Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Julien Dupont in Lyon - YouTube

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Off, de ott van nagyon: Julien
JULIEN DUPONT - ARTHUR COUTARD - al NATURALE.mp4 - YouTube

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Altatásban ( hála a jó égnek ).
Már találtam is egy jó kompromisszumot: hetente 2x kitekerek ( combizmot úgyis kell erõsíteni ), aztán megyek egy pár kört. Nyár vége felé már közeleg a mûtét, akkor meg majd elmegyek veletek valami keményebb helyre, ha már a lábam jobban lesz ( az izomzat átveszi a szalag feladatát ). Lényeg, hogy nem akarok nyár elején, tavasszal beszedni valami sérülést, mert már most nem bírom ezt a mankózást ( öreg vagyok már ehhez :) )

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
uu ez nagyon szar : S még nézni is. altatással csinálták? vagy cska helyi érzéstelenítés?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ha van gyomrod hozzá, akkor nézd meg. Ilyenem volt nekem is.
ACL double-bundle - YouTube

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Arra mérget vehetsz, és még idén is, max nem olyan sûrûn! Úgysem bírom ki, de majd nagyon figyelek!
Köszi.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
hát ebben az esetben tényleg nem lenne valami jó ha még te is táppézre kerülnél az biztos. ebbe az esetben mielõbbi felépülést, fogunk mi még közösen bringázni:) de most tényleg eléggé rád jár a rúd ezekkel a sérülésekkel.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ugye baba jön, bnõm jövõ hónaptól nem dolgozik már, így 3 emberre kell keresnem.
Próbálok rámenni a combomra, aztán mikor erõs, akkor visszamenni bicajozni, mert nem fogom kibírni.
AZ a baj, hogy 4 hét full "egylábazás" elveszi a kedvem mindentõl, ami kicsit is kockáztatja azt, hogy 4 hetet töltsek ismét mozdulatlanul, mondjuk nyáron.
áhhhhhh. rámjár a rúd.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Még fiatal koromban ( olyan 16 lehettem )sérült meg biciklizés közben ( én 18 éves koromig csak bicajoztam ). BMX pályán ökörködtünk ( Szabadidõben a régi pályán ). Jött pár haver, akiket meg akartam viccelni, és feléjük tekertem, elég nagy sebességgel. Mikor közel értem, akkor ( jó parasztosan )kiforgattam a gép farát. Csúszott is a murván, de volt egy aszfaltozott rész beiktatva, amin megtapadt a hátsó, amikor már keresztben volt. Szóval hírtelen megtapadt, és a lendület átdobott a bicaj másik oldalára, én meg ki akartam támasztani jobb lábbal, de akkora volt a lendület, hogy a lábszáram térdbõl magam alá hajlott ( oldalra, befelé ). Kificamodott. Mira haza rollereztem, már akkora volt, mint egy kézilabda ( ez nem túlzás, szó szerint ). Másnap reggel kórház ( a jegelés sem vitte le ), ahol is leszívtak belõle 450ml vért ( az rengeteg ), de az általános doki azt mondta, csak zúzódott. Rá 1 hétre megint 380ml vér jött le ( pungálás az nagyon kellemes élmény...:( ). Doki még ekkor sem gyanakodott. Kíméltem, és idõvel jobb lett. Aztán 5 éve a sok futás következtében elkezdett kijárni a térdem, kis ficamok, majd nagyobbak. 2008-ben megmûtötték, ekkor volt a szalag pótlás, fúrás - faragás.

Most nem csináltam vele semmit, egyik nap ( 3 hete ) kiment újból. napi 4-5 ficamom volt, és most Vasárnap úgy kiment, hogy iszonyat fájt a csont.
Most pedig az van, hogy újból plasztika ( sajnos az 3 hónap felépülésig ).
Lehet, hogy azt csinálom, hogy combizom megerõsítés, aztán nem mûtét. Viszont jelenleg nagyon instabil a lábam :(. Doki azt mondta, hogy felnõtt vagyok eltudom dönteni, hogy mi a fontos nekem, ha akarok, akkor sportoljak, de a sérülés veszélye hatványozott!
Egyedül maradtam keresõ, + jön a tavasz, nyár. Ha most megint lezúzom magam, akkor nekem annyi.
Én nem is tudom. Annyira vártam a szezont, mindennél jobban. Bicajom felkészítve, erre tessék. :(

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Hú bassza meg ez nagyon szarul hangzik :( de mitcsináltál vele hogy ennyire szétment igazából?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hát srácok,

Sajnos ráfáztam.
Keresztszalagom ( ami plasztikázva volt )újból elszakadt, illetve az oldal szalagok is megnyúltak .
4 hét mankó, és merevítõ. Egyetlen egyszer sem léphetek rá, éjjel – nappal hordanom kell 
Amikor ez megvan, akkor talán meggyógyul az oldalszalagom, de a keresztszalagomat újból meg kell operálni. Megint plasztika, de mivel a jobb lábamból már kivették az inat ( az volt bevarrva a hiányzó szalag helyett ), így a másik lábamat is meg kell vágni, és abból lesz kiszedve a pótlás. Talán a mûtéttel tudok várni karácsonyig, de félek, hogy nekem ez a szezon is kuka 

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
:) Õ még sokára fog futni, de még mászni is :)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

Sajnos nem lesz más választásom :(
Így nem lehet használni semmire, nemhogy sportolásra. :(
Holnap megyünk a fõorvoshoz.

Muszáj leszel,mert futni kell majd a baba után!! :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Sajnos nem lesz más választásom :(
Így nem lehet használni semmire, nemhogy sportolásra. :(
Holnap megyünk a fõorvoshoz.

torpe29

torpe29

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
na még csak a sok baszódás hiányzott volna az én vállamnak ! azt mondtad hivsz este hogy mi a szitu . aztán én is bealudtam . majd bepotolom

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

hallottam valami lachtáli snow derbyrõl ! mi is a terv pontosan ?

ezt kitõl kérded?
ha tõlem akkor márc 15 tõl 4 map síelés baszkódás Láhtálbá

bánhatod h nem jötté videókázás volt a program,készítettünk pár jó snittet - remélem jókat
mindenki baszódott meg csúszott mászott mindenfelé,de nagyon sokat lehetett fejlõdni
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
bakker:S hát nagyon sajnálom:(
viszont ha 2 hónap ha nem, így nemszabad hagyni

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szétvet az ideg. Ugye írtam, hogy térdem mindig kificamodik, egy sima ágyban forgástól, vagy lépéstõl is. ma reggel olyan szépen ment kia lábszáram, hogy valószínû vitte magával a porcot, vagy csontot. Nem is nagyon bírok járni, és hatalmas fájdalmaim vannak :(
Ha most így indul a tavasz ( ezt vártam... ), akkor én felkötöm magam. Egy mûtét utáni rehab minimum 2 hónap, és amilyen a lábam belül ( több a vas, mint a csont, szalagok szakadva, megnyúlva ).................
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Mérges vagyok :(

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Van egy olyan érzésem, hogy itt a Balkánon nem sok ilyennel fog fordulni a DHL :)

lehetséges:D

ma élõben közvetítik a dél amerikai valparaiso dh- t. ugy írják hogy GM time szerint este 7 kor, az asszem nálunk este 8 at jelent. elég durva lesz nézzétek mindenképp.

Valparaiso Cerro Abajo Urban DH Race Live Webcast

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Van egy olyan érzésem, hogy itt a Balkánon nem sok ilyennel fog fordulni a DHL :)