash at 2012 South Africa World Cup - sspomer - Mountain Biking Videos - Vital MTB

ma voltam Sopronban(bocs h nem szóltam Tomi) de hirtelen jött az ötlet ebben a szép idõben. megint sok osztrák, most mások mint múlt héten. ezek is felszállítóztak. kb jöttek 5 öt amíg én egyszer feltoltam :D magyarok is voltak szép számban Tatabányáról, innen onnan.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hill egy pöppet meg van pocakosodva......
in Deep Cove, British Columbia, Canada - photo by fraserbritton - Pinkbike.com

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Néztem is már a pinken. Láttam, amit mondtál, a közepében az az iszonyat CC szakasz. Az a baj, hogy ott nagyot üt, ha valaki fizikailag jobb, de technikailag nem annyira.... akkor is nyerhet.
Amúgy vannak cefet részek benne, nézni is rossz nekem :)
Pietermaritzburg World Cup 2012 - Helmet Cam - Pinkbike.com

Biztos ez van, amit írsz. Mondjuk akkor inkább csinálták volna azt, hogy szûken indítani õket, aztán max a "gyengébbeket" csak fele kamerával mutatni, max nem végig.
na mindegy, nem károgok elõre.... lehet olyan lesz a közvetítés, hogy befofikálunk tõle :)
Barel mit keresett ott sáros arccal az interview-n? Hisz abbahagyta......

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
edzés az nincs élõbe viszont ilyen fejkamerás felvételek, edzés videók ,képek, ilyesmik folyamatosan vannak a pinkbike on, vitalmtb n, dirt.mpora.com on többek közt.
két link közül vmelyik biztos jó lesz.
ez a limitált számú közvetítés nagyon nem tetszik nekem se, az maradhatna levágva max a tv ben, a neten meg mehetne az egész élõben.én is tök szerettem az egész 80 at végignézni. bár ez lehet amiatt is, mivel több kamera lesz, így hogy mindenkit végig lehessen adni minden kamera állásból ezért pl 2 ember között nagyobb lesz a szünet és így a 80 ember már nagyon sok idõ lenne leadni vagy nemtudom. Legalábbis a DH1 es sorozat ami idén mégsem lesz ugye, abban is ezt akarták . logikusan belegondolva az tényleg lehetetlen lenne hogy leadják a top 80 at úgy hogy most kétszer több kameraállás lesz, amihez viszont nagyobb szüneteket kell tartani rajtnál az emberek között hogy mindenki minden álláson élõben mutatva legyen. akkor nagyon megnyúlna a közvetítési idõ és lehet hogy a 2 órából lenne 4 pl. de vasárnap kiderül:) lehet minden marad a régi, csak jobb képminõséggel vagy hasonlók

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Kicsit én is félek ettõl a RED BULL-os közvetítéstõl.
Nagyon remélem, hogy nem csak a legjobbakat mutatják, mert én mindig az egész mezõnyt szívesen nézem. A végén is vannak jó versenyzõk, és aki most még nem top10, az lehet, hogy a jövõ nagy tehetsége lesz..... áhhh.
Én is ránézek inkább.
Nálam meg a link van beállítva két napja, elvileg itt is lesz közvetítés. Azért ha az nem megy, akkor próbáld meg ezt is, én meg fordítva.
Jó szurkolást mindenkinek.
Edzést akkor nem adnak?
Link:
Red Bull TV - UCI MTB World Cup - Pietermaritzburg, South Africa

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Azt tudod, hogy itteni idõ szerint mikor lesz? 13:15-re van írva a kezdés, az itteni idõ, vagy local nekik?

Pietermaritzburg World Cup 2012 - Watch it here live. - Pinkbike.com

na itt pikbike on ezen a linken tuti hogy tudod majd nézni. a redbull oldalán kicsit kacifántos, ott nemtom pontosan hol vagy hogy, de ezen a pinkbikeos linken tuti jó lesz. idõ szerint 12.15 re írják a kezdést GMT szerint, mi itt asszem GMT + 1 vagyunk, szal egy órával késõbb. de én már 12.15 kor is ránézek nehogy gebasz legyen és lemaradjak, mivel a redbull kicsit bonyolít a dolgokon . legalábbis most egy interjúban a Rob Warner azt mondta hogy a nõk közül csak a top 10 megy majd élõben, a férfiak közül meg csak a legjobb 30. mivel onnan jönnek már az igazi nagy ágyúk és onnan izgalmas. a többi meg ilyen highlights ba megy majd. nem tom pontosan hogy gondolják azért inkább 12.15 tõl már ránézek.
remélem sokkal jobb lesz ennek a redbullos közvetítésnek a minõsége, tényleg több kamera állással, meg nem fog akadozni mint anno a freecasteren. attól agybajt lehetett kapni hogy 5 percenként leakadt meg töltögetett néha pláne amikor a legjobbak jöttek:D ahogy nézegetek itt az edzésekrõl videókat meg képeket a pálya közepén az a két nagy trapéz ugro tényleg nagyon durva lett, full mint egy supercross jump ahogy valaki hasonlította is. 25 métert kell ugrani egymás után mind a két trapézon az érkezõig:D a pálya tetején az új szakasz is nagyon durva meredek meg sziklás, viszont a két nagy trapéz után az az általuk nevezett 45 sec es halálsprint, az a baszott hosszú sík tekerõs rész az benne van ugyan ugy. plusz vasárnapra rohadt nagy esõt mondanak, meg már szombatra is, ugyhogy elég érdekes lesz 10 centi mély sárban a pálya közepén az a cc szakasz. 2 nap múlva kiderül:D

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Azt tudod, hogy itteni idõ szerint mikor lesz? 13:15-re van írva a kezdés, az itteni idõ, vagy local nekik?

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
még nem tom mikor megyek legközelebb. írok elötte

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Remélem kifogunk még ilyen csapatot.
Mikor mész legközelebb kábé?

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
a két véglet volt. akik autóval felszállítóztak, és csak egész köröket jöttek azok gyorsak voltak, jól mentek. a többi viszont nagyon szenvedett