A kistigris átkerült a Kulára?.....végy a Dawg-ra is, nehogymán elüssenek mert nincs rajta plüstigris....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
a bordó caldera asszonyé....mind saját?
![]()
Kona szponzor? vagy önként?
hát ha nem méreg árban van, akkor inkább igényesen csinálnám meg, nem diribb darabból
nekem is elvileg ilyenbõl lesz a magellan felirat a bicóra. 1000 forintot mondott a boltban a fickó, hogyha õ kivágja a betûk körvonalát...
nah de ez már nem is az a téma.
Én meg sehogy, mert ha meguntad akkor egy napig kaparhatod... Ezt nem arra tervezték hogy könnyen, egy darabban lehúzd.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
nekem is elvileg ilyenbõl lesz a magellan felirat a bicóra. 1000 forintot mondott a boltban a fickó, hogyha õ kivágja a betûk körvonalát...
nah de ez már nem is az a téma.
szóval ha bemész a boltba, szépen mosolyogsz és megkéred, hogy a lehulló darabokat adják oda, megkapod. nekem is van itthon csomó
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
keress egy dekorációs vagy reklámos boltot vhol és tuti h tudnak neked maradék fényvisszaverõ fóliát adni. Egy probléma h csak sárga kék piros és fehér színben van. De ha egyszer felragasztottad számíts rá h egy élet munkája levakarni mert fémes alapú a fólia és mm*mm es darabokban jön csak le. Avery vagy Mactac fóliát keress, asszem mindkettõ csinál fényvisszaverõt.
ilyet amúgy "honnan"?
nagyon komoly
ilyet amúgy "honnan"?
Fényvisszaverõ matrica. Kb. így néz ki sötétben a rávetõdõ reflektorfényben: