egyébként:
khm
Olee: szigszalag

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
szerinted ha az authorral az a baj hogy csak t.fékes van, akkor ez jó lesz ?ha nem lenne kicsi a 18as, akkor ez passzentos lenne neked -->itt
mondom váz nagyon tervben van véve, csak amiket kinéztem
eddig azok vagy csak tárcsásak voltak (pl: author egoist)
.
hát sztem az nagyon nem jönne össze a kék torával....konából max a 2004 es kula, ami illene hozzá de az egyrészt könnyû cc váz másrészst brutál drága harmadrészt nem lehet már kapni...azonkívûl 4 évre visszamenõleg nincs kona ami jó lenne színben hozzá....Csatlakoznék Konásandráshoz.
Nézz fel gyorsan ebike-ra, ha tetszik a fehér szín. Ott nemrég még láttam 2005-ös csontfehér Kona Caldera vázat, nagyon jó áron van és nem fog egyhamar eltörni, bár nem a legkönyebb (2kg körül), de gondolom a súly annyira nem számít.
pyxis tényleg 1600 körül van. És állítólag télleg ropi és rugalmas
.
Speci 1800 gr kb és érzehetõen elnyel 1-2 centit a hátulja. Szóval egész fincsi. Mongoose 2200 gr volt, hátsó háromszög zártszelvény. Na az brutál merev volt, csak nem tom minek
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
igen de nemtudom nekem az 1600 grammos vázak túl ropinak tûnnek
ahhoz a villához nem csak kék váz passzolna, hanem mondjuk egy fehér is. vagy egy piros/fehér. vagy egy piros/fehér/szürke (fekete)
vagy egy fehér/szürke. vagy ... a variációk végtelenek
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
huhh, ha kék akkor láttam vhol egy gyönyörû középmetálkék kalahárit. lehet kicsit alacsony kategória, de nagyon szép volt a fényezése. csak azt nemtom hol és mikor láttam:D és képet sem találtam róla...
remélem segítettem;-)
u.i. mali-t én nem szeretem, de hátha nekes bejön, ill sztem egy pyxis-ben is jól mutat a kék, a zöldben meg vadítóan;-) és most akciós ott (olcsóbb mint a serpens) ahonnan linkeltem
vázcsere.
vannak Kona-k akciósan.
(ha nem találod meg õket az apróban, írjál priviben és mutatom õket.)