Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
:D soproniak is kint lesznek vmi 6-7 en legalább bár õk 4 napra mennek, nekem az már húzós lenne pénzügyileg
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) Csókos. De jó neked. _:)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
jahh megyünk majd eplénybe.
egy ilyen VK vagy VB futamot meg tényleg érdemes megnézni legalább egyszer élõben.
én a jövõ heti Val Di Sole i VK -t lehet élõben tudom majd nézni ismét :)

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
OK, mehetek veletek Leogang-ba, ha tesóm nem jön, de oda mindenképpen megyünk! Már nagyon várom, hogy életemben egyszer lássam ezt élõben..... :)

Én már sosem szokok igazán vissza, de ma is dörtûtem egyet kinn és nem volt rossz, sõt jó :) Azért érzem, hogy rég mentem.
Eplényben idultok?

Nekem Semmering nem jön be.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
persze minél többet kijársz annál hamarabb visszaszoksz és jóólesz:)
amúgy igen, maribornak nem olyan köves kemény talaja van mint semmeringnek, ami tényleg sokaknak nem szimpi.

Leogangba ki tudsz jönni majd velünk, ami most lesz az csak IXS kupa, mi meg a világbajnokságra megyünk ami szeptember leg elején lesz.
egyáltalán nem erre készültünk hogy kimegyünk ez "csak" európa kupa igazából, a Vb lesz a nagyzsám szeptemberben ott minden pro ottlesz

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
AZ Osztrák Leogang-ban lesz?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
:) De jóóóó. akkor megyek örjöngeni. Az a baj, hogy Leogang-ot nem tudtam idõben, mert akkor oda is kimentem volna. Az ugye most hétvégén lesz..... Az eplényi versenyre viszont tutira megyek :)

MAriborba ki is mennék szívesen, mert nekem az sokkal jobban bejön, mint Semmering ( helyesen fogalmazva, Semmering a talaj miatt nem jön be ).... Azt nem is tudtam, hogy ennyi féle pálya van, de nagyon jól hangzik. Messze sincs igazán. Nekem szimpibb.
Múltkor már kimentem egyet gurulni, de még nagyon csenevésza lábam, már féltem az összes sérült testrészemet, de azért most már rendszeresen ki akarok menni, aztán 1 hónap múlva talán ki is tudok veletek menni Mariborba ( de csak 1 napra ) és csak a gagyi pályákra, mert még cipelnem kell idén a kisdedet is, nem sérülhetek le :)
Leogangra 450 résztvevõt írnak az EB-re. De kár, hogy nem tudtam elõbb.
Hány km is az?

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
De, az osztrákon meg a magyaron is szal a júliusi hónap elég húzós lesz pénzügyileg. pláne hogy egymást követõ hétvégéken lesz

amúgy voltunk Mariborban vasárnap nagyon király volt ha jó lesz a lábad mindenképp kéne egyet szervezni közösen is:). semmeringre nem is érdemes menni. voltam szezonnyitón és a dh pálya full szar, az alja ugyan úgy meg sincs mint tavaly õsszel, a freeride ért meg nem éri meg a 27 euro.
Maribor viszont más tészta. csomó pálya van, mindegyik nyitva és még az alap pályák is szétágaznak több részre, egy teljes nap alatt max a felét ha kibicikliztem. alapba is kétszer annyit esik a hegy, és sokkal hosszabbak a pályák. mindenki igényeinek megfelelõek.a 4 km hosszú flow line tól ami atom élvezhetõ gyors döntött kanyarostól a speed king fr pályáig ami inkább egy csiki csukis dh pályának mondanám tele kanyarral gyökerekkel
meg hát még ottvan a világkupa dh pálya ami tényleg atom király.
felvonójegyben meg útiköltségben is ugyan anniy mint semmering szal mi sztem idén inkább mariborba megyünk többet mint semmeringre

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
és akkor Eplényben nem indulnátok?

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Júliusban 7-8 lesz látom.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
pont a Schladmingi osztrák OB elõtt egy héttel, tehát vmi júli 7-8 elvileg

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Hát jah. Sajnos nem meglepõ... Szégyen az egész ország, nem is akarok erre több szót pazarolni. A kissrácokat sajnálom, akik indulnának ilyen versenyeken. Persze mindezt 3 héttel a verseny elõtt kell....

