Még 13 napig mankó, aztán meglátjuk.
Annyi már most biztos, hogy a combom mocskos mód össze van esve, a vádlim is össze van csúszva. Sajnos nem mozgathatom egy centit sem, így nem érzek semmit, hogy jobb, vagy sem.
Két hét múlva tudom meg, hogy mi a verdicht. Azt tudom meg, hogy mennyivel tolható a mûtét
Voltatok már csapatni valamerre?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2012. március 07. - 12:38
Írta 2012. március 07. - 09:42
sok sikert hozzá!
térdeddel vmi fejlemény? javult már vmit?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Írta 2012. március 06. - 18:43
Nekem ez a kedvenc motorsportom! Nincs nála látványosabb. Ha egyszer lesz rá elég pénzem ( pályagépre ), akkor belevágok!
XGames 15 Supermoto 2009[FULL RACE] - YouTube
XGames 15 Supermoto 2009[FULL RACE] - YouTube
Írta 2012. március 04. - 19:09
Én is így gondolom, bár azért ott olyan speckó sportdokik vannak, hogy még. Azért Reed is 30 éves, már máshogy van, mint a fiatalok. Én szurkolok neki.
Villopotonak ha kijön, akkor más ligában játszik.
Böszme veszélyes egy sport ez.
Ha megnézed, akkor látszik, ahogy a fejére esik, a nyaka meg megrottyan....
Kemény kölkök ezek.
Villopotonak ha kijön, akkor más ligában játszik.
Böszme veszélyes egy sport ez.
Ha megnézed, akkor látszik, ahogy a fejére esik, a nyaka meg megrottyan....
Kemény kölkök ezek.
Írta 2012. március 04. - 10:06
Off Márijónak
AMA SX: Lesérült a veterán | motorinfo.hu
jó a cikk:)
amugy láttam is azt a futamot teljes egészében ahol most annyira összetörte magát Reed. látszott hogy elég szarul van, de nemgondoltam volna hogy ennyire szétoffolta magát, mint ahogy leírták.két borda, sípcsont és szárkapocs csont, keresztszalag plusz egy csigolya
a cikkel ellentétben én nem hinném hogy hamar felépül ebbõl.
Amúgy Villopoto sztem viszi ezt a szezont, amilyen formában van, meg amilyen magabiztos. talán max akkor nem ha õ is esik egy hasonló csúnyát mnt Reed. ami mondjuk eléggé baszottul benne van ebben a sportban IS.
Írta 2012. március 04. - 08:05
Akkor nem lesz itt gond Csak így tovább. Gyors felépülést, mielõbbi visszatérést
Írta 2012. március 04. - 08:05
Írta 2012. március 03. - 09:21
Írta 2012. március 02. - 18:56
Írta 2012. március 01. - 21:29
Írta 2012. március 01. - 21:15
Írta 2012. február 28. - 19:51
Akkor jobbulást.
Én meg ippen az ugratást nem szeretem annyira ( tartok is tõle ), inkább a menést szeretem ( persze csak az én szintemen ), kanyarokat, ilyesmi.
Én meg ippen az ugratást nem szeretem annyira ( tartok is tõle ), inkább a menést szeretem ( persze csak az én szintemen ), kanyarokat, ilyesmi.
Írta 2012. február 27. - 21:36
mély árok aljában landoltam azt rosszant a cucc ! kedvem szeghetetlen azért szomoru vagyok de amint lehet csapatom tovább. bár valoszinü ami necces azt ki fogom kerülni .most már tuti hogy csak ugratni akarok , a szarnak hiányzik a csikicsukis hipni hupnis szarságok ! repülj demo repülj !
Írta 2012. február 27. - 12:54
Írta 2012. február 27. - 12:49
Sajnos félre olvastam. Már beszéltünk is telefonon.
