ez nagyon tetszetõs, gratult állok'
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2006. november 23. - 19:13
Írta 2006. november 23. - 19:07
ez károlyé volt jah
hogy mi lesz neki most azt nemtom de megkérdem mindjárt:)
hogy mi lesz neki most azt nemtom de megkérdem mindjárt:)
Autist Team:)
Írta 2006. november 23. - 19:04
Írta 2006. november 23. - 18:54
apéééd!:-)
neked is meg karcsinak is!
mostmá' beszerzek gyorsan egy 888at mert ez nem állapot hogy mindenki fejleszt csak én vagyok csóré
neked is meg karcsinak is!
mostmá' beszerzek gyorsan egy 888at mert ez nem állapot hogy mindenki fejleszt csak én vagyok csóré
Autist Team:)
Írta 2006. november 23. - 17:23
Írta 2006. november 23. - 17:18
Írta 2006. november 23. - 16:26
helló olyan helyeken nem közlekedek fék nélkül , ahol sok az ember , megvan a hely , ahol lehet gyakorolni , és nem veszélyeztetek másokat!
Írta 2006. november 22. - 22:34
najó, de ha elcsapná mondjuk a kölkömet a nagy trükközés közepette, akkor lehet utána bringája se lenne...
(igen bárki elcsaphat egy kisgyereket, de nem azért mert fék nélkül közlekedik !?)
(igen bárki elcsaphat egy kisgyereket, de nem azért mert fék nélkül közlekedik !?)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. november 22. - 22:25
nem az a kérdés, hogy hogy adod be a trükköt fék nélkül, hanem hogy állsz meg?
fotókon nem az érkezés látszik...
"majdmegáll"
Írta 2006. november 22. - 22:24
nem az a kérdés, hogy hogy adod be a trükköt fék nélkül, hanem hogy állsz meg?
Írta 2006. november 22. - 21:52
nekem muszályból nem volt fékem 2 hónapig , így gyakoroltam be az alap streetes trükköket (pl manual , kp ) és annyira hozzá lehet szokni streetnél a féknélkülire , h utána úgy gondoltam , h jobb lesz így gyakorolni , hajtókarból meg lehet tartani
Írta 2006. november 22. - 21:47
FÉK NÉLKÜL?
Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam.
Hogy értsd: Mentél már fék nélkül valaha is?
Én pont nemrég (már bánom) egy kör erejéig muszájból mentem így. Hát ne tudd meg. Gyakorlatilag halálfélelmem volt.
De hogy trükköket fék nélkül beadni. Elmehetnél bicajos kaszkadõrnek vagy nemtudomminek. De legalább valami bringás videóba.
Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam.
Hogy értsd: Mentél már fék nélkül valaha is?
Én pont nemrég (már bánom) egy kör erejéig muszájból mentem így. Hát ne tudd meg. Gyakorlatilag halálfélelmem volt.
De hogy trükköket fék nélkül beadni. Elmehetnél bicajos kaszkadõrnek vagy nemtudomminek. De legalább valami bringás videóba.
Írta 2006. november 22. - 21:37
streetre még a hátsót is le szoktam venni , így szebbek a trükkök , igaz nehezebb megtanulni , de én azon a véleményen vagyok , ha megy fék nélkül , akkor mindenhogy megy , és így élvezetesebb a street szerintem
ezt csak én nem értem?
akkor hogy állsz meg? lábfék?
Írta 2006. november 22. - 21:35
helló telóm az van , igaz gagyi , azt most akarok venni majd , de kis sárba nem megyek , és szerintem dirtre meg streetre nem fontos az elsõfék , streetre még a hátsót is le szoktam venni , így szebbek a trükkök , igaz nehezebb megtanulni , de én azon a véleményen vagyok , ha megy fék nélkül , akkor mindenhogy megy , és így élvezetesebb a street szerintem
Írta 2006. november 22. - 21:27
Hmm telo sincsen benne mert felesleges suly?
Amugy sosem értettem miért jo elsö fék nélkül menni...ha már egy kis sár van akkor nagyon meg lehet szivni...
Amugy sosem értettem miért jo elsö fék nélkül menni...ha már egy kis sár van akkor nagyon meg lehet szivni...
Írta 2006. november 22. - 21:20
sziasztok
ha van valakinek valamien véleménye a wheeler buddy 03 vázról , azt szivesen meghallgatom , mert érdekelne , egyébként épített bicó , elöl hátul double track shimano aggyal , dt küllõkkel , bike pos dh-s kormény , kona stucni , tioga factori dh külsõkkel , deora tárcsa és fék hátul , elöl nincs fék , mert nem használom , és csak súly
ha van valakinek véleménye a bicóról , és a vézról , kiváncsi lennék rá , és nem nagyképüsködni akarok vele , csak kiváncsi vagyok
köszi elõre is sziasztok
ha van valakinek valamien véleménye a wheeler buddy 03 vázról , azt szivesen meghallgatom , mert érdekelne , egyébként épített bicó , elöl hátul double track shimano aggyal , dt küllõkkel , bike pos dh-s kormény , kona stucni , tioga factori dh külsõkkel , deora tárcsa és fék hátul , elöl nincs fék , mert nem használom , és csak súly
ha van valakinek véleménye a bicóról , és a vézról , kiváncsi lennék rá , és nem nagyképüsködni akarok vele , csak kiváncsi vagyok
köszi elõre is sziasztok
Írta 2006. november 18. - 01:50
Konás! Én nem mondom, hogy gratula, meg, hogy szép, mert miért kéne, hogy nekem tetszen. Miért örüljek, hogy neked van egy ilyen géped?
Inkább csak annyit mondok: kapd be!
Inkább csak annyit mondok: kapd be!
Írta 2006. november 17. - 22:59
azt a telót irigylem.....na nem baj, az enyémbe, fehér lesz, az jobban illik hozzácsini ez a sarga kona :spoko:
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. november 17. - 22:56
csini ez a sarga kona :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. november 17. - 21:12
konás: szerencsétlenebbül már nem is tudhattad volna lefényképezni