Amit mondasz az meg a másik. Eplényben sztem sosem lesz meg a pálya, de ha el is készül, akkor is egy szezon alatt akarják majd behozni az árát, ami - ahogy Te is mondtad - szinte tuti bukta lesz.
Mikor lenne Eplényben a verseny?

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
tegye fel a kezét, aki ezen meglepõdik:D nekem semmi furcsa nincs már ebben.
a nagy "eplényi bikepark" júniusi megnyitása is csúszik állítólag . végülis "csak" 2008 óta terjesztik hogy NAMOST már tényleg meglesz.
ha valamikor idén el is készül kiv leszek milyen ára lesz a napijegynek, mert ha annyit akarnak elkérni mint egy bármelyik külföldi parkban akkor nagyon nagy bukta lesz az egész cucc szerintem. max az olcsóság lehetNE az elõnye, mert az adottságok meg sem közelítik a kintiek közül még a leggyengébb parkokat sem. tehát ha árban nem lesz kedvezõ tuti bukta lesz az egész hosszútávon, mert sztem mindenki úgy van vele hogy abból a pénzbõl akkor már rendes pályán biciklizik.
mindenesetre én kíváncsian várom a fejleményeket. mert elvileg a magyar OB az idei egyetlen verseny is azon lenne.

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
No comment. Hozzá is szóltam..... :(
Áhhhhh ez az ország a világ szégyene!

A gazdaság útvesztõjében

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Hali!

Igen Tomi,most már marad a motorozás. Szeretnék majd idõvel rá állni kicsit komolyabban a dologra. Szerencsémre egyik itteni spanom Red Baron-ba motorszervízes így a géphez mindent nagyon olcsón tud szerezni és a szerelésben is segít. Nélküle valószínüleg sehol nemlennék kb. Most gyakorolgattam a rajtolgatást meg a kanyarból gázzal kijövetelt....hát amit megkell szokni az a motor súlya...:)
Tényleg Hulppal mi a helyzet? ezer éve nem írt......

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szia Hulp: te merre jársz mostanában? Nem jössz ki vmikor bringázni, ezer éve nem láttalak!
Nem lenne rossz már egyet dumálni, menni :)
Tényleg jelentkezz, akár privátban is ....
A számod nincs meg, mert a régi telefonom meghalt, és teló memóriában volt majd minden privát számom.

Remélem minden OK nálad...

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Szega Dani!!!!

Látom bejön a Cross :) Iszonyat nagy találmány, nekem is nagyon tetszik. Pár alkalommal volt szerencsém veretni, de nekem a kanyarok mentek nagyon jól.
Ha már elsõre ennyire megy, az annak köszönhetõ, hogy a bringa, meg ez azért nem áll annyira távol egymástól. Motorban az a legjobb, mhogy gázra is tudsz csúsztatni kanyarban, az hihetetlen jó dolog.
Az is igaz, hogy ott nagyon nagy ugratók is vannak, amiktõl én félnék ( még bringán is félek a kisebbektõl is ) :)
Akkor az a tev, hogy motorozás?
Igen, sajnos az is úgy van, hogy sokkal több pénzt visz...... addig jó, amíg csak az idõdet viszi az állítgatás......
Azért vigyázz magadra....

Én tegnap voltam kinn elõször sisakban..... jó béna is voltam, de lassan talán valamennyire visszarázódok.... nagyon féltem a lábamat, azt érzem.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Hali!
Látom zajlik az élet felétek :)
Vmeik nap végre kijutottam crosspályára,mentem pár kört és meglepetésemre nagyon jól ment. Egy jó 15m hosszú ugró kivételével ugrottam mindent. Kérdezték is hogy mióta motorozom..mondtam hogy kb 2-3 hete,el se akarták hinni :) Hát teljesen más motorral ugratni..fúú nagyon észnél kell lenni meg nem is ezek a megszokott pár méteres,lapos ugrók mint bringánál. Na meg aztán ezen mindig van mit szerelni állítgatni.....szóval nagyon bejött a téma.
Tegnap ezt lestem elég keményen tolják....Barcia egy állat :)
mxonline.hu - AMA SX, Las Vegas: Kelet/Nyugat szétlövés

KToMi

KToMi

törzsvendég

• fórumtag
  • 613 hozzászólás
Kimentem gurulni egyet hétvégén, de nekem az új pálya nagyon nem bejön.
A lábam még azért nem az igazi, de sokkal jobb.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
persze, idén is megyünk Leogangba mindenképp.