Hát tudsz majd biciklizni, de sajnos csak jó 3-4 hónap múlva. Nekem Május 24.-én tört el ( ha jól emléxem ), és szeptemberben mentem ki elõször bicajozni ( bár motorozni már elõbb elmentem ).
Az a baj ezzel, hogy az elején még mozgatni sem nagyon tudod majd az ujjaidat, a szorításod kevés lesz ahhoz, hogy markolni tudd a kormányt. Nekem mondjuk teljes keresztmetszetben eltört, és csak a bõr, meg az inak tartották a kézfejemet.
A rehab az elég kemény, de természetesen tudsz majd biciklizni, de a csuklód mozgástartománya be fog szûkülni, azt most mondom ( bicajhoz bõven elég lesz ).
Ami rossz még ebben, hogy amíg benne van a vas ( minimum 6 hónap ), addig nem sérülhetsz rá újból, mert a csont akkor még könnyen törik. Szóval tudsz bicózni, de csak nyár végén sztem
Remélem nem vettem el a kedvedet.
Puby: hol történt ez?
Hát tudsz majd biciklizni, de sajnos csak jó 3-4 hónap múlva. Nekem Május 24.-én tört el ( ha jól emléxem ), és szeptemberben mentem ki elõször bicajozni ( bár motorozni már elõbb elmentem ).
Az a baj ezzel, hogy az elején még mozgatni sem nagyon tudod majd az ujjaidat, a szorításod kevés lesz ahhoz, hogy markolni tudd a kormányt. Nekem mondjuk teljes keresztmetszetben eltört, és csak a bõr, meg az inak tartották a kézfejemet.
A rehab az elég kemény, de természetesen tudsz majd biciklizni, de a csuklód mozgástartománya be fog szûkülni, azt most mondom ( bicajhoz bõven elég lesz ).
Ami rossz még ebben, hogy amíg benne van a vas ( minimum 6 hónap ), addig nem sérülhetsz rá újból, mert a csont akkor még könnyen törik. Szóval tudsz bicózni, de csak nyár végén sztem
Remélem nem vettem el a kedvedet.
Puby: hol történt ez?
Írta 2012. február 26. - 21:24
orsócsont nem orrcsont !
Bringa közben velünk, tigrisbukfencet vetett egy igen vicces helyen.
Törpe ,azon a bizonyos lelépõn páran már csináltunk érdekeseket,az egész pálya kezd igen furfangos (ez a jyó szó) lenni.
Bringa közben velünk, tigrisbukfencet vetett egy igen vicces helyen.
Törpe ,azon a bizonyos lelépõn páran már csináltunk érdekeseket,az egész pálya kezd igen furfangos (ez a jyó szó) lenni.
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Írta 2012. február 26. - 20:49
Szia Törpe. Te most szivatsz????? Mi az istent csináltál? Bicaj közben?
Nagyon sajnálom ( ha nem kacsa )
Nekem még sosem tört el az orrom, úgyhogy fogalmam sincs mennyi idõ.....
Mit csináltál?
Nagyon sajnálom ( ha nem kacsa )
Nekem még sosem tört el az orrom, úgyhogy fogalmam sincs mennyi idõ.....
Mit csináltál?
Írta 2012. február 26. - 19:59
csõ tomi én is összeszedtem egy orsocsont törést ! holnap mûtik . mennyi idõ mire rendbejön ? jo lesz utána tudok biciklizni ?
Írta 2012. február 25. - 18:53
Elég jó
Járt itt Pesten is, de levették a videóját, mert hungarisztán azt mondta, hogy tönkreteszi a szobrokat
Urban trial biking with Monster Energy's Fred Crosset - Part 2 - YouTube
Járt itt Pesten is, de levették a videóját, mert hungarisztán azt mondta, hogy tönkreteszi a szobrokat
Urban trial biking with Monster Energy's Fred Crosset - Part 2 - YouTube
Írta 2012. február 25. - 14:34
ez baszottjó amugy Steve Peat is nyomja otthon ilyennel szabadidejében