más lenne a geo? lehet, nekem nem tûnt fel
csak minden évben megkapja a coiler a tavalyi stinky linkplatejét... .
tudtommal pölö a Coiler hosszabb
más lenne a geo? lehet, nekem nem tûnt fel
csak minden évben megkapja a coiler a tavalyi stinky linkplatejét... .
ja durva AM ... => enduróugrálásra a Stinky van.
márcsak ha a méretezést is megnézed.
Coilerbõl, ha jól tudom 16-20"
Stinkybõl, ööö 14-17" ? meg ugye a geo is más.
ha kategorizálni szeretnénk, akkor mondjuk enduro?
a stinkybõl meg a coilerbõl is 15ös a legkisebb
más lenne a geo? lehet, nekem nem tûnt fel csak minden évben megkapja a coiler a tavalyi stinky linkplatejét... jah, meg most, hogy változtattak a stinkyn, az most másképp néz ki...
ll: király am gép, de nem kicsit nagy az a váz?
Nekem egy.: Magellan Polaris 14"- os váz-
Remerx Grand Rock felnik, 2mm- es küllõk és nónéjm agy hátul elöl bike positive Continental belsõk, Continental Explorer Pro fekete- sárga gumik, Zoom Zokes 2.0 Air teleszkópvilla, nónéjm V- Fékek, Bike Positive kormánycsapágy, Altrix Basic kormányszár, Bike Positive Direct kormány , nónéjm fékkar, Shimano markolatváltókar Shimano bowdnenház, Shimano Acera hátsó váltó, 7- es racsni nónéjm lánc, Prowheel hajtómû Shimano PD-M520 pedál, Zoom nyeregcsõbilincs, Bike Positive Ride 2006 nyeregcsõ, Specialized nyereg- nõl áll a bringám. Lehet hogy egy kicsit most nehéznek tûnhet, de majd egyszer lemérem és megtudjuk az igazságot...Majd csinálok képet is, mert még nincs olyan képem, amin már föl van szerelve az új stucni és kormány.
jól látom h spd pedál? azt nem cc-sek használják??
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Milyen a villa? Reba?..
Szép gép tényleg nagyon.....grat....teccik...
szép gép :spoko:
majd egy súlyadatot is kompletten, ha le tudod mérni, thx.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F