Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Nah, ehhez azért akkor már korpa is kellene, mert ennyi helyszínit saját zsebbõl nem jár be egy balkáni halandó!
Jónak tûnik a pálya is ( bár sztem nem lendületes, nagyon meg van tördelve )
Ahogy mondod: a kb-t el is hagyhatod... sztem már csak Banglades kullog utánunk, de már feljövõben vannak õk is!

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Ilyen versenyeken lehetne indulni szted? ( látom, hogy Európa kupa helyszín, de egy - egy futamon )?

persze! ez IXS kupa, ezen ha van licenced bármikor indulhatsz. asszem 6 fordulós szokott lenni minden évben. svájc, németo, ausztria, olaszo, cseho, francia... ezeken a helyszíneken szokott lenni ilyen verseny általában. a világkupa sorozat után ez a legrangosabb kb.

jahh a csehek is elõttünk járnak.meg már a szlovákok is. meg már úgy mindenki kb:D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Ilyen versenyeken lehetne indulni szted? ( látom, hogy Európa kupa helyszín, de egy - egy futamon )?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Még nekik is van pályájuk. Mondjuk a csehek fényévekkel elõttünk járnak ( mindenben )

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Contour | Stories | European Downhill Cup #4 Spicak (CZE)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
brutáááááál:D nagyon küldi neki

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Márió: nekem õ az elsõ számú MX-ben.... lehet bármi.... 2 perctõl nézd, na meg a motor + hangok. Iszonyat.
Tony Cairoli - On track - YouTube

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hát igen.... volt Sanyinak a válla, Bálintnak a sajka csontja, tesóm hagyott ott pár fogát + karja tört, aztán nekem a csuklóm, közben Puby, most Törpe.....
Gondolj bele, akkor mi lenne, ha sokkal kemményebb pályákon mennénk.
nameg ugye, már én sem úgy török, mint Ti, akik U20-asok vagytok. :)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
sztem az, hogy valaki leírja ide hogy esetleg lesérült vagy ilyesmi, az nem baj.legalább itt tudunk tájékozódni róla, kivel mi a helyzet stb.:)
az viszont tényleg elég gáz hogy mostanában sok a komoly sérülés köztünk.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Nem is kell ilyesmirõl írni többet ( ezentúl inkább privben, ha kérdés van ), mert nem jó ilyeneket olvasni. Bringa fórum, nem rontom ilyenekkel a hangulatot.
Inkább gurulni kéne már vmikor egy jót. Remélem hamarosan.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Én is így gondoltam kábé! Pont ezért tettem, fel a kérdést, mert én így 10 métert nem mernék gurulni a tyúksz.ros tempómban, mert félnék, hogy hatalmas esés lesz belõle az elakadás miatt.
Az finom, amikor ilyen miatt van esés..... nem jó hallani sem.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Nah. Te már tudsz valamit :) Jöhet privátban is :)

torpe29

torpe29

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
A csavaros ku...anyja jelzett is a detektorkapuba ! én már gurultam sébe (1.5 kézzel semmi ugratás, a marzocccccsi kidolgozta ),pár hét és ujra akcioba lendülök ! beveszem a nagy hegyet !!!

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Ha ezt még megjegyezhetem akkor kezdünk amolyan orvosi szakfórumnak kinézni.
Csavarok ,meg gipszek,meg mankó ...stb.Qrvára nem jók ezek a sérülések,sajnálattal olvasom õket.
Ne csináljatok má ilyen veszélyes dolgokat !!
Mikor fog Mengele is beírni ?!
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

Igen, páran alapba is magas nyeregállással mennek, és nem feltétlen csak a magasabb emberek. pl ott van Hill , aki elég alacsony és neki is az egekig van mindig húzva. ezen a mostani afrikai vk pályán azért jóval feltûnõbb volt, mert itt aztán mindenki nagyon felhúzta, hogy ülve is ugyan olyan erõvel tudjon kb tekerni mint kiállva. következõ futamon Val di sole -ban azért már nem lesznek ilyenek:D. de ha pl Danny Hartnak megnézed a bringáját, az meg a másik véglet, majdnem teljesen le van tolva. sztem ha normális meredek dh pályát nézel, ahol nincsenek ilyen durva tekerõs részek, akkor kb fele arányban megoszlik a dolog. én személy szerint nem tudok kihúzottal menni, tök veszélyesnek is tartom mert simán beleakad a gatyám ha egy meredek szakaszon vagy letörésen gyorsan hátra kell ülni a nyereg mögé a súlypont miatt, hogy ne ess pofára. még viszonylag alacsony nyereggel is be szokott akadni a gatyám egy egy ilyen helyzetben pl semmeringen. sztem kanyarban is nehezebb kihúzottal mert nem tudom úgy elég alacsonyra rakni a testhelyzetem, nyújtott lábbal magasan én meg nem tok kanyarodni:D de tényleg jó ellenpélda erre Hill vagy Brosnan, lesd meg a testhelyzetüket végig dh zás közben kb nyújtott lábbal meg kézzel mennek meg kihúzott nyereggel:D biztos stílusos, de én így az elsõ kanyarban összeesnék:D

Csatlakozom,kihúzott nyereg elég balesetveszélyes,bár télleg páran kib...tul kihúzzák de sztem inkább kicsi vázat használnak a ló testükkel.Illetve ezek nem emberek :-).
Sajnos magam is akadtam el gatyástul, egyszer borda közi hiriget kaptam az esésbõl amitõl úgy közlekedtem e hétig ,hogy gyakorlatilag a szememen kellett vennem a levegõt utánna 2 héttel ugyanott összetörtem belõle 1 et,dettó ua a helyzet csak akkor 3 hétig.
Kihúzott nyereg gáz Minnaar meg egy gaz.
Tsók.
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
[QUOTE=KToMi;1156043
Márió: tudsz valamit a toronyi pályáról?[/QUOTE]

igen, örülni fogtok majd jöv héten kifejtem bõvebben.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
jesszum. Nagyon kemény. Én lecsorogni sem mernék pár helyen..... Áhhhh... ezek nem evilági emberek!

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szia Hulp :) Vége a télnek, elõjöttél :)
Hát idén megint csak atom light-ban élvezhetem a bicajozás nyújtotta lehetõségeket.....
Semmit nem csináltam. A csavar a lábamban már 2 éve tekeredik ki ( ez tartja feszesen az elsõ, hátsó kereszt szalagomat ). Mivel tekeredik ki, ezért valszínû, hogy kilazultak és melóhelyen kificamodott, majd 2 hét alatt 20x alkalommal. Doki megnézte és sajnos az oldal szalag is meg van nyúlva.
Most azt teszi rendbe azzal, hogy gyakorlatilag gipszben vagyok ( tépzáras brace ), nem állhattam rá 4 hétig - egy percre sem - nem lehetett hajlítani, mankó. Aztán elfelejtett szólni, hogy ez nem 4 hét, hanem 8..... ( gondolhatod, hogy mennyire vidám voltam, amikor 4 hét után mentem be, hogy akkor a lábamon távozok, õ meg mondta "még csak a felénél járunk "....
Most már lehet hajlítani 90 fokig, meg fél testsúlynyi terhelés mankó mellett.... ebbõl van még 1,5 hét, aztán már mankó nélkül csak brace 2 hét.....
A mûtétemet lehet ezzel kitolni. Már látom a végét.
Kb ennyi....
Veled mi van.... el vagy tûnve! Mikor megyünk ki egyet?
Nagyon hiányzik már a bicaj. Új tagom is van, ki sem próbáltam még......
Lehet, hogy meg kéne vennem azt az atom drága térdgépet, de tényleg nagyon drága.. az nem enged ficamot...

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Igen, ezt én sem értem. Egy letörésnél, vagy olyan meredek szakaszon, ahol orra eshetsz, be kell ülni mögé a súlypont miatt, illetve kanyarban sem árt hátra terhelni.... Nekem is a bazi alacsony ülésállás ellenére be szokott akadni a gatya, ahogy te is mondod és az sokkal veszélyesebb.
Nekem amúgy jpobban is tetszik, ha nincs kihúzva és úgy csapat valaki, a szememnek jobb, mint a versenybringás sztájl, ahol magasabban ül a pali, mint a stucni felsõ pontja :)
Márió: tudsz valamit a toronyi pályáról?

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
This Is Peaty Helmet Cam - Pietermaritzburg World Cup 2012 - k.shiz - Mountain Biking Videos - Vital MTB

azért a tekerõs részt kivéve, amit el is pörgettek a videóban is, a többi része a pályának elég jó sztem. gyors/ugratós stb.